Προς το περιεχόμενο

The After 2014 (sci-fi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να είναι η σειρά καλή. Ως ένας λάτρης των X- Files ελπίζω ο Chris Carter να έχει δημιουργήσει κάτι τουλάχιστον αξιοπρεπές. Επειδή στη σειρά Helix ξενέρωσα στο 5ο επεισόδιο δε θα κάνω το ίδιο λάθος κι εδώ. Θα περιμένω τη προβολή 4-5 επεισοδίων κι αν δω επαινετικά σχόλια από τους αγαπητούς συμφορουμίτες, τότε θα τη τιμήσω κι εγώ.  

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως το βρήκα τραγικό το 1ο επεισόδιο όπως και τις ερμηνείες. Οι ηθοποιοί μου φάνηκαν πολύ "δεύτεροι".

Δεν ξέρω, ίσως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αλλά δεν..

Δημοσ.

<p>Εγώ πάντως το βρήκα τραγικό το 1ο επεισόδιο όπως και τις ερμηνείες. Οι ηθοποιοί μου φάνηκαν πολύ "δεύτεροι".</p>

<p>Δεν ξέρω, ίσως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αλλά δεν..</p>

Μηπως επηρεαστηκες απο το ρολο που εχει δωθει στον καθε χαρακτηρα?Μια χαρα τους ειδα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγώ πάντως το βρήκα τραγικό το 1ο επεισόδιο όπως και τις ερμηνείες. Οι ηθοποιοί μου φάνηκαν πολύ "δεύτεροι".

Δεν ξέρω, ίσως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αλλά δεν..

yes

Μόλις τέλειωσα το The After pilot. Τι αθλιότητα ήταν αυτή, από που να το πιάσεις... Aποτυχημένο casting και ερμηνείες? Πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο. Γελοίοι διάλογοι που θα έγραφε κι ένας άσχετος. Τραγική σκηνοθεσία. Eντάξει, διασκεδάσαμε με τα XF easter eggs που τα πετούσε αριστερά και δεξιά, αλλά κι αυτό καταντάει γελοίο, ελπίζω να περιοριστεί στον πιλότο το φαινομενο και να μην το ξεφτιλίσει. Αν και πολύ αμφιβάλλω με το φινάλε του επεισοδίου και τα εγωπαθή μυαλά που κουβαλάει ο Κάρτερ. Κακό πράγμα να μην αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος πότε του έχει τελειώσει.

Δημοσ.

yes

Mαλλον μονος μου βλεπω να την συνεχιζω τη σειρα :P

Ειμαι fun του ειδους και δεν τα ειδα ολα αυτα που λετε,τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο.

Παρολο που και εγω ειμαι "ψειρας" οσον αφορα μια σειρα.

Δημοσ.

Δεν θα κρίνω την σειρά ακόμα, θα δω μέχρι το 4-5 επεισόδιο και βλέπουμε... 

το μόνο που με ενόχλησε ήταν αυτή η Γαλλίδα....

Δημοσ.

Το "τελικά" μου άρεσε... Το ότι ήταν one trick pony ο CC, έχει αποδειχθεί -δυστυχως- εδώ και αιώνες, οπότε δεν περίμενα έτσι κι αλλιως τιποτα το τρομερό, αλλά όχι κι ετσι ρε γμτ...

Δημοσ.

Ποια ήμερα  παίζεται η σειρά ;

Δεν παίζεται ακόμα. Είναι στα "υποψηφία"  να γίνουν ολόκληρη σειρά. "Παίζεται" μεταξύ των Bosch, The After, Mozart in the Jungle, The Rebels, and Transparent

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...