nickmanak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια, πως θα την παλεψουμε μεχρι Φεβρ. 2015;
gavros10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Οπως την παλεψαμε και περσυ μεχρι τον φεβρουαριο του 2014. Σε καλυψα;
salazar1991 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια, πως θα την παλεψουμε μεχρι Φεβρ. 2015; Έλα μου ντε...εδώ εγώ περιμένω υπότιτλους και έχω πάθει ήδη σύνδρομο στέρησης. :p
lalanis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Έλα μου ντε...εδώ εγώ περιμένω υπότιτλους και έχω πάθει ήδη σύνδρομο στέρησης. :pΚι εγώ με τους ρυθμούς που βγαίνουν οι υπότιτλοι το προχωράω....Για το 2x11 επεισόδιο διάβασα και αλλού ότι είναι επικούρα...
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 τα καλυτερα πα'ι'δακια στην περιοχη, παντα αδειο. 1
damian1977 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 τα καλυτερα πα'ι'δακια στην περιοχη, παντα αδειο. Υποτιθεται πηγαινε first thing in the morning!!!!! Ποσες ψησταριες εχουν κοσμο τα χαραματα?
ask Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ρε σεις πως και βγηκε σε μια μερα ολη η σεζον?τι σειρα ειναι αυτη;
ask Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 μα χανεται ο ορισμος της σειρας..εχω δει τη μιση βεβαια μεχρι τωρα αλλα ειναι απο τις καλυτερες νομιζω που παιζονται με χολιγουντιανη πινελια εννοώντας οτι ωραιοποιει τους πολιτικους ωστε να παρεις το μερος τους..διαμορφωση υποσυνειδητου..
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πως ακριβώς ωραιοποιεί τους πολιτικους; Το ακριβώς αντίθετο κανει. 1
ask Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 πχ. στο επεισοδιο 5 νομιζω που φερνει η αλλη τους φακελους με οσους μεινουν ανεργοι αν διακοπει η κυβερνηση.και καλα μαχονται για το τωρα.παρουσιαζει ολες τις δολοπλοκιες οκ αλλα μεχρι στιγμης χωρις κπ τιμωρια..
lalanis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω ποιος είναι ο stelios που βγάζει τους υπότιτλους, αλλά έχω να πω αυτό: Έλα ρε Στελάρα, έλα ρε αγορiνα, βγάλε κάνα υπότιτλο να κάνουμε καμιά δουλίτσα, έχουμε χαρμανιάσει στο 8ο επεισόδιο, και μετά ότι θες...πίτσες, μπύρες,κόκα κολες, ότι γουστάρεις.... 2
manic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω ποιος είναι ο stelios που βγάζει τους υπότιτλους, αλλά έχω να πω αυτό: Έλα ρε Στελάρα, έλα ρε αγορiνα, βγάλε κάνα υπότιτλο να κάνουμε καμιά δουλίτσα, έχουμε χαρμανιάσει στο 8ο επεισόδιο, και μετά ότι θες...πίτσες, μπύρες,κόκα κολες, ότι γουστάρεις.... σε ακουσε
gavros10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τι στον.... εγινε στο 11; Φοβομουν οτι μπορει να ερχοταν κατι τετοιο αλλα οχι ετσι. Κατι ετρεχε μεταξυ του φρανκ και της κλερ αλλα αυτο δεν το περιμενα edit: Γινεται να μου πει καποιος γιατι τοσος ντορος με το υπουργειο δικαιοσυνης; Δεν εχω καταλαβει την παρανομια απο την πλευρα του λευκου οικου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα