Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω εναν ssd Samsung 840 EVO 120Gb οπου εχω εγταταστησει τα windows 8.1 (αυθεντικα απο πανεπιστημιο) και διαφορα προγραμματα (Office,Οrigin,SPSS κτλ)

Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα εχουν ανεβει τα lifetime writes...

Το παρακολουθω μεσω του Hard disk sentinel και στις 22+ ημερες χρησης του δισκου εχει φτασει στα 502Gb!!!!Εχω κανει 2-3 φορες εγκατασταση τα windows γιατι ξεχνουσα να ενεργοποιησω την επιλογη ACHI...αλλα συγκρινοντας με το laptop (του εχω βαλει 2+χρονια εναν agility 3 120Gb με πανω κατω παρομοια χρηση ΑΛΛΑ windows 7 και δεν εχει φτασει ακομα τα 2.5Tb) μου φαινονται παρα πολλα...

Εχω απενεργοποιησει τον συγχρονισμο στο skydrive ενω το dropbox και το steam (και τα παιχνιδια του) ειναι εγκατεστημενα σε εξωτερικο που τον ανοιγω μονο οταν θελω...Επισης καποιες εφαρμογες (in.gr,insomnia,weather κτλ) που ειχα στο UI της απεγκατεστησα αλλα τιποτα...

Εχει παρατηρηθει παρομοια "συμπεριφορα" σε κανεναν απο εσας;

Μπορω να βρω ποια εφαρμογη αυξανει τα lifetime writes;

Οποιαδηποτε συμβουλη ισως φανει χρησιμη...

Δημοσ.

Ο δίσκος που παρουσιάζει γενικα οποιοδήποτε πρόβλημα καθυστέρη κόλλημα κτλπ ? αν οχι τοτε μην σε απασχολεί ιδιαίτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...