Προς το περιεχόμενο

House Of Cards (2013) Season 2 - SPOILERS για την Season 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις την τελειωσα. Η τελευταια σκηνη ειναι καθηλωτικη. Να πω την αληθεια δεν το περιμενα αλλα οκ. Του χρονου παλι

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιος είναι ο stelios που βγάζει τους υπότιτλους, αλλά έχω να πω αυτό:

Έλα ρε Στελάρα, έλα ρε αγορiνα, βγάλε κάνα υπότιτλο να κάνουμε καμιά δουλίτσα, έχουμε χαρμανιάσει στο 8ο επεισόδιο, και μετά ότι θες...πίτσες, μπύρες,κόκα κολες, ότι γουστάρεις....

Μεσα κι εγω. Βρειτε τη διευθυνση του Στελιου, να του στελνουμε προμηθειες καθε βραδυ μεχρι να μας τελειωσει τη σειρα :)

PS: δεν τον εχω ξεκινησει ακομη το 2ο κυκλο, αν δεν τελειωσει το "υποτιτλιασμα"...

Δημοσ.

Moλις της τελειωσα κι εγω την σειρα. Εξαιρετικη απλα.

Προσοχη spoiler.

Kριμα που πεθανε ο Doug, τον γουσταρα τρελα τον τυπο και το "always calm" στυλακι που ειχε.  Αν και σε συνεντευξη της, η Rachel ειπε οτι ολα παιζονται.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πιστευω οτι πεθανε, μπορει απλα να ειναι αναισθητος στο γρασιδι. Ως χαρακτηρας στο στορι εδινε μια σπεσιαλ χροια και αν φυγει απο τη σειρά, θα γινει δυσαρεστη η απουσια του, εκτος αν οι σεναριογραφοι μας εντυπωσιασουν με κατι νεο

Δημοσ.

Που, πως, πότε βγαίνει η Season 3??

Καθηλωτική όντως η τελευταία σκηνη... επέστρεψε το trademark χτύπημα του Frank :P

Του χρονου τον Φεβρουαριο ή τον Μαρτιο...

Δημοσ.

Δεν πιστευω οτι πεθανε, μπορει απλα να ειναι αναισθητος στο γρασιδι. Ως χαρακτηρας στο στορι εδινε μια σπεσιαλ χροια και αν φυγει απο τη σειρά, θα γινει δυσαρεστη η απουσια του, εκτος αν οι σεναριογραφοι μας εντυπωσιασουν με κατι νεο

Του κοπανάει την πετρα στο κεφάλι τρις φορές, μας τον ξαναδείχνει τα ξημερώματα τάβλα στο δάσος ακίνητο με ανοιχτά ματια, το πρόσωπο του γεμάτο αίματα δεν φαίνεται να αναπνέει. Looks pretty dead to me.

• Like 1
Δημοσ.

Του κοπανάει την πετρα στο κεφάλι τρις φορές, μας τον ξαναδείχνει τα ξημερώματα τάβλα στο δάσος ακίνητο με ανοιχτά ματια, το πρόσωπο του γεμάτο αίματα δεν φαίνεται να αναπνέει. Looks pretty dead to me.

Με βαση αυτο το λεει. http://www.insomnia.gr/topic/518518-house-of-cards-2013-season-2-spoilers-για-την-season-1/?p=53047735 Και εγω δεν νομιζω να πεθανε. Ισως να εμεινε παραλυτος ή κατι τετοιο και τωρα που ο φρανκ τα καταφερε να πεσουν ολοι πανω του.

Δημοσ.

3 επεισόδιο.

Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη (τα πολυ βασικά) με το τι ακριβώς γίνεται με το αμερικανικο πολιτικο συστημα.

Σχετικα με την γερουσία. Είναι 100 άτομα. Για να έχει απαρτία πρέπει να είνα τουλάχιστον 51.

Αν για παράδειγμα είναι οι 60 εκεί, τότε για να περάσει ένα νομοσχέδιο αρκεί να πουν ναι οι 31?

Δημοσ.

Αν πουν "ναι" θα ακουστεί σαν nay, οπότε όχι (χοχοχ).

Κατά τα άλλα ναι, είναι σα τα δικά μας. Ψηφίζουν οι παρόντες.

Αλλά δες πολύ στα πεταχτά τις διαφορές στα 2 μέρη του κονγκρέσου, του house of representatives και της γερουσίας (senate).

Αλλιώς τίτλοι όπως (majority) whip και speaker αντίστοιχα, δεν βγάζουν νόημα.

Δημοσ.

Γελάω με το λογοπαίγνιο και συνεχίζω.

Ο Φρανκ ήθελε 6 ρεμπουμπλικανούς εξ αρχής γιατί (φαντάζομαι) δεν του φταναν οι δικοί του. Αυτο σημαίνει ότι πρέπει να ειναι 55-45 υπερ των ρεμπουπλικανων (όπως λεει και στο λινκ που εδωσε πιο πανω ο φίλος)

Αλλά με 55 ρεμπουμπλικανούς, οι ρεμπουμπλικανοί δεν μπορουν να περναν ότι γουστάρουν πάντα? Και την απαρτία φτιαχνουν, και το 50% + 1 είναι απο μόνοι τους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...