Προς το περιεχόμενο

windows 8 interface

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πιο τροπο μπορουμε να μπαναρουμε απο το λαπτοπ μας αυτη την metro-αηδια και να εχουμε ενα υπεροχο παραδοσιακο windows (7 ) interface ?  :-)

Δημοσ.

Tελικα βρηκα ενα θεμα σουμα για τα classicshell , pokki , start 8 , startisback κλπ.Λεω να βαλω pokki γιατι εκτος των αλλων ειναι free.Για οποιον το εχει δοκιμασει : Eιναι οκ η βγαζει τιποτα κολληματα, ασυμβατοτητες ,κρασαρισματα στο δρομο ?

Δημοσ.

Περασα το classic shell και η επιφανεια εργασιας τουλαχιστον και το σταρτ μενου εινα οκ.

Το θεμα ειναι τωρα.Στις λοιπες λειτουργιες .Πχ ανοιξα ενα εγγραφο και μου το εβγαλε  σε metro φαση.Αυτο μπορει να αλλαξει ? Μηπως καποια επιλογη του classic shell ?

Δημοσ.

Εγω παλι που εχω 8,1,αν παω σε 7,θα με πιασει θλιψη νομιζω.Εχοντας τα συνηθισει εδω και ενα χρονο,το ποσο αναλαφρα ειναι,ποσο γρηγορα ανταποκρινονται,δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισω ξανα σε 7.

Απλα εχω τσεκαρει να μην ξεκινανε με το MetroUI,μπαινουν στην επιφανεια εργασιας απευθειας και ειμαι μια χαρα.

Τα 7αρια,εχουν το Aero,που ειναι πολυ βαρυ.Το βλεπεις και στα games,και στην διαθεσιμη μνημη.

Παντως να γινουν τα 8αρια 7αρια,αδυνατο.

Τα αδικειται τα 8αρια παιδια,και ειναι κριμα.Εναν ολοκληρο χρονο,και κανενα crash.Με τα 7αρια ειχα κανα 3-4 φορες.

Δημοσ.

Περασα το classic shell και η επιφανεια εργασιας τουλαχιστον και το σταρτ μενου εινα οκ.

Το θεμα ειναι τωρα.Στις λοιπες λειτουργιες .Πχ ανοιξα ενα εγγραφο και μου το εβγαλε  σε metro φαση.Αυτο μπορει να αλλαξει ? Μηπως καποια επιλογη του classic shell ?

Δεξί κλικ και άνοιγμα με,πάνε στο επιλογή προγράμματος και επέλεξε το σημειωματάριο ή όποιο θες να σου τα ανοίγει. 

Δημοσ.

Τα αδικειται τα 8αρια παιδια,και ειναι κριμα.Εναν ολοκληρο χρονο,και κανενα crash.Με τα 7αρια ειχα κανα 3-4 φορες.

Δεν τα αδικουμε γιατι δεν εχουμε προλαβει να τα δοκιμασουμε καν.Στο τσακ ειμαι να κανω φορματ μονο και μονο λογω της μετροσαχλαμαρας  :mellow: .Αν δεν ηταν και η εγγυηση..

Δεξί κλικ και άνοιγμα με,πάνε στο επιλογή προγράμματος και επέλεξε το σημειωματάριο ή όποιο θες να σου τα ανοίγει. 

Ε το θεμα ηταν  να υπηρχε καποια επιλογη εφαρμογη που να εκανε αλλαγη στο μετρο εντελως .Αλλα αφου δεν γινεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...