Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,εχω ενα θεματακι με το εικονιδιο συντομευσης του καδου ανακυκλωσης στην επιφανεια εργασιας,το οποιο μεν δεν ειναι και τεραστιας σημασιας αλλα τελως παντων..Λοιπον,σβηνω το οτιδηποτε και οτι σβηνω πηγαινει στον καδο,σωστα;...Ενω λοιπον οταν κανω διπλο κλικ και βλεπω αυτα που θελω να σβησω, και αποφασιζω να τα σβησω,εν τουτοις το εικονιδιο πριν κλικαρω θα επρεπε να δειχνει ''γεματο καδο'',αλλα δεν δειχνει..Δεν μου τοκανε αυτο ποτε,πρωτη φορα το βλεπω...Αν βοηθαει φοραω windows 8.1.Ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Λοιπον, κανε δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας μετα ιδιοτητες (properties) και κανε αριστερο κλικ στο tab επιφανεια εργασιας και μετα προσαρμογη και διαλεξε το εικονιδιο καδος ανακυκλωσης (αδειο).
(Δεν ξερω αν ειναι ετσι με Windows 8 παντως στα XP ετσι ειναι) ;)

Δημοσ.

Οχι φιλε μου,δεν γινεται αυτο που λες στα 8.1...Δεν βγαζω ακρη..Παντως παραξενο ειναι...Δεν εχω ξαναδει  κατι τετοιο,και το παραξενο ειναι οτι το κανε στα καλα καθουμενα.

Βρηκα τι εγινε...ενω ειχα εγκατεστημενο το speccy, χθες εκανα εγκατασταση το hw monitor..Μου ηρθε φλασια,το εκανα απεγκατασταση και ολα cool..Τωρα το εικονιδιο δειχνει ''γεματο'' οταν στελνω αρχεια για σβησιμο..

Δημοσ.

Φιλε μου Χαρη ετσι δουλευει και στα 8 πραγματι,ευχαριστω για τον κοπο σου,οπως ομως ειδες ηδη παραπανω ειχα κανει εγω την βλακεια με το hw monitor...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...