Προς το περιεχόμενο

House Of Cards (2013) Season 2 - SPOILERS για την Season 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ, μόνο που σε αυτή τη περίπτωση τα αγγλικά πρέπει να είναι η μητρική σου γλώσσα. Γενικά σου λέω πως ενώ πολλές σειρές και ταινίες τις βλέπω με αγγλικούς, ε αυτή με δυσκολεύει αρκετά στο να καταλάβω τα πάντα.

Βγήκαν οι ελληνικοί για το 1ο btw.

Δεν μας δινεις και ενα λινκ?  :-)

Δημοσ.

Καθε καλο ηθοποιο τον αντιμετωπιζω με σεβασμο και σαν εναν κανονικο ανθρωπο. Τον Kevin Spacey ομως αν τον συναντουσα ποτε απλα θα ετρεχα προς καθε δυνατη κατευθυνση αφου θα τα ειχα κανει πανω μου.

Αν το 1ο ηταν ετσι δεν θελω να φανταζομαι πως θα ειναι τα υπολοιπα

Edit: Btw αυτο με τα γουρουνια ειναι αληθεια;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχω φτάσει μέχρι το 11ο επεισόδιο και η σειρά είναι γεμάτη ανατροπές, πισωμαχαιρώματα, αλλαγές πλεύσης, προδοσίες και λυκοφιλίες. Ό,τι περιμένεις από το House Of Cards δηλαδή. 

Στο  S02E11 τρελό τέλος επεισοδίου, δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν λέω τίποτε άλλο, δεν σας το χαλάω, ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ! 

Frank Underwood Rules! 

(OK, Claire Underwood too).

Δημοσ.

Ρε συ! Υποσχέθηκα στη γυναίκα να τη δούμε μαζί, μόλις τελειώσει την πρώτη σεζόν και τρώγομαι (και στα κρυφά έχω φτάσει στο 4ο επισόδειο) και έρχεσαι και μας ερωτοτροπείς. 

Σημείωση: Ούτε γω γράφω τίποτα μέχρι εκεί που χω δει, διότι υποσχέθηκα πως θα μείνω σιωπηλός τις 10 μέρες του μπαν μου...

Δημοσ.

Το τελείωσα χθες το βράδυ! Πάρα πολύ καλή σεζόν. Άντε, του χρόνου πάλι!

Καλύτερη από την πρώτη;

Μην ποστάρει κανένας spoiler, θα σας σφάξω!

Δημοσ.

Την τελειωσα χθες και γω. Γρηγοροι ρυθμοι, το ιδιο αν οχι περισσοτερο πανουργος ο Σπεισι, μια χαρα απολαυστικη ηταν οπως και η πρωτη σεζον.

Δημοσ.

εχω δει μεχρι το 4.ειναι κορυφη το μονο που με εχει χαλασει ειναι

το στορυ με το deep web και το hacker με το κατοικίδιο.ριχνω γελιο μιλαμε και μου χαλαει το mood.

κατα τα αλλα η σειρα ειναι απιστευτα καλη αλλη μια φορα.δεν εχω λογια.η ιστορια η ροη ολα ειναι υπεροχα.δεν τη χορταινω!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Μόλις ολοκλήρωσα όλα τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Δεν γράφω τίποτε άλλο για να μην χαλάσω τη "μαγεία" - παρά μόνο να πω ότι η σειρά είναι εξαιρετική. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν κατακόρυφα σε σχέση με τον πρώτο κύκλο, ακόμη και η τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου είναι καθηλωτική.

Δυστυχώς πρέπει να περιμένω μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή για να δω τον τρίτο κύκλο.

Netflix rules!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...