Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

έχω πρόβλημα με τη γραμμη μου. Εχω wind (δυστυχως) και ενω συγχρονιζα κανονικα στα 11000 ξαφνικα εδω και μια εβδομαδα απο το μεσημερι κ μετα παιζω στα 2-3. Ενω το ping βαραει 150-απειρο. Τους πηρα 50 τηλεφωνα και κατοπιν εορτης αποφασισαν να το στειλουν συνεργιο. Το οποιο θα με πάρει Δευτερα να κανονισουμε ραντεβου. Αυτο σημαινει οτι θα ερθουν την αλλη παρασκευη....

Τι μπορει να φταιει? Δοκιμασα και με αλλον ρουτερ, απευθειας στη γραμμα αλλα τπτ. Θεμα στο σπιτι δεν ειναι σιγουρα. Ειναι κατι που μπορω να κανω μονος μου ?

Δημοσ.

Αμα ειναι απο το dslam εξω απο το σπίτι δηλαδη δεν μπορεις να κανεις τιποτα πρέπει απλα να περιμένεις να στο φτιάξουν

Δημοσ.

Μπορεί να κανουν τίποτα εργασίες στο dslam μπορει να σκάψανε και να χτυπήσανε κανα καλώδιο , οτιδήποτε μπορει να ειναι. Όλα αυτα αν δεν υπάρχει πρόβλημα μεσα στο σπίτι η στην πολυκατοικία ετσι

Δημοσ.

<p>Καλησπερα</p>

<p>έχω πρόβλημα με τη γραμμη μου. Εχω wind (δυστυχως) και ενω συγχρονιζα κανονικα στα 11000 ξαφνικα εδω και μια εβδομαδα απο το μεσημερι κ μετα παιζω στα 2-3. Ενω το ping βαραει 150-απειρο. Τους πηρα 50 τηλεφωνα και κατοπιν εορτης αποφασισαν να το στειλουν συνεργιο. Το οποιο θα με πάρει Δευτερα να κανονισουμε ραντεβου. Αυτο σημαινει οτι θα ερθουν την αλλη παρασκευη....</p>

<p>Τι μπορει να φταιει? Δοκιμασα και με αλλον ρουτερ, απευθειας στη γραμμα αλλα τπτ. Θεμα στο σπιτι δεν ειναι σιγουρα. Ειναι κατι που μπορω να κανω μονος μου ?</p>

Wind Ε?????Μην πω για τις ταχύτητες που είναι φοβερές ή τα ξύλινα ρουτερ που πιάνουν ίντερνετ για το πολύ 5 ώρες και μέτα θέλουν restart

Δημοσ.

Ασε που κανουν 3-4 λεπτα να συγχρονίσουν . Η εξυπηρέτησή τους οι 8 στους 10 ειναι ασχετοι. Καμια εκπαιδευση τα παιδια εκει

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι ακριβώς θα κανει ο τεχνικός της wind οταν έρθει ? Γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα ψάχνει αφορμή για να με χρεώσει για βλάβη εντος του σπιτιού που δεν υπάρχει...

• Super Moderators
Δημοσ.

θα μετρήσει το συγχρονισμό της γραμμής σου στον καταναμητή/χωνευτή, άντε μπορεί να ανέβει και πάνω για να κοιτάξει το throughput και το latency...

πάντως αν το πρόβλημα σου εμφανίζεται μετά το μεσημέρι κι είναι ok το πρωί την έκατσες μιας και έρχεται μόνο πρωί ο τεχνικός...

όταν λες ότι συγχρονίζεις στα 11 και παίζεις στα 2-3 εννοείς ότι συγχρονίζεις στα 2-3 ή αποδίδουν τα 11 σαν 2-3?

Δημοσ.

Συγχρονιζω στα 11000 αλλα κατεβάζω μόνο με 200-400kb/sec (και αυξομειώσεις δηλαδη). Πλεον και τα πρωινα που τσεκάρω κατεβάζω το πολυ με 500kb/sec. H γραμμή πάντα συγχρονιζε στα 11000 και παντα κατέβαζα με 1.1Mb το δευτερολεπτο.(και με wind αλλα και με αλλους παρόχους μιας και τους εχω δοκιμασει ολους) συν ενα ping που φτάνει στο φεγγάρι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...