stamatinho Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.imdb.com/title/tt3145422/ Απο τον σεναριογραφο του x-files Chris Carter Σειρα μυστηριου με κατι εξωγηινο μεσα και με μια δοση αποκαλυψης. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2014 από stamatinho 1
Aristomaxos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μακάρι να είναι η σειρά καλή. Ως ένας λάτρης των X- Files ελπίζω ο Chris Carter να έχει δημιουργήσει κάτι τουλάχιστον αξιοπρεπές. Επειδή στη σειρά Helix ξενέρωσα στο 5ο επεισόδιο δε θα κάνω το ίδιο λάθος κι εδώ. Θα περιμένω τη προβολή 4-5 επεισοδίων κι αν δω επαινετικά σχόλια από τους αγαπητούς συμφορουμίτες, τότε θα τη τιμήσω κι εγώ. 1
stamatinho Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Το helix ηταν απαισιο.Καμια σχεση με το the after. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
skiabox Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 To after έχει ξεκινήσει επίσημα ή μιλάμε για leaked version;
El Matador13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ ωραίο αλλα ποτε βγαίνει το 2ο γιατι μας άφησε σε καλό σημείο.
skipperas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως το βρήκα τραγικό το 1ο επεισόδιο όπως και τις ερμηνείες. Οι ηθοποιοί μου φάνηκαν πολύ "δεύτεροι". Δεν ξέρω, ίσως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αλλά δεν..
stamatinho Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 <p>Εγώ πάντως το βρήκα τραγικό το 1ο επεισόδιο όπως και τις ερμηνείες. Οι ηθοποιοί μου φάνηκαν πολύ "δεύτεροι".</p> <p>Δεν ξέρω, ίσως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αλλά δεν..</p> Μηπως επηρεαστηκες απο το ρολο που εχει δωθει στον καθε χαρακτηρα?Μια χαρα τους ειδα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
ms13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 To after έχει ξεκινήσει επίσημα ή μιλάμε για leaked version; AmazonPilotSeason
scullyist Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως το βρήκα τραγικό το 1ο επεισόδιο όπως και τις ερμηνείες. Οι ηθοποιοί μου φάνηκαν πολύ "δεύτεροι". Δεν ξέρω, ίσως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αλλά δεν.. yes Μόλις τέλειωσα το The After pilot. Τι αθλιότητα ήταν αυτή, από που να το πιάσεις... Aποτυχημένο casting και ερμηνείες? Πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο. Γελοίοι διάλογοι που θα έγραφε κι ένας άσχετος. Τραγική σκηνοθεσία. Eντάξει, διασκεδάσαμε με τα XF easter eggs που τα πετούσε αριστερά και δεξιά, αλλά κι αυτό καταντάει γελοίο, ελπίζω να περιοριστεί στον πιλότο το φαινομενο και να μην το ξεφτιλίσει. Αν και πολύ αμφιβάλλω με το φινάλε του επεισοδίου και τα εγωπαθή μυαλά που κουβαλάει ο Κάρτερ. Κακό πράγμα να μην αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος πότε του έχει τελειώσει.
stamatinho Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 yes Mαλλον μονος μου βλεπω να την συνεχιζω τη σειρα Ειμαι fun του ειδους και δεν τα ειδα ολα αυτα που λετε,τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο. Παρολο που και εγω ειμαι "ψειρας" οσον αφορα μια σειρα.
coffeex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θα κρίνω την σειρά ακόμα, θα δω μέχρι το 4-5 επεισόδιο και βλέπουμε... το μόνο που με ενόχλησε ήταν αυτή η Γαλλίδα....
KilliK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 τρελη μαπα ο πιλοτος, απο οτι διαβαζω one trick pony τελικα μου φαινεται ο Carter.
scullyist Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το "τελικά" μου άρεσε... Το ότι ήταν one trick pony ο CC, έχει αποδειχθεί -δυστυχως- εδώ και αιώνες, οπότε δεν περίμενα έτσι κι αλλιως τιποτα το τρομερό, αλλά όχι κι ετσι ρε γμτ...
D_N_A Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ποια ήμερα παίζεται η σειρά ; Δεν παίζεται ακόμα. Είναι στα "υποψηφία" να γίνουν ολόκληρη σειρά. "Παίζεται" μεταξύ των Bosch, The After, Mozart in the Jungle, The Rebels, and Transparent 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα