Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχω την προσφορά από cosmotre για δωρεάν. Μπορώ να την ακυρώσω από cosmote , να τσιμπήσω το 2μηνο από paypal και μετά να ξαναγυρίσω στην cosmote για να πληρώνω 5ε/μήνα ? Ή ούτε καν ?

Δημοσ.

Αν έχω την προσφορά από cosmotre για δωρεάν. Μπορώ να την ακυρώσω από cosmote , να τσιμπήσω το 2μηνο από paypal και μετά να ξαναγυρίσω στην cosmote για να πληρώνω 5ε/μήνα ? Ή ούτε καν ?

Σίγουρα μπορείς να το κάνεις αν φτιάξεις 'μαιμου' λογαριασμό για το spotify απο paypal.

Δημοσ.

Πως κάνω ακύρωση? Οι δωρεάν μέρες σίγουρα δεν σταματάνε με την ακύρωση?

Ναι. Έκανα ακύρωση και μου λέει πως έχω ακόμη premium μέχρι τον Απρίλιο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον ts, το έβαλα και εγώ. Είχα εξαντλήσει τους 2 μήνες τις προσφοράς της cosmote, και τώρα μία μέρα πριν την ανανέωση με χρέωση 5 ευρώ, την διέκοψα και έκανα νέο λογαριασμό... :)

Θα πρέπει να κάνεις καινούργιο λογαριασμό στο spotify, με άλλο email.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ο,τι το απεριόριστο streaming ισχύει μέχρι 31/03 αν κατάλαβα καλά.

Τι ακριβώς είναι το streaming και πως το χρησιμοποιώ;

Δημοσ.

Τι ακριβώς είναι το streaming και πως το χρησιμοποιώ;

Λοιπόν, first things first.

To Spotify είναι μια υπηρεσία για streaming μουσικής.

Δηλαδή, δεν αγοράζεις μουσική, αλλά αγοράζεις το δικαίωμα να ακούσεις απεριόριστη μουσική χωρίς να βρίσκεται στη συσκευή σου, κάτι που σημαίνει πως είναι αποθηκευμένη αλλού. Το να ''κατεβάζεις'' στιγμιαία το τραγούδι μέσω ίντερνετ (χωρίς να το αποθηκεύσεις κάπου) για να το ακούσεις ονομάζεται streaming. Φυσικά αυτό δεν το χρεώνεσαι όταν είσαι σε wi-fi, αλλά το χρεώνεσαι όταν είσαι σε data. 

Όταν λοιπόν ακούς για δωρεάν streaming εώς και τότε, σημαίνει πως η cosmote-voda-wind σου χαρίζει τα δεδομένα που θα χρησιμοποιήσεις στο Spotify (δεν τα χρεώνεσαι δηλαδή).

Streaming κάνεις όυτως η άλλως (data ή wifi), εκτός και αν αποθηκεύσεις κάποια λίστα μουσικής για offline χρήση μέσω Spotify.

Eλπίζω να μην στα έκανα χειρότερα.

• Like 4
Δημοσ.

Πολύ σωστά τα είπε ο mandoctor, απλώς σκέψου ότι το streaming είναι σαν να ακούς ραδιόφωνο από το pc, ή ότι βλέπεις ζωντανά αγώνα.

Το υλικο που ακούς/ βλέπεις δεν είναι αποθηκευμένο στη συσκευή σου.

ΥΓ: Για να είμαστε όμως σωστοί, το spotify αν εγκατασταθεί στο PC δεν λειτουργεί μέσω streaming, αλλά με P2P, δεσμεύει χώρο στο pc και τρώει την ταχύτητα του upload. αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

ΥΓ2: Με λίγα λόγια ο εκάστοτε πάροχος δεν θα σε χρεώσει τα data που θα σου φάει το spotify

• Like 2
Δημοσ.

με αυτό κατεβάζεις και δωρεάν όλα τα κομμάτια ή μόνο για απεριόριστο streaming είναι?

κατεβάζεις και τα τραγούδια για να τα ακούς σε offline mode.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...