Dabble Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα σε ολους χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και σε οσους οχι!!! θελω να μου προτεινεται ενα καλο προγραμα που να μπορεις να βαζεις effe δεν με ενδιαφερει ευκολο η δυσκολο απλά με ενδιαφερει να εχει αρκετα πραγματα και διαφορα!!! και να μην χαλαει την αναλησει του βιντεο φυσικα!! ευχαριστω προκαταβολικα!! 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Sony Vegas ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ GREEKLISH;
vacilis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Λαθος φορουμ φορουμ φιλε. Anyway, δοκιμασε το After Effects CS6 http://www.adobe.com/products/aftereffects.html
ShadowSora94 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα σε ολους χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και σε οσους οχι!!! θελω να μου προτεινεται ενα καλο προγραμα που να μπορεις να βαζεις effe δεν με ενδιαφερει ευκολο η δυσκολο απλά με ενδιαφερει να εχει αρκετα πραγματα και διαφορα!!! και να μην χαλαει την αναλησει του βιντεο φυσικα!! ευχαριστω προκαταβολικα!! Για δες εδω..
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 after effects φυσικά στο οποίο θα προσθέσεις άπειρα φίλτρα και εφέ και σε συνδυασμό με το photoshop θα κάνεις παπάδες... όταν καταφέρεις να το δουλέψεις! Το να μην χάσεις ποιότητα, δεν υπάρχει περίπτωση. Από τη στιγμή που θα εφαρμόσεις εφέ θα πρέπει να κάνεις re-encode με αποτέλεσμα να έχεις μια κάποια απώλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα