ektor7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 δε νομιζω πως εχει να κανει σχεση με τους κατασκευαστες, παρα μονο για καποιο firmware. Τα ιδια λεγανε και για το optimus 7 και για το 7.8 (την ωρα που η LG ειχε κατεβει απο το τρενο) και η αναβαθμιση εσκασε την πρωτη μερα Ελπιζω να βγεις σωστος,γιατι ειναι κριμα οι κατοχοι του 8s που εχουν μολις 1.5gb για apps να μη παρουν τη μοναδικη αναβαθμηση που θα εκανε το κινητο πιο λειτουργικο,λογο της δυνατοτητας μεταφορας των εφαρμογων στην sd!!! 1
efstratios1982 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Συγνωμη ρε παιδιά αλλά ποια εταιρεία δίνει γρήγορα αναβαθμίσεις σε όλα της τα μοντέλα?Υπάρχει γκρίνια χωρίς λόγο μου φαίνεται. Εδώ εταιρείες όπως η LG δεν έχει βγάλει καλά καλά για τις ναυαρχιδες της(call me Optimus G). Ή Samsung έδωσε την 4.3 στα S3,Note 3 με προβλήματα. Ή Sony προτιμά να βγάζει νέα μοντέλα παρά νέες αναβαθμίσεις ή όταν Τις βγάζει βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Ή HTC φέτος έδωσε πρώτη την 4.3, 4.4. στο One και κυρίως χωρίς προβλήματα. Μην υπερβάλλουμε χώρος λόγο. Έδωσε αναβάθμιση στο One Mini σε 4.3 και ακούγεται ότι θα πάει σε 4.4 την ώρα που τα S4 Active,S4 Mini είναι ακόμα στη 4.2.2. Και αναφέρομαι στη Samsung που είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής android τηλεφώνων με το μεγαλύτερο κομμάτι RnD. Μην γκρινιάζουμε λοιπόν χωρίς λόγο. Όσον αφορά τη γκρινια όσον αφορά τα WP τα updates τα δίνει εκεί η ιδιια η microsoft και όχι ο κατασκευαστής. Αν λοιπόν είναι να πάρει ένα μοντέλο μια αναβάθμιση είναι λόγω MS και όχι κατασκευαστή αφού η λογική που ακολουθείται είναι ίδια με των PC. 5
lizardous Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ δεν κάνει λόγο ούτε για τα καινούρια που θα βγάλει , εκτός κορυφαίων μοντέλων, θες και για τα παλια... Ισχύει 1
dali13gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καλα θα παρουν ολα τα wp8 τα wp8.1 και το htc 8s δε θα τα παρουν? Δε μας τα λεει καλα η htc! Ακομη δε καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα με τους tegra 3 και το σοκολατακι? Που ακριβώς λέει ότι δεν θα πάρει το update. Το αντίθετο λέει. Όσο για τους Tegra, αν η nVidia δεν δώσει drivers για το 4.4, να τους γεννήσει η HTC; Το 4.4 έχει υποστήριξη για open source drivers για Exynos και Tegra 3 αλλά μάλλον θα υπάρχει νομικό κώλυμα.
giannis12a Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Κακιά HTC, έδωσες πρώτη 4,3 και τώρα 4,4 και μάλιστα απίστευτα λειτουργική και χωρίς κολλήματα. Να κλείσεις, να κλείσεις για να μάθεις. Όλη η ημιμάθεια μαζεύτηκε εδώ μέσα βλέπω. Λες και υπάρχει άλλος κατασκευαστής που δεν κάνει τα ίδια στα φθηνά τηλέφωνα. 2
giannis12a Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Κακιά HTC, έδωσες πρώτη 4,3 και τώρα 4,4 και μάλιστα απίστευτα λειτουργική και χωρίς κολλήματα. Να κλείσεις, να κλείσεις για να μάθεις. Όλη η ημιμάθεια μαζεύτηκε εδώ μέσα βλέπω. Λες και υπάρχει άλλος κατασκευαστής που δεν κάνει τα ίδια στα φθηνά τηλέφωνα. 2
NissanFan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδια πηρε το one 4.4?? εγω 4.3 εχω ακομα..και μου ειπαν απο την htc οτι τον Μαρτιο θα την εχω
alexpsy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Συγνωμη ρε παιδιά αλλά ποια εταιρεία δίνει γρήγορα αναβαθμίσεις σε όλα της τα μοντέλα?Υπάρχει γκρίνια χωρίς λόγο μου φαίνεται. Εδώ εταιρείες όπως η LG δεν έχει βγάλει καλά καλά για τις ναυαρχιδες της(call me Optimus G). Ή Samsung έδωσε την 4.3 στα S3,Note 3 με προβλήματα. Ή Sony προτιμά να βγάζει νέα μοντέλα παρά νέες αναβαθμίσεις ή όταν Τις βγάζει βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Ή HTC φέτος έδωσε πρώτη την 4.3, 4.4. στο One και κυρίως χωρίς προβλήματα. Μην υπερβάλλουμε χώρος λόγο. Έδωσε αναβάθμιση στο One Mini σε 4.3 και ακούγεται ότι θα πάει σε 4.4 την ώρα που τα S4 Active,S4 Mini είναι ακόμα στη 4.2.2. Και αναφέρομαι στη Samsung που είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής android τηλεφώνων με το μεγαλύτερο κομμάτι RnD. Μην γκρινιάζουμε λοιπόν χωρίς λόγο. Όσον αφορά τη γκρινια όσον αφορά τα WP τα updates τα δίνει εκεί η ιδιια η microsoft και όχι ο κατασκευαστής. Αν λοιπόν είναι να πάρει ένα μοντέλο μια αναβάθμιση είναι λόγω MS και όχι κατασκευαστή αφού η λογική που ακολουθείται είναι ίδια με των PC. Μπραβο ρε φιλε. μπραβο που εχεις την υπομονη να πεις τα πραματα οπως ειναι γτ με την ΥΠΕΡΤΑΤΗ βλακεια που κυκλοφορει μονο για κραξιμο ειναι! Ας μας πει ενας...ναι ενας μονο τι αλλης εταιρειας κινητο εχει η ειχε και ειναι καλυτερο απο HTC σαν συσκευη και υποστηριξη. 1 μειον εχει η HTC κι αυτο ειναι το σερβις που δε μου εχει χρειαστει και ποτε! Ειναι τα καλυτερα κινητα σε Android οπως ηταν και σε WP οταν ασχολουνταν σοβαρα. Και οχι δεν εχω HTC αλλα Nexus. 1
SMIRNOFF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 εδώ δεν υποστήριζε παλιότερα τα κινητά της ούτε για αναβαθμίσεις στον 1ο χρόνο.. και θα υποστήριξει τώρα για 2; άντε γεια HTC.. έχασες την εμπιστοσύνη μας... πήγα σε nexus και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο..
kostas_dr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 εδώ δεν υποστήριζε παλιότερα τα κινητά της ούτε για αναβαθμίσεις στον 1ο χρόνο.. και θα υποστήριξει τώρα για 2; Καλό δεν είναι αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα