Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Προσπαθώντας να εγκαταστήσω το πρόγραμμα open dns,στο laptop, για να έχω τον γονικό έλεγχο.

άλλαξα τις ρυθμίσεις ip και dns σύμφωνα με τις οδηγίες στο σαιτ του open dns.

Στη συνέχεια επειδή δεν μπόρεσα να το δουλέψω κατάργησα το open dns, αλλά οι ρυθμίσεις παρέμειναν με αποτέλεσμα να φαίνομαι οτι μπαίνω στο δύκτιο απο USA.

Αυτό το κατάλαβα οταν συνδέθηκα στο ittv που μου παρέχει δωρεάν ζωντανή κάλυψη αγώνων πινγκ πογκ, οπότε μου έβγαλε το παρακάτω μύνημα:

due to territorial restrictions the live feed is not available in the USA

Εν τω μεταξύ στους άλλους υπολογιστές που έχω στο οικιακό μου δύκτιο το ittv το βλέπω κανονικά.

Προσπάθησα να αλλάξω τις ρυθμίσεις του προβληματικού laptop χωρίς επιτυχία, μήπως έχει κάποιος

καμμιά ιδέα τι να κάνω με τις ρυθμίσεις γιατί έχω πελαγώσει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Με εκτίμηση

Παναγιώτης

Λαμία

Δημοσ.

Παναγιώτη καταρχήν κάνε επανεκκίνηση. Επισης δες στις ρυθμίσεις του browser σου αν εχεις περασμένες ρυθμίσεις για proxy. Τελος αν δεν βγάλεις άκρη, περασε ξανα το opendns, σημείωσε τις ρυθμίσεις και αλλαγές που κάνεις και μετά κάνε τη διαδικασία αναποδα

Δημοσ.

ή μπορείς να βάλεις αυτό το add on στο firefox αν χρησιμοποιείς.

Κάνει καλή δουλειά το δοκίμασα πρόσφατα.

Και δεν μπλέκεις με dns. B)

Καλό θα ήταν πάντως να φτιάξεις ένα νέο λογαριασμό με περιορισμούς εγώ αυτό έκανα.

• Like 1
Δημοσ.

Για γονικό έλεγχο (και γενικότερη προστασία) προτείνω σφόδρα το K9 web protection της blue coat. Μπαίνει εύκολα, ρυθμίζεται εύκολα, βγαίνει παρα πολύ δύσκολα (δηλαδή τα πιτσιρίκια δύσκολα θα το βγάλουν) και φιλτράρει οτιδήποτε κινείται στον υπολογιστή-web.

Πρόσεχε μόνο να μην χάσεις τον κωδικό εγκατάστασης και τον κωδικό για τις ρυθμίσεις γιατί το ξήλωμα είναι huge pain in arss

Δημοσ.

ή μπορείς να βάλεις αυτό το add on στο firefox αν χρησιμοποιείς.

Κάνει καλή δουλειά το δοκίμασα πρόσφατα.

Και δεν μπλέκεις με dns. B)

Καλό θα ήταν πάντως να φτιάξεις ένα νέο λογαριασμό με περιορισμούς εγώ αυτό έκανα.

Έβαλα το add on στο firefox, καλό φαίνεται.

Εννοείς νέο λογαριασμό χρήστη;

Δημοσ.

Έβαλα το add on στο firefox, καλό φαίνεται.

Εννοείς νέο λογαριασμό χρήστη;

Ναι μέσα απο το γονικό έλεγχο του πίνακα ελέγχου μπορείς να επιλέξεις τι προγράμματα θα εκτελούν και μπορείς να ελέγχεις και τις ώρες που θα είναι στον Η/Υ.

Εδώ είναι στα Ελληνικά.

Δες και αυτό που σου πρότεινε ο Arc και αναλόγως πράττεις.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Προσπαθώντας να εγκαταστήσω το πρόγραμμα open dns,στο laptop, για να έχω τον γονικό έλεγχο.

άλλαξα τις ρυθμίσεις ip και dns σύμφωνα με τις οδηγίες στο σαιτ του open dns.

Στη συνέχεια επειδή δεν μπόρεσα να το δουλέψω κατάργησα το open dns, αλλά οι ρυθμίσεις παρέμειναν με αποτέλεσμα να φαίνομαι οτι μπαίνω στο δύκτιο απο USA.

Αυτό το κατάλαβα οταν συνδέθηκα στο ittv που μου παρέχει δωρεάν ζωντανή κάλυψη αγώνων πινγκ πογκ, οπότε μου έβγαλε το παρακάτω μύνημα:

due to territorial restrictions the live feed is not available in the USA

Εν τω μεταξύ στους άλλους υπολογιστές που έχω στο οικιακό μου δύκτιο το ittv το βλέπω κανονικά.

Προσπάθησα να αλλάξω τις ρυθμίσεις του προβληματικού laptop χωρίς επιτυχία, μήπως έχει κάποιος

καμμιά ιδέα τι να κάνω με τις ρυθμίσεις γιατί έχω πελαγώσει;

για να σου βγαζει οτι μπαινεις απο Usa τοτε το πιο πιθανο ειναι να εχει μεινει proxy στοn browser σου.οποτε καλο θα ηταν να τον αφαιρεσεις.αν σε μπερδευει κατι τοτε μπορεις να κανεις system restore ακριβως πριν περασεις το προγραμμα.επισης στο Tcp ip βεβαιωσου οτι Ip/dns κτλ ειναι ολα στο αυτοματο.

μπορει το προγραμμα να σου εχει αλλαξει τις ip κτλ.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...