Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση Nokia Lumia 925

Leo360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πέρσι η Nokia τράβηξε τα βλέμματα, παρουσιάζοντας το Lumia 920, ένα εξαιρετικό smartphone με στιβαρή κατασκευή και κάμερα τεχνολογίας PureView, με κριτικούς και καταναλωτές ναι μεν να αφήνουν τα καλύτερα σχόλια, όμως όλοι είχαν το ίδιο παράπονο, το οποίο δεν ήταν άλλο από το μέγεθος και το βάρος της συσκευής.

Λίγους μήνες αργότερα η Φιλανδική εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψιν τα feedback, παρουσίασε το Lumia 925, μία ανανεωμένη, λεπτότερη και ελαφρύτερη έκδοση του 920, προσθέτοντας μικρές λεπτομέρειες που το απογειώνουν.

P1120588.JPG

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Nokia Lumia 925

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι κάτοχος του 925 και το μόνο που με χάλασε μπορώ να πω ότι είναι η μπαταρία του , εννοώ ότι δεν βγαίνει . Υπάρχει τρόπος να την αλλάξει κάποιος όμως ? 

το πήρα πριν κανα μήνα από voda (δυστυχώς έχει και το splash screen της Vodafone όποτε ανοίγει το κινητό και δε βγαίνει με τπτ... )Πέρα από αυτό το κινητό μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, η μπαταρία του μετά από μερικές φουλ φορτίσεις είναι πολύ ικανοποιητική ( βλέπω βιντεο 40 λεπτών με ακουστικά και η μπαταρία πέφτει κατα 10-15% ) δεν έχει κανένα κόλημα. Τα μόνα δύο αρνητικά που έχω να πω είναι οτι ο αισθητήρας του φωτισμού που έχει ουσιαστικά σου απαγορεύει να χρησιμοποιείς ζελατίνα οθόνης γιατί καμιά φορά κολάει το κινητό σε μαύρη οθόνη και το δεύτερο αρνητικό είναι κλασσικά οι ελλείψεις του market place που ωστόσο μειώνονται σχεδόν καθημερινά...

• Like 1

Στο Skroutz αμα το ψαξετε 295€ ετοιμοπαράδοτο χωρις συνδεση. Το εχω εδω και 3 εβδομάδες και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Μάλιστα έκανα μετάβαση από Galaxy SII που είναι ακόμα κινητάρα!

Αποψή μου:

Νομίζω στα λεφτά του είναι best buy. Το Support της Microsoft ειναι εξαιρετικό.

+ Οθόνη

+ Ήχος

+ Ταχύτητα

+ Απιστευτη κάμερα

+ Timely Updates

+ Όχι πολλα σκουπίδια στο Store

+ Microsoft Office

+ Εξαιρετικά τα Nokia Apps και είδικα το GPS σε χρόνους,ακρίβεια και σε interface.

+ NFC

= Δεν έχεις προσβαση στην εσωτερικη μνήμη (Αν δεν είσαι πειραχτήρι είναι και καλό. Εγω είμαι :D )

= Notification Center. (=) Γιατι θα γίνει μάλλον καλό με το επερχόμενο Update.

- Οι αναφορές μηνυμάτων έρχονται σε ξεχωριστό μύνημα.
- Δεν παίρνει Sd Card. (Αν θέλετε αυτό το κινητό και εχετε πραγματικα ανάγκη απο πολλά data παρτε 32GB +80€)

- Ενσωματωμένη μπαταρία

- Λιγότερο Customization απο Android στους περισσότερους τομείς.

- Απο εφαρμογές προσωπικά μονο 2 μου λείπουν τα AirDroid + Flash player. Γενικά χρησιμοποιώ αρκετές εφαρμογές. 

- Ειδικη περιπτωση εφαρμογές ελληνικών πάροχων (Σε Vodafone που έιμαι βρήκα αλλα γενικά πρέπει να βγάλουν όλοι)

Για την θερμοκρασία το παρατήρησα και εγω αλλα συμβαίνει όταν το ζορίζεις, πχ παιζοντάς παιχνίδια, αλλα και πάλι δεν αγγιζει τα όρια του ενοχλητικού.

Είμαι κάτοχος του 925 και το μόνο που με χάλασε μπορώ να πω ότι είναι η μπαταρία του , εννοώ ότι δεν βγαίνει . Υπάρχει τρόπος να την αλλάξει κάποιος όμως ? 

