Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ένας φίλος μου έκανε συντηριση to laptop του (καθαρισμός,αλλαγή πάστας κτλπ) σε τεχνικό και του είπε όταν το πήρε ότι λογικά θα χρειαστεί φορμάτ ..Το παιδί το άνοιξε τον υπολογιστή και έτρωγε bsod συνέχεια και έβγαζε μήνυμα ότι λείπει το αρχείο %HS ...Το λάπτοπ είχε γίνει φορμάτ έναν μήνα μόλις πριν !

Το κάναμε το λαπτοπ φορματ και ολα καλα τωρα αλλα μου έκανε εντυπωση οτι μετα απο καθαρισμο χρειαζοταν φορματ μηπως το εκανε ο τεχνικος αυτο για να παρει λευτα απο το φορματ ; Η απλα ειματε καχυποπτοι ;

Ευχαριστω προκαταβολικα !

Δημοσ.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν κανεις απλα καθαρισμο και αλλαγη παστας, προφανως και δεν χρειαζεται να γινει format. 

Ακριβως...προφανως και το εκανε για να παρει λεφτά...το φορματ ο τεχνικος θα το κρινει εαν χρειαζεται ? εαν ειναι δυνατον..ο χρηστης τον κρινει... ο τεχνικός τη δουλεια του κοιτάζει...

Καλησπέρα ένας φίλος μου έκανε συντηριση to laptop του (καθαρισμός,αλλαγή πάστας κτλπ) σε τεχνικό και του είπε όταν το πήρε ότι λογικά θα χρειαστεί φορμάτ ..Το παιδί το άνοιξε τον υπολογιστή και έτρωγε bsod συνέχεια και έβγαζε μήνυμα ότι λείπει το αρχείο %HS ...Το λάπτοπ είχε γίνει φορμάτ έναν μήνα μόλις πριν !

Το κάναμε το λαπτοπ φορματ και ολα καλα τωρα αλλα μου έκανε εντυπωση οτι μετα απο καθαρισμο χρειαζοταν φορματ μηπως το εκανε ο τεχνικος αυτο για να παρει λευτα απο το φορματ ; Η απλα ειματε καχυποπτοι ;

Ευχαριστω προκαταβολικα !

Εχετε γνωσεις να το κανετε μια εργοστασικη επαναφορα τουλαχιστον απο το διαμερισμα επαναφορας? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...