nikoskourtis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 exw enan Duron 700mhz me mhtrikh pou exei AGP 4x thelw na agorasw mia ftinh karta grafikwn me tv-out gia na blepw tainies sthn TV. Poia einai h kalhterh lysh ayth th stigmh? ennoeitai thelw na dwsw liga xrhmata alla na exw kalo TV out. An agorasw karta AGP 8x tha douleyei sthn mhtrikh mou pou einai 4x? Skeftomai thn Nvidia geforce4 MX 440. Tha exei kalo tv-out? Yparxei kapoia kalyterh sthn idia timh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Κοιτα, οι καρτες της ATI εχουν καλύτερη απεικονηση απο τις NNIDIA λενε. Και εγω αυτο λεω που εχω μια sapphire radeon 9700 pro. Εγω θα σου προτεινω να παρεις την sapphire radeon 9200SE με 128MB μνημης DDR με 87€ :wink: . Πιστευω οτι ειναι μακραν ανωτερη απο την ΜΧ. Τωρα για AGP 8x που λες, απλα η καρτα θα δουλευει σε 4x ταχυτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Κατι που ξεχασα...οι ati ΕΙΔΙΚΑ για ταινιες ειναι οι καλυτερες 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIB Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Με 120euro παίρνεις geforce ti 4200 αλλά με τη cpu που έχεις δεν θα δεις και πολλά πράγματα. Νομίζω ότι με 50 euro στο eshop υπάρχουν αρκετές mx με tvout. Όσο αφορά το tv out, οι ΑΤΙ έχουν κλάσεις ανώτερο tv out. Αλλά είναι πανάκριβες(90 euro) οπότε δεν αξίζει εκτός εάν το tv out είναι πολύ σημαντικό για σένα(πιο σημαντικό απο τις επιδόσεις). Εάν σε ενδιαφέρει το κόστος, τότε η mx(50 euro) είναι μονόδρομος. Eάν σε ενδιαφέρει το tv-out τότε οι 9100/9200(90 euro) είναι και πάλι μονόδρομος(με επιδόσεις ελάχιστα πιο καλές από τις mx). Και εάν θες μια αρκετά καλή κάρτα η οποία έχει άριστο επίδοση/κόστος δείκτη τότε η geforce 4 ti 4200(120 euro) κάρτα που ζητάς(με επιδόσεις κλάσεις ανώτερες σε σχέση με τις άλλες 2 κάρτες αλλά δυστιχώς δεν θα δεις και μεγάλα πράγματα με το cpu που έχεις). Εάν ήμουν στη θέση σου, θα έπαιρνα μια mx αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για το tv out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Το παλικάρι ρώτησε για TV-out. Δεν ανέφερε την λέξη "παιχνίδια" οπότε αν θέλουμε να του απαντήσουμε σε αυτό που ρωτάει, ΑΤΙ και τέρμα. Αναλόγως τα λεφτά και το μοντέλο, αλλά ΑΤΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Υπάρχει μια έκδοση LE της radeon 9200 128ΜΒ που βγαίνει γύρω στα 70 ευρώ τελική τιμή.Για κοίταξέ το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Υπάρχει μια έκδοση LE της radeon 9200 128ΜΒ που βγαίνει γύρω στα 70 ευρώ τελική τιμή.Για κοίταξέ τοΑυτη ειναι που προτεινα εγω αλλα μηπως εννοεις SE και οχι LE? Τα 70€ ειναι χωρις το φπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Όχι η κάρτα είναι LE δηλ. light edition και έχει τελική τιμή γύρω στα 70 ευρώ.Πάντως δεν κυκλοφορεί και πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.