Γίνεται αλλα μόνο σε αντιπροσωπεία νομίζω και δεν ξέρω πόσο κοστίζει.

http://www.nokia.com/us-en/support/product/lumia925/userguidance/?action=singleTopic&topic=GUID-310B3C98-D061-43DC-8B6E-AE35AD2AFCF1

Στα 250 ευρώ, είναι απλά τρελή ευκαιρία! Πανέμορφο, φοβερά υλικά κατασκευής, απίστευστες φωτογραφίες (ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι) και ολοκάθαρα βίντεο και φυσικά ΔΩΡΕΑΝ παγκόσμια πλοήγηση επαγγελματικού επιπέδου που από μόνο του αυτό κοστίζει παραπάνω από το κινητό!!

Ωραία review, μπράβο Κώστα!!

Παρότι χρήστης iPhone για περίπου 7 χρόνια, αυτό το μοντέλο με έκανε να "αλλαξοπιστήσω". Καταρχήν η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή (επιτέλους για μη-iPhone συσκευή), η οθόνη είναι άψογη, το λειτουργικό ταχύτατο. Κι έπειτα από 2 εβδομάδες χρήσης κατάφερα να το έχω σταθεροποιήσει στις 3 μέρες χωρίς φόρτιση (κλείνοντας προφανώς ό,τι δεν χρησιμοποιώ συχνά).

η τιμή είναι αρκετά καλή σε αυτά που προσφέρει.Αν πέσει κιάλο δεν θα υπάρχει λόγος να κοιτάξει κάποιος τα χαμηλότερα μοντέλα όπως 520.Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πας μόνο σε 925 ή lg l9 ii android. 

Μιας και ειχα και το lumia 920 (2 φορες) και το lumia 925 μπορω να πω οτι ειναι πολυ ποιο smooth απο καθε αλλο λειτουργικο. Βεβαια λειπουν πολλα πραγματα απαραιτητα σε ενα λειτουργικο αλλα φαινεται οτι αυτο φτιαχνει με την κυκλοφορια της εκδοσης 8.1 

Για μενα το προβλημα και με τα 3 lumia που αγορασα ηταν αλλο (γι αυτο και εγιναν επιστροφη και αλλαγη αναγκαστικα σε LG G2). ΟΚ το πρωτο 920 ηταν προβληματικο απο την πρωτη μερα (restart συνεχεια αλλα αμεση αντικατασταση) το δευτερο 920 εκανα απο το μενου απλα reset και δεν ανοιξε ποτε ξανα (και μετα απο καποια ωρα εκανε ολο restart. Εβγαινε το εικονιδιο της nokia και μετα παλι restart).

Λογω ολων αυτων και επειδη ειμαι πελατης απο το καταστημα που αγοραζω μου εγινε αλλαγη σε ποιο καινουριο μοντελο, στο 925 (με την χαρα εμεινα βεβαια :) ). Μιας και ειχα διαβασει οτι σε πολλα lumia οταν κανεις reset υπαρχει πιθανοτητα να κολλησει, λεω στο 925 δεν θα  το πειραξω. Μετα απο 72 μερες κολλησε και επρεπε να κανω αναγκαστηκα reset (αναφερω οτι σχεδον ολα ηταν πληρωτα app, εκτος απο fb,twitter ,skype κ.α.).

Για μενα δεν ηταν προβλημα τα λιγοτερα apps μιας και αυτο βελτιωνεται απ οτι βλεπω ποια, αλλα αν δειτε τι βρισιες ριχνουν πολλα ατομα στο επισημο site της microsoft οπως την επαθα εγω ειναι απλα απαραδεκτο (και σε μενα η μονη απαντηση ηταν να κανω επιστροφη της συσκευης. Τα nokia care δεν ειχαν ΚΑΝ ιδεα τι να κανουν).

Παντως μιας και ειχα και iphone (4s) , windows phone 8 (920,925) και τωρα ποια και ανδροιδες(lg g2) μπορω να πω σαν τα windows phone δεν εχει (με την καλη εννοια, αρκει τετοια πραγματα που επαθα εγω να μην υπαρχουν ποια). Ελπιζω κατι να γινει με τα νεα windows phone 8.1 και να γινει ποιο σταθερο.

Sorry αμα σας κουρασα guys αλλα καλο ειναι να αναφερονται ολα ειτε ειναι θετικα ειτε αρνητικα.

(ασχετο αλλα το insomnia.gr ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με του κωστα. :) )

εχω και εγω το τηλεφωνο εδω και ενα μηνα και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο απο κινητο εχω πιασει στα χερια μου..

Στεθερο και ταχυτατο λειτουργικο.

Τελεια κατασκευη.

Δεν μου λειπει τιποτα απο εφαρμογες.

Τελεια καμερα.

Αψογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...