Προς το περιεχόμενο

House Of Cards (2013) Season 2 - SPOILERS για την Season 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το τελείωσα και αυτό :P. Ο 2ος κύκλος καλύτερος του πρώτου, δικαιολόγησε την υπερβολική για εμένα βαθμολογία της σειράς. Πολύ καλός ο Spacey κλασσικά. Σε όποιον άρεσε η σειρά και δεν έχει δει το Boss με τον Kelsey Grammer θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα :)

Δημοσ.

Το τελείωσα και αυτό :P. Ο 2ος κύκλος καλύτερος του πρώτου, δικαιολόγησε την υπερβολική για εμένα βαθμολογία της σειράς. Πολύ καλός ο Spacey κλασσικά. Σε όποιον άρεσε η σειρά και δεν έχει δει το Boss με τον Kelsey Grammer θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα :)

Ελαφρώς offtopic αλλά για πες 2 λογάκια για την σειρά(έστω και σε pm)

Δημοσ.

εδω εισαι..

http://www.insomnia.gr/topic/430104-boss/?hl=boss

απλα επικη....τα τελευταια 2 επεισοδια του πρωτου κυκλου ειναι αναμεσα στα 10 καλυτερα που εχω δει ποτε...

δυστυχως κοπηκε μετα τη 2η season....

• Like 2
Δημοσ.

Είχα σκοπό να σου στείλω pm η να γράψω κάτι εδώ... είδα όμως το link που postαρε ο MacPhisto και τα γράφουνε πολύ σωστά για να προσθέσω κάτι παραπάνω. Καλή τηλεθέαση :)

Δημοσ.

Παντως αν και θεωρω την πρωτη σαιζον του Boss καλυτερη απο αυτη του House of Cards η δευτερη ξεπερασε μακραν τα προγνωστικα και πλεον τη θεωρω καλυτερη σειρα..

• Like 4
Δημοσ.

Παντως αν και θεωρω την πρωτη σαιζον του Boss καλυτερη απο αυτη του House of Cards η δευτερη ξεπερασε μακραν τα προγνωστικα και πλεον τη θεωρω καλυτερη σειρα..

ακριβως αυτο....:)

Δημοσ.

Η τελευταία σκηνή της 2ης σεζόν ήταν απλά γαμάτη!

Δύο πράγματα μου φαίνονται κάπως υπερβολικά όμως.

1. Λίγο υπερβολικό το να έχει κάνει ο ίδιος τις 2 δολοφονίες. Δε νομίζω ότι ταιριάζει ιδιαίτερα και στον χαρακτήρα του το να "λερώνει" τα χέρια του.

2. Αφού δεν έχει ηθικούς φραγμούς και έχοντας κάνει ήδη τις 2 δολοφονίες, δε νομίζω ότι θα άφηνε την πόρνη ζωντανή με κίνδυνο να εκτεθεί. Κάτι που άλλωστε φαίνεται ότι θα είναι η Αχίλλειος φτέρνα του.

Δημοσ.

εδω εισαι..

http://www.insomnia.gr/topic/430104-boss/?hl=boss

απλα επικη....τα τελευταια 2 επεισοδια του πρωτου κυκλου ειναι αναμεσα στα 10 καλυτερα που εχω δει ποτε...

δυστυχως κοπηκε μετα τη 2η season....

Είχα σκοπό να σου στείλω pm η να γράψω κάτι εδώ... είδα όμως το link που postαρε ο MacPhisto και τα γράφουνε πολύ σωστά για να προσθέσω κάτι παραπάνω. Καλή τηλεθέαση :)

Να'στε καλά παιδιά!!θα το δω!!

Δημοσ.

τελειωσα και γω την 2η season

πραγματικα τελεια σειρα. δεν θα μπω στη διαδικασια ποια ηταν καλυτερη αλλα συνολικα αξιζει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

13 υποψηφιοτητες στα εμμυ, μεταξυ και lead actor για τον κεβιν, αν και προβλεπω οτι θα το χασει απο τον ματθαιο τον μακοναχι, που πουλαει πολυ τον τελευταιο καιρο.

• Like 1
Δημοσ.

13 υποψηφιοτητες στα εμμυ, μεταξυ και lead actor για τον κεβιν, αν και προβλεπω οτι θα το χασει απο τον ματθαιο τον μακοναχι, που πουλαει πολυ τον τελευταιο καιρο.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...