Προς το περιεχόμενο

Pos Antigrafo Paixnidia tou XBox Re Paidia?

Inkjjl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Katarxin na xairetiso tous sininsomniacs...Kai tora i erotisi...Pos Antigrafo ta paixnidia tou XBox re paides?Ti programmata xreiazomai kai poia i diadikasia?Kathomai kai ta agorazo antegrammena eno mporo me 2 Euro na ta noikiazo kai ta copiaro!Talaiporos eimai ki ego...Den trexoun ap'ta mpatzakia mou...Boithiste please!!!!!

Δημοσ.

Καταρχάς χρειάζεται να τσιπάρεις το Χ. Μετα συνδέεις το Χ με το PC μέσω LAN, ριπάρεις από το Χ στο σκληρό του PC και μετά το καίς.

Αυτά πάρα πολύ χονδρικά, για λεπτομέρειες μπες στο http://www.xbox-scene.com .

Έχει τα πάντα εκεί μέσα, ρίξε μια ματιά στα Tutorials αν θυμάμαι καλά

:twisted:

Δημοσ.

Diladi thelei tsiparismeno XBox oxi mono gia na paikseis ta paixnidia alla kai gia na ta antigrapseis?Kai ginetai meso tou DVD tou Xbox to rip sto skliro tou PC?Prepei na exei EvolutionX kai tetoia perasmena to XBox mesa gia na ginei rip?

Δημοσ.

Nai, gia na diavaseis DVD tou X mono apo to drive tou X mporeis na to kaneis....distixos! To EvolutionX einai ena apo ta chipakia pou mporeis na baleis, kai nai, prepei na einai chiparismeno gia na kaneis rip.

Δημοσ.
Katarxin na xairetiso tous sininsomniacs...Kai tora i erotisi...Pos Antigrafo ta paixnidia tou XBox re paides?Ti programmata xreiazomai kai poia i diadikasia?Kathomai kai ta agorazo antegrammena eno mporo me 2 Euro na ta noikiazo kai ta copiaro!Talaiporos eimai ki ego...Den trexoun ap'ta mpatzakia mou...Boithiste please!!!!!

kala fantazomai oti exeis DVDRW...? allios pos tha ta grapseis se diskaki oste na ta paizeis? Ektos kai an ta vazeis apla sto disko sou, alla xoris na exeis tsipaki xlomo to kovo na exeis megali disko oste na xorane! :)

se vlepo ligo berdemeno, kane ena search sto google kai tha matheis arketa, edo oti kai na poume tha se mperdepsoume perissotero...

Δημοσ.

Oxi,min anisixeis...Katalava ti paizetai...To iksera ek peiras oti ta DVD tou XBox den diavazontai ston ipologisti...I diadikasia einai apli kai katalava pos rollarei to pragma...To mono pou xreiazomai gia na arxiso antigrafes ki ap'to diko mou XBox(tis ekana s'ena filo)einai na valo mia karta diktiou sto PC mou...Thanx ki an vreite kati kainourio,min drepeste...

Δημοσ.

Paides exete antigrapsi xbox pexnidi ?

ti diskakia exete xrisimopiisi ?

Ego dokimasa me sentinel dvd-r se x1 speed

kai tdk dvdrw alla den ta diabase to xbox ..

mporei na paizei rolo to diskaki ?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Re paides...Ola kala...Kai softmod kai ola running...Me to Linuxaki mou pano,me ta Windows CE tou to Xbox-idi kai alla polla...Me poio programma kovo "peritta" pragmata apo ta xbox games gia na ta kano na einai fit se ena DVD+R 4.37GB???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...