DrXavier Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια..! Εχω ενα προβλημα με τα Windows 8.1 και το Skype. Για να ανοιξω τα Windows πρεπει να βαλω το mail μου. Το προβλημα ειναι οτι ο λογαριασμος μου στο Skype ειναι σε διαφορετικο mail απο αυτο που βαζω στα Windows και δεν με αφηνει να βαλω το αλλο μου mail στο Skype. Μπορω να συνδεθω στο Skype με διαφορετικο mail απο αυτο που βαζω στα Windows ; Ευχαριστω..
xaniared Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια..! Εχω ενα προβλημα με τα Windows 8.1 και το Skype. Για να ανοιξω τα Windows πρεπει να βαλω το mail μου. Το προβλημα ειναι οτι ο λογαριασμος μου στο Skype ειναι σε διαφορετικο mail απο αυτο που βαζω στα Windows και δεν με αφηνει να βαλω το αλλο μου mail στο Skype. Μπορω να συνδεθω στο Skype με διαφορετικο mail απο αυτο που βαζω στα Windows ; Ευχαριστω.. Θα κατεβάσεις το skype απο το site της microsoft. Ειναι διαφορετικό απο αυτό που είναι ενσωματομένο στα windows.
DrXavier Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν γινεται . Οταν κατεβαζω το Skype απο το σιτε της Microsoft μου το κατεβαζει παλι σαν εφαρμογη και κανει ακριβως το ιδιο πραγμα παλι ; Καμια αλλη προταση ;
xaniared Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Βρές ένα τρόπο να αποσυνδέσεις τον λογαριασμό απο τα windows και αν γινεται να κάνεις απευθείας login χωρίς κωδικό. Το είχα κάνει σε 8.1 αλλά δε θυμαμαι ακριβώς( google it). Μετά θα μπαίνεις μόνο απο την εφαρμογη που κατέβασες με όποιο λογαριασμό θέλεις. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα