gavros10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αργοτερα μεσα στην μερα πιστευω. Χρειαζομαστε και ελληνικους υποτιτλους, δεν εχει τοσο ευκολες ορολογιες
viper2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Υποτίθεται οτι εχει σκάσει με Chinese subs. Just saying
viper2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Υποτίθεται οτι εχει σκάσει με Chinese subs. Just saying Όντως, εχει σκάσει με Chinese subs... Έκανα λίγο ζαπινγκ, έπεσα στο τέλος, και δείχνει καλο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 άνοιξα topic και δεν το πήρα χαμπάρι, trololol (ναι ok split )
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 άνοιξα topic και δεν το πήρα χαμπάρι, trololol (ναι ok split ) Είμαστε εδώ πριν από εσάς για εσάς.
skipperas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως ναι θέλει ελληνικούς ΚΑΙ σοβαρούς υπότιτλους. Θυμάμαι είχα δοκιμάσει στη πρώτη σεζόν κάποια επειςόδια με αγγλικούς και είχα χάσει τη μπάλα, την ώρα που άλλες κι άλλες σειρές βγαίνουν άνετα. Η δουλειά που έχει να γίνει είναι παααρα πολύ μεγαλή. Δε μιλάμε μόνο για ένα επεισόδιο. Είδωμεν. Οι κριτικές πάντως για το 1ο είναι θετικότατες.
liakos18 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Απίστευτο το πρώτο. Μόλις το είδα πάω και για το δεύτερο αν και είναι το «κινέζικο» και δεν ξέρω αν θα αξίζει η ποιότητα.
insomniaK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Σποιλερς Σπόιλερς Σπόιλερς!!!!!!!!!! Δείτε το. (Η γυναίκα κοιμήθηκε FU
xavier Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 μολις ειδα το 1ο και ειναι προφανες τι θα κανω την υπολοιπη μερα... αψογο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 μολις ειδα το 1ο και ειναι προφανες τι θα κανω την υπολοιπη μερα... αψογο QFE Εξαιρετικό πρώτο επεισόδιο, μόλις το είδα κι εγώ. Πάω για λίγο περπάτημα να ξελαμπικάρω (γενικώς) και μετά σειρά έχουν τα υπόλοιπα 3 που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Frank Underwood rules!
skipperas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Για το 1ο επεισόδιο. Ένα μεγάλο.. WHAAAAAATTTTT???? Έχω κατουρήσει τα βρακιά μου. Τι season premiere ήταν αυτή;; FUUU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα