Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!Θα ήθελα κάποιες γνώμες αυτή την στιγμή έχω το αι φον 4 και σκέφτομαι να πάω στο S4.Οι ενδοιασμοί μου είναι οι εξής:1) Συμφέρει να δώσω 400 ευρώ για αυτά που προσφέρει;;

2)Έχει καλή μεταπωλητική αξία σε 2-3 χρόνια;;

3)Ισχύει πως αρχίζει και λαγκάρει με τις αναβαθμήσεις και όχι μόνο;;(το αι φον έχει σταθερό λογισμικό και θα μου φαινόταν κακή αγορά αν ένα κινητό είχε κολληματάκια)

4)Θα μου φανεί το S4 σε σχέση με το 5S πιο πολύ πως θα το προσαρμόσω πιο εύκολα στις ανάγκες μου;;Και εννοώ σε θέμα applications και ευχρηστείας παράλληλα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κοιτα σε lg g2, nexus 5 που κοστιζουν λιγοτερο απο το s4 και εχουν επομενης γενιας επεξεργαστη.

Ειδικα στο nexus 5 δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τις εφαρμογες/εμφανιση στην μεταπηδηση σου στο android. Ισα-ισα θα χαρεις ενα πιο ευχρηστο λειτουργικο.

Το μονο που θα χασεις ειναι οι οποιες αγορασμενες εφαρμογες εχεις απο itunes appstore.

Τελος, τα nexus χανουν λιγοτερη αξια απο τα iphone. Δες ενδεικτικα ποσο πωλουνται μεταχειρισμενα τα nexus 4 αυτον τον καιρο, 1+ χρονο μετα την παρουσιαση τους: παιζουν στα 210-250€, δηλαδη 100-150€ κατω σε σχεση με περυσι.

Το iphone 5 πωλειται μεταχερισμενο κατω απο τα 500€, δηλαδη κατω απο 250€ απο την περσινη τιμη του(740€).

• Like 3
Δημοσ.

Κάτι άλλο. Πάρε note 3 :D

Μεταχειρισμένα έχει στα 450 και δε συγκρίνεται όχι μονο με το 4 αλλά με κανένα άλλο τηλέφωνο.

Μεταπωλητική αξία βέβαια μη ψάχνεις. Ιδιαίτερα δε για μετά από 3 χρόνια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάτι άλλο. Πάρε note 3 :D

Μεταχειρισμένα έχει στα 450 και δε συγκρίνεται όχι μονο με το 4 αλλά με κανένα άλλο τηλέφωνο.

Μεταπωλητική αξία βέβαια μη ψάχνεις. Ιδιαίτερα δε για μετά από 3 χρόνια.

Το note3 δεν θα μπορεί να το χειρίζεται ανετα σαν τηλέφωνο στις καθημερινές του ανάγκες. Ειδικά όταν κινείσαι δεν παίζει να το χειριστείς με ασφάλεια με το ένα χέρι! 

Δημοσ.

Μπράβο βρε haHa για την κουβέντα που κάνεις για την μεταπωλητική αξία. Γιατί δεν μετράει πόσο το πουλάς, αλλά πόσο χάνεις. Αυτή είναι η ουσία!

Δημοσ.

Καλησπέρα!!Θα ήθελα κάποιες γνώμες αυτή την στιγμή έχω το αι φον 4 και σκέφτομαι να πάω στο S4.Οι ενδοιασμοί μου είναι οι εξής:1) Συμφέρει να δώσω 400 ευρώ για αυτά που προσφέρει;;

3)Ισχύει πως αρχίζει και λαγκάρει με τις αναβαθμήσεις και όχι μόνο;;(το αι φον έχει σταθερό λογισμικό και θα μου φαινόταν κακή αγορά αν ένα κινητό είχε κολληματάκια)

4)Θα μου φανεί το S4 σε σχέση με το 5S πιο πολύ πως θα το προσαρμόσω πιο εύκολα στις ανάγκες μου;;Και εννοώ σε θέμα applications και ευχρηστείας παράλληλα

1)Συμφέρει περισσότερο να πάρεις ένα εκ των G2, Nexus 5 me 30-40€ λιγότερα, εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με την έλλειψη micro sd

2)Καλό, με έκανες και γέλασα :lol: Se 2-3 χρόνια ούτε τα μισά του λεφτά δεν θα πιάνει. Κινητό είναι όχι μετοχή

3)Το S4 έχει μικροκολληματάκια κυρίως λόγω της σαβούρας της Samsung, το android γίνεται όλο και ταχύτερο/ελαφρύτερο

4)Φυσικά και θα το προσαρμόσεις πιο εύκολα στις ανάγκες σου αφού το android είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, σε αντίθεση με το iow. Επίσης δεν τίθεται θέμα εφαρμογών/παιχνιδιών, έχει άπειρα

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία τόσο με το 2 όσο και με το 3 είναι ευκολάκι η καθημερινή του χρήση. Ειδικά με το τρία που ειναι λίγο ελαφρύτερο και λίγο λεπτότερο βολεύει πιο πολύ.

Βολεύει τόσο που οταν πιάνω το iPhone 5 το χάνω στα χέρια μου

Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία από το Σ4 μετά από αλλαγή από 5αρι (αειφον πολλά χρόνια γενικως), ασχέτως ότι μου άρεσε το αντροιντ από πλευράς χρήσης σε κάποια πράγματα, το Σ4 έτρωγε ΑΡΚΕΤΑ κολλήματα που ήταν υπέρ εκνευριστικά (μετά τις πρώτες ήρεμες μερες). Αλλαξα και πήγα σε ΝΟΤΕ 3 παρά τις αμφιβολίες περί μεγέθους και μπορώ να πω ότι τόσο καιρό δεν έχει το παραμικρό λαγκαρισμα και είναι όσο κοντινοτερα έχω δει σε απόκριση στο iOS.

Δημοσ.

Αρκετά κολλήματα;;!!Αυτό είναι κάτι που θα με προβλημάτιζε..θέλω το κινητό να είναι σταθερό κ γρήγορο αλλά και να μην χάνει την αξία του!!

Δημοσ.

Σταθερό & Γρήγορο & να μη χάνει την αξία του?

Αυτά δε χωράνε μαζί σε μία πρόταση για οποιοδήποτε high tech gadgetaki :D

Και το πιο ακριβό να πάρεις και το πιο αξιόπιστο και αυτό με τα καλύτερα χαρακτηριστικά μετά από τρία χρόνια (που αναφέρεις και εσύ) θα έχει απαξιωθεί σε τεράστιο βαθμό.

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετά κολλήματα;;!!Αυτό είναι κάτι που θα με προβλημάτιζε..θέλω το κινητό να είναι σταθερό κ γρήγορο αλλά και να μην χάνει την αξία του!!

nexus 5, lg g2

Κινητό παίρνεις όχι μετοχές, φυσικά και θα χάσει την αξία του

Δημοσ.

Φιλε μου,καθε 6 μηνες βγαινει καινουριο,σουπερ,μουπερ κινητο με τεραστια διαφορα στα τεχνικα χαρακτηριστικα.

Πως ειναι δυνατον ενα που αξιζει τωρα 600 ευρω,σε 2-3 χρονια να αξιζει π.χ 400;αδυνατον.Θα εχουν βγει 6 μοντελα μεχρι τοτε.

Παρε ενα να εισαι ευχαριστημενος και να κανεις την δουλεια σου,και πιστεψε με αν εισαι οκ,ουτε σε 5-6 χρονια θα το αλλαξεις.

Εγω προσωπικα αλλαζω κινητο,οταν τα κυκλωματα του καιγονται.Δεν αξιζει να αλλαζεις συνεχεια.Πεταμενα λεφτα.

Εχω s3,και οταν θα τα φτυσει κυριολεκτικα,τοτε θα το αλλαξω.Φαντασου που το δουλευω με ενα σωρο πραγματα και εφαρμογες,ως υπολογιστη.

Το Android γινεται καλυτερο και ελαφρυτερο.Αν παρεις ενα με 2 Ram,θα εισαι μια χαρα.Επεξεργαστη πανω κατω ολα εχουν τον ιδιο στα ιδια χρηματικα επιπεδα.

Samsung,Lg πιστευω ειναι εγγυηση.Το Android ακομη και unrooted ειναι σχεδον 90% παραμετροποιησιμο.Μεγαλη υποθεση,και αναλογως του μοντελου θα εχεις και extra χωρο.(microsd).

Mπαταρια κλπ,σχεδον ολα ειναι στα ιδια επιπεδα αναλογως της χρησης.Απλα.

Αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος της οθονης(εχει τα καλα του,ενω ως αρνητικο εχει τον ογκο του).

https://www.skroutz.gr/s/3765221/Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB.html

Αυτο θα επαιρνα,αν ηταν να δωσω 450-500 ευρω.

0,29 SAR δυσκολα θα βρεις σε αλλη εταιρεια.Πολυ σημαντικο αν δεν χρησιμοποιεις hands και blue.

Eχει κατι Sony με 1,1 SAR που "ψηνεις" αυγα!Μερα με την νυχτα. ;)

Δημοσ.

Nexus 5 είναι η καλύτερη λύση και σε άριστη τιμή στα 400 από wind είναι ότι πιο value for money κορυφαίο smartphone που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή

Δημοσ.

Όταν εννοώ να μην χάνει την αξία του είναι πως άμα θελήσω στα 2-3 χρόνια να πουλήσω το κι ητό να μην πέσω κάτω από τα 100-150€..με το 4αρι που έχω 2μιςη χρόνια κ το χα πάρει στα 300€ δεν έχω χάσει παραπάνω από 200€ οπότε το θεωρώ καλή αγορά από το να μην πουλιέται το κινητό!!

Τώρα από κοντά που είδα το 5s κ το s4 μου φάνηκε πως το 5s δεν έχει βελτιώσει την απόκριση τόσο για τα λεφτά που κάνει!!το s4 μου φάνηκε πως έχει ωραίο περιβάλλον σε σχέση με το z1 το οποίο οντως έχει τέλεια κάμερα!Τώρα για nexus 5 δεν το χω πιάσει στα χέρια μου για να ξέρω αν θα μ αρέσει!!αλλά ακούω καλά λόγια και το βλέπω πως έχει καλά χαρακτηριστικά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...