Προς το περιεχόμενο

House Of Cards (2013) Season 2 - SPOILERS για την Season 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλό με τη σειρά είναι ότι δεν πιάνεται από λεπτομέρειες του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ αλλά από τις σχέσεις των χαρακτήρων. Η δεύτερη σεζόν πήγε και σε μέρη που δεν πήγε η πρώτη κυρίως όσον αφορά την σχέση Frank-Claire. Σπουδαία σειρά. Συγχαρητήρια στο Netflix.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδα το 1ο επ.. Την παλευουν;

Ενα ωραίο γκομενάκι είχε η σειρά, περα απο τη μιλφαρα, και το πέταξαν κάτω απο το συρμό... Κατα τα αλλα αγαπαμε FU

Δημοσ.

Ειδα το 1ο επ.. Την παλευουν;

Ενα ωραίο γκομενάκι είχε η σειρά, περα απο τη μιλφαρα, και το πέταξαν κάτω απο το συρμό... Κατα τα αλλα αγαπαμε FU

Ποντικομαμι....

Η γκομενα που πηδαγε ο μαυρος πολυ ανωτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Παντα ειχα μια εμφυτη δυσκολια να θυμηθω τους προηγουμενους ρολους καποιου ηθοποιου που συνανταω σε μια σειρα!!

Σε ποια σειρα δηλ τον ειχα πετυχει στο παρελθον...

Οποτε ειμαι ιδιαιτερα υπερηφανος με τον εαυτο μου πως ενστικτωδως (οκ μετα απο κανα δεκαλεπτο) μπορεσα να θυμηθω πως η Jackie ηταν η πρωταγωνιστρια του επικου deadwood που ειχα δει πριν 4 χρονια και που εκτοτε δεν την ειχα ξαναπετυχει καπου!!!!!!!!!!!!!!!!! (το βραβειο του ασχετου ποστ στης ημερας παρακαλω)

• Like 1
Δημοσ.

Τελειωσα ολα τα επεισοδια χθες και σκεφτομαι: Ποιος αλλος θα μπορουσε να παιξει αντι για τον Spacey σε αυτο το ρόλο. Ειναι τοσο τελειος που δεν μπορω να φανταστω αλλο ηθοποιο. Εχετε καμμια προταση; Ίσως ο Sean Penn;

Δεν θυμαμαι πολυ τον 1ο κυκλο για να κανω συγκριση με το 2ο, αλλα μαλλον η ζυγαρια γερνει στον 2ο. Το κακο ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε για Φεβρουαριο 2015 για τον επομενο κυκλο!

H σειρα στο συνολο επιασε 9 απο οτι βλεπω στο imdb και το φιναλε στο 9,8 (λιγοι ψηφοι ομως).

Δημοσ.

Το εκπληκτικό με την σειρά ειναι ότι πραγματεύεται έργα και ημέρες ενός ανθρώπου που με εξαίρεση την Claire όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να σιχαίνονται και όμως αντ´αυτου σε αναγκάζει να υποκλιθεις στην ευρηματικότητα και την δολοπλοκία του.

Από τις ελάχιστες σειρές τις οποίες πραγματικά θα επιθυμούσα να πληρώσω για να δω.

Κανένας δε άλλος δεν νομίζω να ήταν καταλληλότερος για τον ρόλο του FU από τον Spacey. Εκπληκτικός απλά!!!

Ειμαι στο 9ο επεισόδιο......ωραία η τακτική του netflix αλλα ο Φλεβάρης του 15 ειναι πολύ μακριά.

Δημοσ.

Άσχετο αλλά έχει πετύχει κανένας κανά λινκ που να εξηγεί απλά και ωραία την διάρθρωση του πολιτικού συστήματος των Ηνωμένων Πολιτειών; Τι είναι το κονγκρέσο, η γερουσία, ο λευκός οίκος κλπ, ποιος ο ρόλος τους και η ιεραρχεία τους.

Νομίζω θα βοηθούσε αρκετά στην παρακολούθηση της σειράς.

Τι ψάχνω και γω ε.

Δημοσ.

Επίσης και εδώ, υπάρχει ένα σχετικό glossary.

Όποιος θέλει να διαβάσει περισσότερα για το τι έκανε ο Frank στο τρίτο επεισόδιο, ας δει εδώ

Βγαίνουν και αναλυτικά recaps πάντως σιγά σιγά (αγγλικά βέβαια).

Δημοσ.

"Δυστυχώς" τελειώσα και εγώ την 2η season. Πάσχω από οξεία underwoodίτιδα και δεν θα αντέξω χωρίς την δόση μου για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η Jackie είναι απίστευτα sexy, νομίζω μου τρέχαν τα σάλια κάθε φορά που εμφανιζόταν. Μαζί με την Claire η επιτομή του class και της θηλυκότητας.

Έχω την εντύπωση ότι σε ένα επεισόδιο είδα ως σκηνοθέτη την Jodie Foster στους τίτλους.....μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει;

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος η δεύτερη σεζόν.οτι και να πω είναι λίγο...δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι θα υπάρξουν νέα επεισόδια σε ένα χρόνο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...