Fotis13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Η καλυτερη σειρα στην κατηγοριας της με διαφορα.Εξαιρετικη παραγωγη ,σολιστ υψηλου επιπεδου ο Spacey ενσαρκωνει ενας απο τους πιο χαρακτηριστικους ηρωες τηλεοπτικης σειρας που θα σταθει σημειο αναφορας για την διαφορετικοτητα της ερμηνεια ενος τοσο συνθετου ρολου για τα επομενα πολλα χρονια . Ανυπομονω για την 3η σεζον! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2014 από Fotis13 2
kostas_sl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Aρκετά καλή και η δεύτερη σαιζόν(όπως αναμενόταν άλλωστε) αλλά δεν μπορώ να πω ότι το έβλεπα και με κομμένη την ανάσα,τελικά ναι,η σειρά ειναι αρκετα υπερεκτιμημένη αλλά παρά τους χλιαρούς ρυθμούς που κυλάει είναι ποιοτική γενικά.Πολύ καλή εικόνα σε 1080p και βέβαια το καλό όταν βλέπεις κάτι κάμποσο καιρό μετά απ΄οταν έχει βγει είναι ότι βρίσκεις και ελληνικούς υπότιλους για το 1080p οι οποίοι ήταν αρκετά προσεγμένοι. Εντύπωση μου έκαναν οι κάποιες αναφορές στο Τea Party και το γεγονός ότι το παρουσίασαν σαν κάτι το ''γραφικό'' και ''μικρής σημασίας''.Βέβαια,ενώ όταν είσαι με την εξουσία και τους liberals,είσαι cool ρε παιδί μου και όλοι θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σου.Oι πολίτες έχουν άλλη γνώμη?Τώρα που μας ψήφισαν στα φρύδια μας.Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια?(Τελευταίος λόγος του Walker ως πρόεδρος).Ποιος νοιάζεται...Φέρτε μας την νέα Πρώτη Κυρία,Μιss Claire Underwood που ούτε που θυμάται πόσες εκτρώσεις έχει κάνει,pro-abortion ftw.O άντρας της δε,χωρίς να μην τον έχει ψηφίσει ούτε η μάνα του γίνεται Πρόεδρος των ΗΠΑ.Καλά αυτός ο Walker καλά να πάθει τελικά που πήγαινε με το σταυρό στο χέρι.Δεν κατάλαβα γιατί δεν ''παραίτησε'' τον VP όταν αντελήφθη τι παιζόταν αλλά δεν πειράζει. 1
Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 E όχι και υπερεκτιμημενη ρε συ Κώστα. Πέρα απο κάποιες ''ευκολίες'' στο σενάριο, την λες σχεδόν αψεγάδιαστη. Underwood for president ρε. 3
kostas_sl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει τρόπος του λέγειν,απλά δεν μπορώ τις υστερίες και τα ουαου,ξέρεις.... Στο είδος της είναι ότι πρέπει γι'αυτό και την παρακολουθώ.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εχει σεναριακές ευκολίες. Για μένα το ετρεξαν αρκετα, θα μπορουσε να γινει πρεσιντεντ ο FU την 3η σεζον. Τωρα για την κοινη γνωμη και την αποψη της την ξερεις και την βλέπεις και εδω, διαμορφώνεται απο τα μιντια, απο το φιλινγκ που σου βγαζουν οι ανθρωποι που βλεπεις και οχι απο αυτα που λενε ή κανουν.. Λογικο λοιπον να δεχτουν τη δυναμικη Κλερ απο την αλλη τη γλαστρα. Οσο γιατι ο προεδρος δεν αναγκασε σε παραιτηση τον FU μαλλον γιατι ηταν λιγο καιρο VP και θα επρεπε να βρει 3ο VP πριν καν κλεισει η 4ετια του.. Βασικα τον Walker τον εκαναν τελειως μπουφο και στην ουσια χωρις συμβουλους περα απο τον τυπα με τα εργοστασια.. Να απορεις πως εφτασε στο αξιωμα του δηλαδη με αυτα που δειχνουν να παιζονται στο παρασκήνιο. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2014 από Chrisxxx 2
yannis27gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 βασικά τον παρουσίασαν σαν άνθρωπο-μαριονέτα που έφτασε εκεί που έφτασε με την πλάτη του tusk κι όταν τον εγκατέλειψε ο σπόνσορας, απλά κατέρευσε κι έγινε παιχνιδάκι στα χέρια του FU. Δεν είναι και τόσο "τρελό", τόσο ο νυν όσο και ο προηγούμενος πρόεδρος δίνουν αυτή την εικόνα, καθόλου παράξενο να εμπνευστηκε ο σεναριογράφος απ' αυτά που συμβαίνουν στην Αμερική του σήμερα Πολύ καλή σειρά.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 βασικά τον παρουσίασαν σαν άνθρωπο-μαριονέτα που έφτασε εκεί που έφτασε με την πλάτη του tusk κι όταν τον εγκατέλειψε ο σπόνσορας, απλά κατέρευσε κι έγινε παιχνιδάκι στα χέρια του FU. Δεν είναι και τόσο "τρελό", τόσο ο νυν όσο και ο προηγούμενος πρόεδρος δίνουν αυτή την εικόνα, καθόλου παράξενο να εμπνευστηκε ο σεναριογράφος απ' αυτά που συμβαίνουν στην Αμερική του σήμερα Πολύ καλή σειρά. Δεν μπορει ομως ο FU και τοσοι αλλοι να εχουν 2-3 σκυλιά του πολέμου διπλα τους για να τους στηριζουν και να καλύπτουν τις γκαφες τους και ολοκληρος πρόεδρος να εχει εναν επιχειρηματία και τη γραμματέα του. Εστω 1 Σταμπερ θα επρεπε να είχε σιγουρα! Ακομα και αν ειχε μονο τον Τασκ αυτός θα έπρεπε να ειχε τοποθετησει διπλα του ένα κάρο ατομα και φυσικά η σχεση του με τον προεδρο δεν θα χαλούσε για ενα τόσο απλό λόγο.
yannis27gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 O πρόεδρος είχε δίπλα του τη γραμματέα και τον Tusk, τους οποίους μαεστρικά κατάφερε να αποπέμψει ο FU. Ο μόνος ενδοιασμός μου είναι στην ευκολία/ταχύτητα με την οποία αυτό συνέβη. Θα μπορούσε να είχε κρατήσει άλλη μια σεζόν το όλο θέμα και η αποπομπή να είχε γίνει πιο αργά/μεθοδικά/ρεαλιστικά. Στάμπερ έχει μόνο ο Φρανκ καθώς είναι ο μόνος τόσο βαθιά βουτηγμένος στη βρωμιά που χρειάζεται άνθρωπο να καθαρίζει. Εκτός όλων των άλλων διέπραξε και 2 δολοφονίες!! Οι υπόλοιποι είτε τα βγάζουν πέρα μόνοι τους είτε προσλαμβάνουν παροδικά τέτοια άτομα, όπως ο Τασκ πήρε τον Ρέμι.
viper2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάλι αναρωτιέμαι πως θα τελειώσει οταν λένε όλοι οτι ειναι βασισμένο στο Macbeth. Θα δείξει.
yannis27gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Έχουμε ημερομηνία για την 3η σεζόν; Θα βγουν όλα τα επεισόδια ταυτόχρονα; Πώς γίνεται αυτό; Ξαναβλέπω τις σεζόν 1+2 για να τις δει η γυναίκα μου. Μιλάμε, είναι ακόμα πιο απολαυστική η 2η θέαση.
KilliK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 την original βρετανικη σειρα την εχει δει κανεις;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 την original βρετανικη σειρα την εχει δει κανεις; Ναι, την εχω και σε DVD, αλλα εχω προλάβει να δω μονο τους δύο πρώτους κύκλους - μου μένει ο τρίτος.
Sellers Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Θα βγουν όλα τα επεισόδια ταυτόχρονα; Πώς γίνεται αυτό; Through the magic of netflix.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα