Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να βγάλω ένα δίπλωμα για μηχανάκι(είμαι 16 χρονών)....εγώ θα πάω να δώσω οδήγηση και κοκ αν δεν κάνω λάθος,άμα πάρω το δίπλωμα,αργότερα στα 18-19 που θα βγάλω δίπλωμα για αυτοκίνητο θα έχω κάποιο "πλεονέκτημα"(πχ λιγότερα μαθήματα)?

Δημοσ.

1.  Πριν από τη συμμετοχή του σε θεωρητική και πρακτική εξέταση ο υποψήφιος οδηγός πρέπει να έχει πραγματοποιήσει ελάχιστο αριθμό μαθημάτων (11 θεωρητικά , 14 πρακτικά) σε Κέντρο Θεωρητικής Εκπαίδευσης ή Σχολή Οδηγών.

αν ισχυει το παραπανω μαλλον θα θελει κανα 300ε

και ΜΑΛΛΟΝ δεν θα δωσεις ξανα το βιβλιο για τα αυτοκινητα.(αρχισε να ρωτας σε διαφορες σχολες ή κανα υπουργειο γιατι ολα αυτα ξεκινησαν περυσι)

http://digenis.gr/diploma-moto_am.htm

http://grentzelos.gr/διπλώματα-οδήγησης/κατηγορία-αμ.html

Δημοσ.

Αν δεν καίγεσαι

Βασικά ρώτα σε καμιά σχολή πόσα θέλουν για το AM και πόσα θα πρέπει να δώσεις μετά από 1,5 χρόνο αν θέλεις A1

Αν είναι μόνο κάνα παράβολο χωρίς εξέταση κομπλέ(που δε νομίζω)

Αν πρέπει να δώσεις 200-300€ τώρα για 50cc και μετά ξανά λεφτά/μαθήματα/εξετάσεις για Α1/Α2 τότε δεν αξίζει

Δημοσ.

Μηχανακι εχεις; Η οδηγηση ενος 50ριου απο τα 16 ειναι καλο σχολειο , πας αργα και μαθαινεις πως να αποφευγεις τους αλλους αλλα και πως να τηρεις τον ΚΟΚ. Ενα καλο βημα αμα σκοπευεις ποιο μετα να παρεις μεγαλυτερι μηχανακι.

.

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά...λοιπόν πήγα και ρώτησα σε υπουργείο και σχολές οδηγών...μία ήταν η απάντηση..αν έχεις λεφτά πάρε το ΑΜ...και αργοτερα πάρε το Α1....αν δεν έχεις καλύτερα όχι γιατί στην εξέταση κόβονται πολλοί για μικρολάθοι!!!

Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα να ξεκινησεις απο μικρο και σιγα σιγα να αναιβεις στα κυβικα για να αρχησεις να μαθαινεις σιγα σιγα το τι γινεται τι πρεπει να προσεχεις και οτι μλκια κανεις (να μην κανεις αμα μπορεις να αντεξεις) να την κανεις με το μικρο.γιατι στα πολλα κυβικα το λαθος πληρωνεται ακριβα και χρηματικα και σωματικα.3 μηνες εχει που τρακαρα επειδη ενας οδηγος κοιμοταν ορθιος και δε με ειδε με 50χμλ χτυπησα και εσπασα και τα δυο μου χερια και τωρα ειμαι με λαμες και βιδες

Δημοσ.

το κόστος του ΑΜ είναι 358 ευρώ(100 ευρώ τα παράβολα και 8 ευρώ οι φωτογραφίες)....δίνεις κανονικά το θεωρητικό του αυτοκινήτου....

chrisxkar....εγώ πάντως ξεκίνησα να μαθαίνω 50αρι με την βοήθεια του θείου μου και αργότερα ίσως να δώσω για το ΑΜ.....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To AM υπάγεται πλεον στο υπουργειο συγκοινωνιων (Παλιά στην τροχαία) με αποτελεσμα δεν ξαναδινεις για σήματα για οποιδήποτε αλλο δίπλωμα . Όταν πριν 6-7 χρόνια είχα πάρει το δίπλωμα μοτοποδηλατου υπαγόντουσαν τα διπλώματα ΑΜ στην τροχαία. Εδινες μόνο σήματα και μηχανολογικά και δεν ήσουν υποχρεωμένος για κανένα θεωρητικο ή πρακτικο μάθημα. Περνούσες μηχανολογικα και σήματα και μετα έκανες ένα οκταράκι (καθαρη ισοροποία) με δικό σου μηχανακι (!!!!!!)   και πέρναγες τις εξετάσεις. Ε όταν πήγα να δώσω για αμάξι ξαναδωσα τα σήματα μιας και ο φάκελος μου ήταν στην τροχαία και για το αυτοκίνητο στο υπουργείο συγκοινωνιών. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...