mertaghon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ μέχρι και η μάνα μου θέλει να της παραγγείλω ταμπλέτα για να την παίρνει στο ΚΑΠΗ... πες της να την κρυβει ομως στα ΚΑΠΗ,γιατι αμα την δουνε κιαλλοι εκει,θα σε πρήζουν να τους παρεις κ σαυτους..!
21century Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Eίναι αλήθεια ότι τελικά λεφτά υπάρχουν...
erevos_csd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Παίδες, τα είδα από πρώτο χέρι, 80 με 90% των tablet που πουλήθηκαν τις γιορτές ήταν για δώρα σε παιδιά/ανίψια/βαφτιστήρια. Τα περισσότερα από αυτά ήταν κόστους κάτω των 100€. Χαμηλά specs, αλλά ΟΚ για 10χρονα. 2
Dr.Richard Axel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Παίδες, τα είδα από πρώτο χέρι, 80 με 90% των tablet που πουλήθηκαν τις γιορτές ήταν για δώρα σε παιδιά/ανίψια/βαφτιστήρια. Τα περισσότερα από αυτά ήταν κόστους κάτω των 100€. Χαμηλά specs, αλλά ΟΚ για 10χρονα. Σωστός, fb και angrybirds και τέλος δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο
keysmith Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 νομίζω ότι όποιος πήρε "καλό" ταμπλετ, είχε ένα laptop (ή sunnotebook) το οποίο μετά την αγορά δεν "παρόπλισε" αλλά συνέχιζε να χρησιμοποιεί. Με ένα ταμπλετ μπορείς να διαβάσεις ένα άρθρο, δεν μπορείς να κάνεις μία εργασία, μια δουλειά κτλ... Πιο πολλοί πιστεύω συμπληρωματικά το πήραν όχι για να αντικαταστήσουν τα λαπτοπς. Προσωπικά ΔΕΝ ασχολούμαι ακόμα με την κατηγορία γιατί δεν με συγκινούν τα παιχνίδια. Προτιμώ ένα καλό subnotebook 11.6'' που είναι εργαλείο (με "κανονικούς" λαπτοπ επεξεργαστές όχι όπως τα notebooks) παρά μια ταμπλέτα δλδ ένα μεγάλο smartphone. Νομίζω τα ταμπλετς είναι και αυτά μία μόδα που θα παρέλθει όπως τα netbooks γιατί έχουν αδυναμίες (όπως τα netbooks) αλλα κάτι πιο χρήσιμο θα βγει από αυτά (πχ τα subnotebook βγήκαν από τα netbooks). Αυτό που βλέπω να έρχεται είναι υβριδικά ταμπλέτες με αποσπώμενα πληκτρολόγια/touchpad (βλέπε asus padphone). Βέβαια πολλές κοπελούδες και αγοράκια μονο like θέλουν να πατάνε στο FB οπότε τι να το κάνουν το πληκτρολόγιο. Όσο για όσο ένα status σε greeklish γράφεται και με το touch-keyboard. 1
grnrg Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Eίναι αλήθεια ότι τελικά λεφτά υπάρχουν... Ημουν ετοιμος να γραψω οτι για πρωτη φορα δεν υπηρξε καποιος να γραψει το παραπανω κλισε... Αλλα τελικα υπηρχε!!! 7
