Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση Nokia Lumia 925

Leo360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα είναι το μείον του κινητού και αυτο ειναι ο κίνδυνος Burn in το οποίο έχω παρατηρήσει στις amoled οθόνες. Δεν ξερω σε πραγματικές συνθήκες χρήσης πόσο μεγάλος είναι (ή πόσο μόνιμο είναι) αλλά πρόσφατα το παρατήρησα σε έκθεση καταστήματος. Αυτό ισχύει φυσικά όχι μόνο για το συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά και για τις συσκευές της samsung στις οποίες το παρατήρησα επίσης. Ειδικά σε ένα S3 αν δεν κάνω λάθος μπορούσα να διαβάσω γράμματα ακόμα και στην αρχική οθόνη του πάνω από το μπλε backround. Το Burn in φαίνεται κυρίως σε λευκό backround. Εκεί το παρατήρησα και στο 925. Κατά συνέπεια σε οποιαδήποτε amoled μάλλον. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο ξεχωρίζει για την αισθητική του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρότι χρήστης iPhone για περίπου 7 χρόνια, αυτό το μοντέλο με έκανε να "αλλαξοπιστήσω". Καταρχήν η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή (επιτέλους για μη-iPhone συσκευή), η οθόνη είναι άψογη, το λειτουργικό ταχύτατο. Κι έπειτα από 2 εβδομάδες χρήσης κατάφερα να το έχω σταθεροποιήσει στις 3 μέρες χωρίς φόρτιση (κλείνοντας προφανώς ό,τι δεν χρησιμοποιώ συχνά).

Κι εγώ επίσης!!!

Νομίζω οτι πρέπει να ρίξουν τιμη για να σταθεί στην αγορα...

απιστευτος

Γιατι να ριξει τιμη φιλε μου? απιστευτη καμερα ολη η here σουιτα hd οθονη 1gb ram τελειο λειτουργικο, κοψοχρονια το δινουν. Πανε παρε s3 εσυ που τα αξιζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...