Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο hdmi.

dmpatanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται και πως.

Θελω να μπορω να στειλω την εικονα(ενα βιντεο) ή τον ηχο απο τον υπολογιστη μου στην τηλεοραση χωρις να τα συνδεσω με HDMI.

Γινεται και πως???

Ευχαριστω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...

Θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται και πως.

Θελω να μπορω να στειλω την εικονα(ενα βιντεο) ή τον ηχο απο τον υπολογιστη μου στην τηλεοραση χωρις να τα συνδεσω με HDMI.

Γινεται και πως???

Ευχαριστω. 

Εξαρτάτε τι Τηλεόραση έχεις. 

Υποστηρίζει δίκτυο; DLNA; SmartTV; 

Εάν ναι, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συνδέσεις την τηλεόραση με το Δίκτυο σου. Στα Windows δεξί Klick στο αρχείο, και "Play To" -> την τηλεόραση σου. 

Εάν όχι, όπως λέει ο φίλος από πάνω, θα πρέπει να πάρεις μια συσκευή, που υποστηρίζει DLNA, Δίκτυο κλπ. Playstation 3/ Mediaserver / Chromecast κλπ.

Υπάρχουν και συσκευές τύπου πομπού-δέκτη. Μόλις προμηθεύτηκα 2 για την δουλειά. Ένα κουτάκι που το συνδέεις με HDMI το οποίο συνδέεται ασύρματα με ένα άλλο κουτάκι που βγάζει έξοδο HDMI & αντάπτορα αν χρειάζεται σε VGA + καρφί για ήχο.

• Like 1

παιδια με το chromecast μπορω να δω μια ταινια, που εχω αποθηκευμενη στον κινητο μου, στην τηλεοραση;

ρωταω γιατι στο site της google αναφερει οτι δουλευει με συγκεκριμενες εφαρμογες μονο δηλαδη youtube, netflix κ.α.

πρεπει να εχεις wifi δικτυο στο σπιτι ή κανει wifi direct συνδεση με το κινητο; κανει και hd streaming;

Υπάρχουν και συσκευές τύπου πομπού-δέκτη. Μόλις προμηθεύτηκα 2 για την δουλειά. Ένα κουτάκι που το συνδέεις με HDMI το οποίο συνδέεται ασύρματα με ένα άλλο κουτάκι που βγάζει έξοδο HDMI & αντάπτορα αν χρειάζεται σε VGA + καρφί για ήχο.

Έχεις εύκαιρο κάποιο link?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...