Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,
Πρόσφατα αγόρασα το παραπάνω laptop το οποίο είχε εγκατεστημένα τα linux, εγώ όμως εγκατέστησα τα windows 8 pro.
Ενώ όλα είναι μια χαρά, παρατηρώ ότι είναι σε λειτουργία η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και όχι η amd, θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε πως μπορώ να απενεργοποιήσω την ενσωματωμένη και να διατηρήσω μόνο την amd σε λειτουργία.
Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη. 

Δημοσ.

drivers για την amd εχεις περασει;

κανονικα δεν γινεται να την απενεργοποιησεις ειναι η κυρια και βασικη καρτα γραφικων του λαπτοπ σου απ το post μεχρι τον τερματισμο.

Απο και και περα,κοιταξε μηπως στον catalyst εχεις τη δυνατοτητα να ορισεις εσυ με ποια καρτα θες να δουλευει το συστημα σου,αλλιως σε οποια εφαρμογη θες να τρεχει με "δυνατα" γραφικα θα πρεπει μεσα απο τον catalyst παλι να ορισεις να τρεχει με την amd καρτα.

Θα σε κατατοπιζα παραπανω αλλα δυστυχως το λαπτοπ της υπογραφης μου δεν ειναι τοσο εξελιγμενο στον catalyst και διαφερει παρα πολυ ο πινακας ελεγχου amd απο τα νεα μοντελα.

Δημοσ.

Μόλις τώρα κατάφερα επιτυχώς να επιλύσω το πρόβλημα (εγκαθιστώντας τους catalyst 13.12). Για να τρέξει η amd πρέπει να επιλέξεις στο πρόγραμμα να τρέχει με ''δυνατά γραφικά''όπως αναφέρεις και εσύ, διαφορετικά τρέχει η ενσωματωμένη. 
Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρων.

• Like 2
Δημοσ.

ναι.

Να ξερεις ομως σε οσες δεν ορισεις εσυ τρεχουν με την ιντελ.

Επισης για εναν παραξενο λογο,αρκετες φορες ακομα κ αν εχεις επιλεξει δυνατα γραφικα θα δεις οτι δεν γινεται καμια αλλαγη,ισως να ειναι bug.

Νομιζω επισης οτι δεν θα μπορεις να δεις θερμοκρασιες της amd καρτας.

Τελος καλο θα ηταν να περασεις vga drivers απο dell και οχι απο amd και Intel. Κυριως γιατι προποποιουν τους drivers ωστε να παιζουν σωστοτερα οι 2 καρτες παραλληλα.

Δημοσ.

Από την dell τους κατέβασα (από την amd που τους κατέβασα δεν έμπαιναν) Τις θερμοκρασίες της amd μου τις δείχνει όταν ανοίγω πρόγραμμα που τρέχει με αυτή. Το θέμα είναι τώρα πως στην αξιολόγηση των windows μου βγάζει ένα fail λέγοντας ότι δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή video. Τι παίζει? 

Δημοσ.

Τελικά το έφτιαξα το πρόβλημα αυτό με επανεγκατάσταση των drivers, το περίεργο όμως τώρα είναι οτι έπειτα απο μια blue screen δεν εμφανίζει την amd παρά μόνο την intel  :-(

Δημοσ.

Τελικά το έφτιαξα το πρόβλημα αυτό με επανεγκατάσταση των drivers, το περίεργο όμως τώρα είναι οτι έπειτα απο μια blue screen δεν εμφανίζει την amd παρά μόνο την intel  :-(

βγαλε τους drivers και των δυο καρτων τελειως και κανε επανεκκινηση ,επειτα βαλε πρωτα της INTEL κανε restart και τελος βαλε τους CATALYST...ξανα restart και λογικα εισαι ετοιμος,σε εμενα ετσι δουλεψαν αψογα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...