erevos_csd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να είσαι λίγο μαζόχας για να τρέξεις σε subnotebook ή laptop χαμηλού κόστους autocad ή photoshop.
keysmith Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να είσαι λίγο μαζόχας για να τρέξεις σε subnotebook ή laptop χαμηλού κόστους autocad ή photoshop. αν εννοείς τον επεξεργαστή ασφαλώς δεν υπάρχει πρόβλημα (Χ1.5 η ισχυς ενός core 2 duo πριν μερικά χρόνια). Αν εννοείς την οθόνη, ε ναι, αλλα σε κάνει η ανάγκη πολλές φορές (για πεταχτές γρήγορες δουλειές) αλλά να λάβεις υπόψη σου το docking (που και εγώ κάνω και λέει). Με ένα usb/hub συνδέω πληκτρολόγιο ποντίκι (πλέον ασύρματο με ένα usb nano-transmiter) και με hdmi μια 21.5'' full hd lcd και να ένας "κανονικός" Η/Υ. Στο δρόμο subnotebook στο γραφείο, PC.
ektor7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 αν εννοείς τον επεξεργαστή ασφαλώς δεν υπάρχει πρόβλημα (Χ1.5 η ισχυς ενός core 2 duo πριν μερικά χρόνια). Αν εννοείς την οθόνη, ε ναι, αλλα σε κάνει η ανάγκη πολλές φορές (για πεταχτές γρήγορες δουλειές) αλλά να λάβεις υπόψη σου το docking (που και εγώ κάνω και λέει). Με ένα usb/hub συνδέω πληκτρολόγιο ποντίκι (πλέον ασύρματο με ένα usb nano-transmiter) και με hdmi μια 21.5'' full hd lcd και να ένας "κανονικός" Η/Υ. Στο δρόμο subnotebook στο γραφείο, PC.Σιγα τα ωα!!! Kαι με το tablet μπορεις να τα κανεις ολα αυτα που αναφερες και εχεις 3-4x παραπανω αυτονομια,για το δρομο!!!
allure_boy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 εγω θα πω ενα πραγμα μονο... λεφτα υπαρχουν... αλλα ειμαστε αθλιοι σαν ελληνες γιατι μας αρεσει να κλαιγομαστε,,, οταν παω στο πλασιο πχ και ακουω 25 ετων παιδια να μου αγοραζουν macbook τιμης 1300 ευρω αυτο τα λεει ολα. και μην καθεστε και λετε χαζομαρες για μοδα. δεν μιλαμε για ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου η ενα ζευγαρι παπουτσια. λεφτα.... υπαρχουν ... οταν δειχνει η ερευνα οτι εχουν πουληθει τοσα. το ipad air αναρπαστο εγινε στη θεσσαλονικη και μετα ακους οικογενοιες δεν εχουμε λεφτα να πληροσουμε το ρευμα μας.. αλλα..... to ipad το παιρνουν. αιντε να συνελθουμε λιγο...
michael92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να είσαι λίγο μαζόχας για να τρέξεις σε subnotebook ή laptop χαμηλού κόστους autocad ή photoshop. Photoshop πάει στο καλό, αλλά autocad με κανένα βαρύ σχέδιο σέρνεται ακόμα και σε workstation με quadro
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 μόδα είναι και θα περάσει πολύ σύντομα
tolis_01 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα το combo τάμπλετ για χαλαρά και σταθερός για εργασίες με βόλεψε πιο πολύ από το λάπτοπ σκέτο. Μια από τα ίδια. Μιας που είμαι φτηνιάρης και καθόλου απαιτητικός στις επιδόσεις, ένα απλό 7άρι tablet (κινεζοειδές από το e-shop) για σερφράρισμα, κανα youtube, κανα παιχνιδάκι, και ένας μικρών επιδόσεων παλιός σταθερός Η/Υ (της υπογραφής) για καμιά εργασία, με έχουν βολέψει. Δεν είναι δηλαδή μόνο θέμα μόδας τα ταμπλετς. Προσωπικά σπάνια αγοράζω προϊόντα τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια, και όμως ταμπλετ πήρα. Επειδή μου κάλυψε την ανάγκη του mobile entertaining φθηνά και ικανοποιητικά.
Athens44 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Τα tablet είναι MUST για ταξίδια. Σε αεροπλάνα, τρένα, πλοία... και ....πουλμαν εστιατορια...καφετεριες......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα