Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κινούμενη στο κλίμα των διαφόρων ανταγωνιστών της, η Sony ανακοίνωσε και αυτή με τη σειρά της την επικείμενη κυκλοφορία μιας νέας compact φωτογραφικής μηχανής με την ονομασία Cyber-shot DSC-WX350.Το νέο μέλος της δημοφιλούς σειράς Cybershot έρχεται με έναν αισθητήρα BSI CMOS ανάλυσης 18.2ΜΡ και θα διαθέτει ένα φακό 25-500mm F3.5-6.5, προσφέροντας έτσι οπτικό ζουμ 20Χ.

Παράλληλα, θα διαθέτει δυνατότητα λήψης έως και 10 φωτογραφιών ανα δευτερόλεπτο, αλλά και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση έως και 1080/60p.

Ακόμη, η εταιρεία έχει εφοδιάσει το νέο της μέλος με Wi-Fi και NFC ώστε να καθίσταται εύκολη η μεταφορά αρχείων προς έξυπνες συσκευές όπως smartphones και tablets αλλά και με οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας. Τέλος, οι υποψήφιοι αγοραστές της WX350 θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ λευκού ή μαύρου μοντέλου ενώ η κυκλοφορίας της αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα τον ερχόμενο μήνα στην τιμή των 320 δολαρίων.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: DPreview Επεξ/σία από zanskou
Δημοσ.

Να πούμε για όποιον δεν κατάλαβε (γιατί εδώ είναι το ζουμί) ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ superzoom μοντέλο (Χ20 μάλιστα) σε κυκλοφορία.

Μιλάμε για 96 x 54.9 x 25.7 mm στα 137 γρ (σαν χοντρό μικρό κινητό).

ZYRIGHT-MD.JPG

ZYBACK-MD.JPG

Προσωπικά βέβαια είμαι επιφυλακτικός με την ποιότητα φωτογραφίας που θα δείνει ένας μικρός sensor 1/2.3'' με τόσα πολλά mp και ειδικά Sony (που παράγει συνήθως ελαιογραφίες). Για το βίντεο (full hd, 60p) δεν αμφιβάλω ότι θα είναι υπέροχο. 

Περιμένω τεστ καθώς η κατηγορία (compact superzoom) είναι πολύ ενδιαφέρουσα και αυτή στο θέμα compact είναι βασιλιάς

Λίγα περισσότερα και εδώ

• Like 1
Δημοσ.

Άμα δεν είσαι παπαράτσι, τι να το κάνεις τόσο ζουμ;;

και μην μου πείτε για να τραβήξεις το πουλάκι, κοντινό πλάνο, που κάθεται σε μια αλφα απόσταση από σένα.. όσοι θέλουν να τραβάνε τέτοιες φωτό, έχουν φροντίσει να έχουν για το χόμπι τους και τον ανάλογο εξοπλισμό. Προσωπικά σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσω ζουμ κ αυτό για να κεντράρω καλύτερα κάποιες φωτό.

Δημοσ.

Να πούμε για όποιον δεν κατάλαβε (γιατί εδώ είναι το ζουμί) ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ superzoom μοντέλο (Χ20 μάλιστα) σε κυκλοφορία.

εγω εχω εναμιση χρονο τωρα την Sony Cybershot HX20V. εχει επισης 18,2MP αναλυση, 20x zoom, τραβαει 10 καρε το δευτερολεπτο συν GPS + 3D φακο (αλλα δεν εχει WiFi/NFC) και ειναι παρομοιων διαστασεων.

http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_hx20v_review/

Δημοσ.

εγω εχω εναμιση χρονο τωρα την Sony Cybershot HX20V. εχει επισης 18,2MP αναλυση, 20x zoom, τραβαει 10 καρε το δευτερολεπτο συν GPS + 3D φακο (αλλα δεν εχει WiFi/NFC) και ειναι παρομοιων διαστασεων.

http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_hx20v_review/

Βασικά η ίδια η sony το ισχυρίζεται και προσωπικά μου φάνηκε εντυπωσιακό. Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλες

the world’s smallest and lightest camera with a 20x optical zoom lens2. As of Feb 11, 2014.  Among digital still cameras equipped with 20x or greater optical zoom.  Based on Sony survey 

Είναι και άλλες αρκετά μικρές όπως το Galaxy S4 zoom που είναι μικρό και σχετικά λεπτό 125.5 x 63.5 x 15.4 mm (204γρ όμως και Χ10).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...