ektor7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 νομίζω ότι όποιος πήρε "καλό" ταμπλετ, είχε ένα laptop (ή sunnotebook) το οποίο μετά την αγορά δεν "παρόπλισε" αλλά συνέχιζε να χρησιμοποιεί. Με ένα ταμπλετ μπορείς να διαβάσεις ένα άρθρο, δεν μπορείς να κάνεις μία εργασία, μια δουλειά κτλ... Πιο πολλοί πιστεύω συμπληρωματικά το πήραν όχι για να αντικαταστήσουν τα λαπτοπς. Προσωπικά ΔΕΝ ασχολούμαι ακόμα με την κατηγορία γιατί δεν με συγκινούν τα παιχνίδια. Προτιμώ ένα καλό subnotebook 11.6'' που είναι εργαλείο (με "κανονικούς" λαπτοπ επεξεργαστές όχι όπως τα notebooks) παρά μια ταμπλέτα δλδ ένα μεγάλο smartphone. Νομίζω τα ταμπλετς είναι και αυτά μία μόδα που θα παρέλθει όπως τα netbooks γιατί έχουν αδυναμίες (όπως τα netbooks) αλλα κάτι πιο χρήσιμο θα βγει από αυτά (πχ τα subnotebook βγήκαν από τα netbooks). Καλυτερα να περιοστεις στο τρολαρισμα των windows8,γιατι σε θεματα που αφορουν λαπτοπ/ταμπλετ θα καψεις πολλη κοσμο! Αντε απο την αρχη τα μαθηματα,μηπως και στο τελος κολλησει κατι!!! 1.Τα notebook=laptop=cpu της κατηγοριας M(mobile)! 2. Α)Notebook(laptop) με Μ επεξεργαστες. Β)Ultrabook/sleekbook -Ultrabook με intel Υ&U επεξεργαστες με καταλαλωση απο 11-17 TDP -Sleekbook με amd apu γυρο στα 17 TDP Γ)Netbook κυριως με atoms με καταναλωση κοντα στα 3-4 ΤDP 3.Και τωρα να εξετασουμε και το εκτρωμα που λεγεται Intel Pentium Dual Core 2117U και το προτινεις ως την υπερτατη λυση!!! Και εξηγουμαι : Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης κανονικα με βαση τα επιπεδα καταναλωσης(17 TDP) θα επρεπε να ανηκει στην κατηγορια των ultrabooks,ΑΛΛΑ με βαση την επεξεργαστικη του ισχυη(cpu) πρεπει να βρησκεται στη κατηγορια των netbook γιατι: Intel Pentium Dual Core 2117U=intel atom bay trail Z3770! Με αλλα λογια ειναι ενα επεξεργαστης που σου δινει την ιδια ισχυη με τον bay trail και εχει 4-5φορες μεγαλυτερη καταναλωση!!! http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html Υ.Γ.Η ονομασια subnotebook εχει πλεον καταργηθει εδω και χρονια!Αυτη τη κατηγορια την ονομαζομουμε πλεον ultrabook/sleekbook και ετσι θα τη ψαξει αυτος που ψαχνει ενα τετοιο προιον το 2014 και οχι το 2000,που εχουν μεινει μερικοι!!!
dragvirusnet Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πιστεύω σε 2-3 χρόνια στο μέλλον πιθανόν θα κυριαρχήσουν τα tablets και οι servers/ datacenters/ desktops μόνον. ( π.χ. cloud gaming, δουλειά απ' το σπίτι,video conferences,online αποθήκευση ). Τα κλασικά laptops θα είναι πολύ λίγα και για συγκεκρημένες χρήσεις. Εγώ με ένα διπύρηνο tablet κάνω αρκετές βαριές διεργασίες αν όχι όλες, με απομακρησμένη διαχείριση στα desktop μου. (όχι games)
jmirko15 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πιστεύω σε 2-3 χρόνια στο μέλλον πιθανόν θα κυριαρχήσουν τα tablets και οι servers/ datacenters/ desktops μόνον. ( π.χ. cloud gaming, δουλειά απ' το σπίτι,video conferences,online αποθήκευση ). Τα κλασικά laptops θα είναι πολύ λίγα και για συγκεκρημένες χρήσεις. Εγώ με ένα διπύρηνο tablet κάνω αρκετές βαριές διεργασίες αν όχι όλες, με απομακρησμένη διαχείριση στα desktop μου. (όχι games) Βασικά εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα να περάσει η μόδα των tablets και μετά το ξαναβλέπεις.. Τώρα όσο αναφορά το "cloud",προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ ούτε πρόκειτε. Άμα έχει μέλλον θα δείξει
keysmith Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλυτερα να περιοστεις στο τρολαρισμα των windows8,γιατι σε θεματα που αφορουν λαπτοπ/ταμπλετ θα καψεις πολλη κοσμο! Αντε απο την αρχη τα μαθηματα,μηπως και στο τελος κολλησει κατι!!! 1.Τα notebook=laptop=cpu της κατηγοριας M(mobile)! 2. Α)Notebook(laptop) με Μ επεξεργαστες. Β)Ultrabook/sleekbook -Ultrabook με intel Υ&U επεξεργαστες με καταλαλωση απο 11-17 TDP -Sleekbook με amd apu γυρο στα 17 TDP Γ)Netbook κυριως με atoms με καταναλωση κοντα στα 3-4 ΤDP 3.Και τωρα να εξετασουμε και το εκτρωμα που λεγεται Intel Pentium Dual Core 2117U και το προτινεις ως την υπερτατη λυση!!! Και εξηγουμαι : Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης κανονικα με βαση τα επιπεδα καταναλωσης(17 TDP) θα επρεπε να ανηκει στην κατηγορια των ultrabooks,ΑΛΛΑ με βαση την επεξεργαστικη του ισχυη(cpu) πρεπει να βρησκεται στη κατηγορια των netbook γιατι: Intel Pentium Dual Core 2117U=intel atom bay trail Z3770! Με αλλα λογια ειναι ενα επεξεργαστης που σου δινει την ιδια ισχυη με τον bay trail και εχει 4-5φορες μεγαλυτερη καταναλωση!!! intel pentium.PNG http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html Υ.Γ.Η ονομασια subnotebook εχει πλεον καταργηθει εδω και χρονια!Αυτη τη κατηγορια την ονομαζομουμε πλεον ultrabook/sleekbook και ετσι θα τη ψαξει αυτος που ψαχνει ενα τετοιο προιον το 2014 και οχι το 2000,που εχουν μεινει μερικοι!!! είσαι άσχετος! και απλά δεν χάνεις ευκαιρία να δείξεις πόσο επιφανειακά αντιλαμβάνεσαι την τεχνολογία κοκορευοντας ότι ξέρεις από "χαρακτηριστικά" που δεν κατανοείς! Ο Dual Core 2117U είναι ένας επεξεργαστή με αγιοπρεπέστατο performance (1650 στο cpubencmark) ανάλογο παλαιότερων i3 (για να έχουμε μέτρο σύγκρισης) και άρα καθόλα αποδεκτός για χρήση subnotebook (και όχι ultrabook γιατί ακριβώς σε αυτή την κατηγορία τοποθετούμε πιο ισχυρά μηχανάκια με καινούριους i3, και πάνω). Τώρα γιατί είσαι "ασχετος" να σου το εξηγήσω. Ένα subnotebook 11,6'' με Dual Core 2117U, 500gb hdd, 4gb ram, usb 3, win 8 64bit, touch οθόνη που γίνεται κορνίζα με την ποιότητα LENOVO (άσπρο κιόλας) στα 299€ είναι "ευκαιρία" και αν δεν το καταλαβαίνεις είναι γιατί βλέπεις τεχνικά χαρακτηριστικά μόνο ως specs και όχι ως σύνολο και όχι ως συνδιασμό κόσοτυς απόδοσης. Σιγουρα ξέρεις φτηνότερα και καλύτερα και από Ελλάδα ως εξυπνάκιας φαντάζομαι. Υ.Γ. Φαίνεται ότι είσαι ένας πιτισρικάς που το παίζεις εξυπνάκιας, αν ρωτάς εμένα. Μην ξαναμιλήσεις με εμπάθεια γιατί μόνο την κακία σου βγάζεις.
ektor7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) είσαι άσχετος! και απλά δεν χάνεις ευκαιρία να δείξεις πόσο επιφανειακά αντιλαμβάνεσαι την τεχνολογία κοκορευοντας ότι ξέρεις από "χαρακτηριστικά" που δεν κατανοείς! Ο Dual Core 2117U είναι ένας επεξεργαστή με αγιοπρεπέστατο performance (1650 στο cpubencmark) ανάλογο παλαιότερων i3 (για να έχουμε μέτρο σύγκρισης) και άρα καθόλα αποδεκτός για χρήση subnotebook (και όχι ultrabook γιατί ακριβώς σε αυτή την κατηγορία τοποθετούμε πιο ισχυρά μηχανάκια με καινούριους i3, και πάνω). Τώρα γιατί είσαι "ασχετος" να σου το εξηγήσω. Ένα subnotebook 11,6'' με Dual Core 2117U, 500gb hdd, 4gb ram, usb 3, win 8 64bit, touch οθόνη που γίνεται κορνίζα με την ποιότητα LENOVO (άσπρο κιόλας) στα 299€ είναι "ευκαιρία" και αν δεν το καταλαβαίνεις είναι γιατί βλέπεις τεχνικά χαρακτηριστικά μόνο ως specs και όχι ως σύνολο και όχι ως συνδιασμό κόσοτυς απόδοσης. Σιγουρα ξέρεις φτηνότερα και καλύτερα και από Ελλάδα ως εξυπνάκιας φαντάζομαι. Υ.Γ. Φαίνεται ότι είσαι ένας πιτισρικάς που το παίζεις εξυπνάκιας, αν ρωτάς εμένα. Μην ξαναμιλήσεις με εμπάθεια γιατί μόνο την κακία σου βγάζεις. Στο ξαναλεω εισαι επικυνδινος να προτινεις λαπτοπ και γενικα συστηματα γιατι θα καψεις κοσμακι! Με 50ευρο παραπανω παιρνεις το TABLET της ASUS T100 με: 1.Ιδιες επιδοσεις πανω κατω σε επεξεργαστη και μπορει καποιος που ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ να συγκρινει τον bay trail με τον U2117! 2.10-11 ωρες αυτονομιας αντι 3-4 ωρες σε browsing&playback! 3.1kg μαζι με το keyboard αντι 1.5 που εχει η υπερπροσφορα σου! 4.IPS PANEL σε σχεση με την πολυ μετριο TN PANEL! 5.ΑΘΟΡΙΒΟ γιατι δεν εχει ανεμιστηρακια! 6.Connected standby γι'αυτους που καταλαβουν λιγο απο τεχνολογια,ας το ψαξουν! 7.Στο μονο που υπερεχει ειναι οτι εχει πιο δυνατη gpu,αλλα οχι τρελλες διαφορες(20-30%) που να δικαιολογουν ολα τα παραπανω! Πληρης παρουσιαση του Lenovo S210(αλλα με το πιο ακριβο μοντελο που ειναι με λιγο πιο δυνατο cpu 2127U): http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-S210-Touch-20257-Notebook.98934.0.html Και μπορειτε να δειτε και για τον 2117U τι ψαρια πιανει! http://www.notebookcheck.net/Intel-Pentium-2117U-Notebook-Processor.81886.0.html Πληρης παρουσιαση του Asus t100: http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Transformer-Book-T100TA-C1-GR-Convertible.106219.0.html Kαι εδω τι ψαρια πιανει ο Z3740: http://www.notebookcheck.net/Intel-Atom-Z3740-Tablet-SoC.101427.0.html Και ο Z3770 o πιο δυνατος bay trail(NETBOOK CPU με λιγοτερη καταναλωση απο 4TDP) που εχει τις ιδιες επιδοσεις με το 2117U στα 17TDP(που δειχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε ποια κατηγορια βρησκεται ο 2117U ΕΝ ΕΤΗ 2014 και ΟΧΙ 2010,που εχουν μεινει μερικοι )!!! http://www.notebookcheck.net/Intel-Atom-Z3770-Tablet-SoC.101424.0.html Αυτα απο σοβαρα sites με πολλα και διαφορα benchmarks, γι'αυτους που ξερουν να ψαχνονται και να επιλεγουν σωστα και ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ στους Φορητους Υπολογιστες!!! Υ.Γ.Οταν μιλαμε για ultra-φορητες συσκευες,πρωτα κοιταμε για ποια χρηση απευθυνονται και μετα συγκρινουμε specs!!! 1.Aυτονομια 2.Φορητοτητα 3&4Οθονη & Επεξεργαστικη δυναμη Και τελευταιος ο αποθηκευτικος χωρος!!!! Οσο για τα 4&8 gb ram,πρωτα θα τα "φτυσει" ο 2117U πριν καν ξεπερασεις τα 2gb χρηση!Δωρο αδωρο,με αλλα λογια! Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2014 από ektor7
keysmith Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ;όλα έχουν τον ρόλο τους. Τι σχέση έχει το tablet με το subnotebook?!? Εγώ είμαι της άποψης και αυτό εξέφρασα ότι με τα δευτερα κάνεις σουλειά ενώ με το άλλο "παιχνίδι". Κάτσε εσύ και κάνε δουλειά σε tabet που έχει με 50€ παραπάνω επεξεργαστή με τις ίδιες επιδώσεις με το subnotebook που τυχαία πρότεινα .. Τρέξε εσύ στο tablet, autocad, photoshop, word, pp, αποθήκευσε φωτογραφίες και βιντεο κατέβασε ταινίες και φτιάξε φιλμάκι με το movie maker κτλ κτλ. Μόνο για να κάνεις clik στο like στο FB app κάνουν, και να παίζεις το tap tap και το angry birds.. Είδες που το μυαλό σου είναι σε σύγχυση. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την ΘΕΣΗ (άποψη) κάποιου σε ένα θέμα (η ΘΕΣΗ είναι ότι το subnotebook είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερη επένδυση αν θέλεις να κάνεις δουλειά). Η ταμπλέτα έχει άλλο σκοπό! Σε κάποιους πχ παιδιά (πιθανόν όπως εσύ) αλλα και μεγάλους που μόνο like θέλουν να κάνουν να βολευει να πίνουν τον καφέ τους και να διαβάζουν FB. Εσύ τώρα κάθεσαι και λες "υπάρχει καλύτερος επεξεργαστής" σε tablet από τον intel dual core 2117U με μικρότερη κατανάλωση και άρα μην παίρνεις subnotebook για αυτό το λόγο.. (ότι να ναι) Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω ένα πράγμα. Οργάνωσε τη σκέψη σου και μη συγκρίσεις πατάτες με μήλα! Το δεύτερο είναι φρούτο το πρώτο φαγητό! Η ΘΕΣΗ (μου) είναι ότι αν είναι να έχεις ένα από τα δύο καλύτερα να έχεις το εν λόγω subnotebook. Εσύ λες τα μήλα στον ίδιο όγκο έχουν περισσότερα σάκχαρα και άρα εγώ είμαι "επικίνδυνος" που προτείνω πατάτες για φαγητό!.. Και εσύ φαντάζομαι τώρα μου απαντάς από ταμπλέτα και όχι laptop καθότι είναι οι ταμπλέτες είναι πιο χρηστικές κατ εσέ (not realy ) Υ.Γ. Οσο για τα 4&8 gb ram,πρωτα θα τα "φτυσει" ο 2117U πριν καν ξεπερασεις τα 2gb χρηση!Δωρο αδωρο,με αλλα λογια! Δεν σχολιάζω, δεν ξέρεις "ΤΙΠΟΤΑ" από υπολογιστές.. With the IdeaPad S210 series, Lenovo offers a number of handy and inexpensive subnotebooks (11.6 inches). ΥΓ2. τα review σου περιγράφουν το εν λόγω 11.6 ώς "subnotebook " (είναι που τα λένε ultrabooks και μόνο )
ektor7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ;όλα έχουν τον ρόλο τους. Τι σχέση έχει το tablet με το subnotebook?!? Εγώ είμαι της άποψης και αυτό εξέφρασα ότι με τα δευτερα κάνεις σουλειά ενώ με το άλλο "παιχνίδι". Κάτσε εσύ και κάνε δουλειά σε tabet που έχει με 50€ παραπάνω επεξεργαστή με τις ίδιες επιδώσεις με το subnotebook που τυχαία πρότεινα .. Τρέξε εσύ στο tablet, autocad, photoshop, word, pp, αποθήκευσε φωτογραφίες και βιντεο κατέβασε ταινίες και φτιάξε φιλμάκι με το movie maker κτλ κτλ. Μόνο για να κάνεις clik στο like στο FB app κάνουν, και να παίζεις το tap tap και το angry birds.. Είδες που το μυαλό σου είναι σε σύγχυση. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την ΘΕΣΗ (άποψη) κάποιου σε ένα θέμα (η ΘΕΣΗ είναι ότι το subnotebook είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερη επένδυση αν θέλεις να κάνεις δουλειά). Η ταμπλέτα έχει άλλο σκοπό! Σε κάποιους πχ παιδιά (πιθανόν όπως εσύ) αλλα και μεγάλους που μόνο like θέλουν να κάνουν να βολευει να πίνουν τον καφέ τους και να διαβάζουν FB. Εσύ τώρα κάθεσαι και λες "υπάρχει καλύτερος επεξεργαστής" σε tablet από τον intel dual core 2117U με μικρότερη κατανάλωση και άρα μην παίρνεις subnotebook για αυτό το λόγο.. (ότι να ναι) Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω ένα πράγμα. Οργάνωσε τη σκέψη σου και μη συγκρίσεις πατάτες με μήλα! Το δεύτερο είναι φρούτο το πρώτο φαγητό! Η ΘΕΣΗ (μου) είναι ότι αν είναι να έχεις ένα από τα δύο καλύτερα να έχεις το εν λόγω subnotebook. Εσύ λες τα μήλα στον ίδιο όγκο έχουν περισσότερα σάκχαρα και άρα εγώ είμαι "επικίνδυνος" που προτείνω πατάτες για φαγητό!.. Και εσύ φαντάζομαι τώρα μου απαντάς από ταμπλέτα και όχι laptop καθότι είναι οι ταμπλέτες είναι πιο χρηστικές κατ εσέ (not realy ) Υ.Γ. Δεν σχολιάζω, δεν ξέρεις "ΤΙΠΟΤΑ" από υπολογιστές.. ΥΓ2. τα review σου περιγράφουν το εν λόγω 11.6 ώς "subnotebook " (είναι που τα λένε ultrabooks και μόνο ) νομίζω ότι όποιος πήρε "καλό" ταμπλετ, είχε ένα laptop (ή sunnotebook) το οποίο μετά την αγορά δεν "παρόπλισε" αλλά συνέχιζε να χρησιμοποιεί. Με ένα ταμπλετ μπορείς να διαβάσεις ένα άρθρο, δεν μπορείς να κάνεις μία εργασία, μια δουλειά κτλ... Πιο πολλοί πιστεύω συμπληρωματικά το πήραν όχι για να αντικαταστήσουν τα λαπτοπς. Προσωπικά ΔΕΝ ασχολούμαι ακόμα με την κατηγορία γιατί δεν με συγκινούν τα παιχνίδια. Προτιμώ ένα καλό subnotebook 11.6'' που είναι εργαλείο (με "κανονικούς" λαπτοπ επεξεργαστές όχι όπως τα notebooks) παρά μια ταμπλέτα δλδ ένα μεγάλο smartphone. Νομίζω τα ταμπλετς είναι και αυτά μία μόδα που θα παρέλθει όπως τα netbooks γιατί έχουν αδυναμίες (όπως τα netbooks) αλλα κάτι πιο χρήσιμο θα βγει από αυτά (πχ τα subnotebook βγήκαν από τα netbooks). Tα λογια ειναι περιττα! Οσο για τα subnotebook,εχουν γεμισει ολα τα ιντερνομαγαζα(απο το AMAZON μεχρι το SKROUTZ) με τη επιλογη SUBNOTEBOOK!!! Τικαρε το τετραγονακι στο skroutz να σου βγαλει τις επιλογες σου!
keysmith Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 χαίρομαι που τελικά τα λες με το όνομά τους (subnotebook και όχι Ultrabooks lol) και χαίρομαι που δεν βρίσκεις καλύτερη προσφορά σε subnotebook από αυτή που παρέθεσα ούτε στο skroutz. Χαίρομαι επίσης που δεν χρησιμοποιείς tablet (που τόσο υπερασπίζεσαι) για να μου απαντάς. Σου είναι λιγότερο χρήσιμα από μια συσκευή με πληκτρολόγιο και touchpad ακόμα και για το internet. Τελικά ξέρει πιο είναι το "καλό" απλά θές να μου την λες.. Υ.Γ. Wtf.. is that MS Paint pined on your taskbar?? Try this
ektor7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζεις οτι δε χρησιμοποιω tablet! Ειμαι με tablet εδω και 14 μηνες,χωρις να εχω προσβαση σε κανονικο pc/laptop! Οσο για το paint,αν χρειαζομουν κατι περισσοτερο απο αυτο να εισαι βεβαιος οτι θα εβρισκα και θα εβαζα κατι καλυτερο!Απλα δε χρειαζομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα