dmpatanis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται και πως. Θελω να μπορω να στειλω την εικονα(ενα βιντεο) ή τον ηχο απο τον υπολογιστη μου στην τηλεοραση χωρις να τα συνδεσω με HDMI. Γινεται και πως??? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pete_cy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε το chromecast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται και πως. Θελω να μπορω να στειλω την εικονα(ενα βιντεο) ή τον ηχο απο τον υπολογιστη μου στην τηλεοραση χωρις να τα συνδεσω με HDMI. Γινεται και πως??? Ευχαριστω. Εξαρτάτε τι Τηλεόραση έχεις. Υποστηρίζει δίκτυο; DLNA; SmartTV; Εάν ναι, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συνδέσεις την τηλεόραση με το Δίκτυο σου. Στα Windows δεξί Klick στο αρχείο, και "Play To" -> την τηλεόραση σου. Εάν όχι, όπως λέει ο φίλος από πάνω, θα πρέπει να πάρεις μια συσκευή, που υποστηρίζει DLNA, Δίκτυο κλπ. Playstation 3/ Mediaserver / Chromecast κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Υπάρχουν και συσκευές τύπου πομπού-δέκτη. Μόλις προμηθεύτηκα 2 για την δουλειά. Ένα κουτάκι που το συνδέεις με HDMI το οποίο συνδέεται ασύρματα με ένα άλλο κουτάκι που βγάζει έξοδο HDMI & αντάπτορα αν χρειάζεται σε VGA + καρφί για ήχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 παιδια με το chromecast μπορω να δω μια ταινια, που εχω αποθηκευμενη στον κινητο μου, στην τηλεοραση; ρωταω γιατι στο site της google αναφερει οτι δουλευει με συγκεκριμενες εφαρμογες μονο δηλαδη youtube, netflix κ.α. πρεπει να εχεις wifi δικτυο στο σπιτι ή κανει wifi direct συνδεση με το κινητο; κανει και hd streaming; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Υπάρχουν και συσκευές τύπου πομπού-δέκτη. Μόλις προμηθεύτηκα 2 για την δουλειά. Ένα κουτάκι που το συνδέεις με HDMI το οποίο συνδέεται ασύρματα με ένα άλλο κουτάκι που βγάζει έξοδο HDMI & αντάπτορα αν χρειάζεται σε VGA + καρφί για ήχο. Έχεις εύκαιρο κάποιο link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Βεβαίως: http://www.ce-link.com/picture/show/583.aspx Δεν είναι φτηνό πάντως. Ως εταιρία δώσαμε 310€ για το καθένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Βεβαίως: http://www.ce-link.com/picture/show/583.aspx Δεν είναι φτηνό πάντως. Ως εταιρία δώσαμε 310€ για το καθένα. Σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εγώ απογοητευτικά πολύ από το ChromeCast. Δεν μου άρεσε, και σαν να μετανιώνω που το πείρα. Ελπίζω να αλλάξω γνώμη μόλις βάλει το VLC player chromecast Support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα