voltmod Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το iPad 2 κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011 και παρόλο που η Apple στην συνέχεια ανακοίνωσε πέντε νέα μοντέλα στην σειρά (μεταξύ των οποίων τα 3ης και 4ης γενιάς να έχουν κυκλοφορήσει και αποσυρθεί), αυτό παρέμεινε διαθέσιμο. Σύμφωνα με αναφορές η Apple θα αποσύρει το iPad 2 φέτος.Αν και δεν αναφέρεται ακριβής ημερομηνία, ήρθε ο καιρός να αποσυρθεί ένα προϊόν μετά από τρία σχεδόν χρόνια επιτυχημένης πορείας στην αγορά. Το iPad 2 βασίζεται στον επεξεργαστή A5, που είναι ο ίδιος που “τροφοδοτούσε” το iPhone 4s. Εξάλλου είναι και το μοναδικό tablet πλήρους μεγέθους που δεν διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης τύπου Retina. Σήμερα ωστόσο με την ύπαρξη του iPad Air και του iPad mini με οθόνη Retina που έχει όμοιο σχεδόν κόστος με το iPad 2, η επένδυση στο iPad 2 δεν μοιάζει σοφή. Οπότε και η απόσυρση του είναι δικαιολογημένη. Site: GigaOM
vegeta1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 καιρος ηταν, εγω παντος το 2-αρι δεν το αλλαζω, μια χαρα την περναω και με αυτο!
shodan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρα με βγάζει και εμένα. Παρότι του εχω περάσει και ios 7 ακόμη τα καταφέρνει αξιοπρεπέστατα. Θα το άλλαζα μόνο λόγω χωρητικότητας, είχα πάρει το 16αρι και με περιορίζει αρκετά. Sent from my iPhone using Insomnia
count ian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Καιρός ήταν! Άθλια η πολιτική της apple να κρατάει στην αγορά μοντέλα με παρωχημένα χαρακτηριστικά.
haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Κριμα και ηταν τρελη ευκαιρια στα ~400€ με μετριοτατη οθονη, αργο επεξεργαστη και πολυ lag... 14
efo355 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρα με βγάζει και εμένα. Παρότι του εχω περάσει και ios 7 ακόμη τα καταφέρνει αξιοπρεπέστατα. Θα το άλλαζα μόνο λόγω χωρητικότητας, είχα πάρει το 16αρι και με περιορίζει αρκετά. Sent from my iPhone using Insomnia Πρέπει από τα καινούρια μοντέλα να μην ξαναβγάλει 16gb και να το 32gb να πάρει τη θέση του αρχικού μοντέλου φυσικά στην ίδια τιμή.
vangelis_k Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Και εμένα με εχει βολέψει αφάνταστα. Μια απο τις καλύτερες αγορές που εχω κανει σε προϊόντα τεχνολογίας. Και με καλύπτει ακομα. Ειναι και 64αρι οποτε δεν εχω προβλημα χώρου. Θα το κρατήσω όσο παει 1
kurkosdr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως ήταν το τελευταίο iPad με τον παλιό connector, γι αυτο έμεινε τοσο καιρό στην αγορά.
Αδιαφορος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εξάλλου είναι και το μοναδικό tablet πλήρους μεγέθους που δεν διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης τύπου Retina. Σήμερα ωστόσο με την ύπαρξη του iPad Air και του iPad mini με οθόνη Retina που έχει όμοιο σχεδόν κόστος με το iPad 2, η επένδυση στο iPad 2 δεν μοιάζει σοφή. Οπότε και η απόσυρση του είναι δικαιολογημένη. Site: GigaOM Θα μου εξηγησει καποιος τι παει να πει οθονη retina?
MavroManitari Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Θα μου εξηγησει καποιος τι παει να πει οθονη retina? Ορίστε
deceit Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Ορίστε Ακόμα γελάω. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν γελάω με τον αδιάφορο που έκανε την ερώτηση. Γελάω με το λινκ σου. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω το συγκεκριμένο site. LoL!
21century Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τουλάχιστον ας το δίνει πολύ φθηνά δηλαδή τσάπα,.
wnet Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Θα μου εξηγησει καποιος τι παει να πει οθονη retina? μαρκετινίστικος όρος της apple για οθόνες με Pixel density 300+ Έτσι, πρακτικά, και το κινέζικο μου κινητό έχει retina display ( ) ακόμα και ας μην το γράφει... 1
Αδιαφορος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Ορίστε Επειδη πριν ρωτησω το πατησα, ακομα με την απορια ειμαι. Δηλαδη οποιαδηποτε οθονη οποιουδηποτε κατασκευαστη, αν την κρατας (βλεπεις) σε αποσταση που η apple θεωρει "τυπικη" και η οραση σου ειναι αυτη που η apple θεωρει "τυπικη" τοτε αν δεν διακρινεις τα πιξελ ειναι retina..αυτο ειναι? Δεν ξερω, πολυ χαζο μου ακουγεται γιαυτο ρωτησα μαρκετινίστικος όρος της apple για οθόνες με Pixel density 300+ Έτσι, πρακτικά, και το κινέζικο μου κινητό έχει retina display ( ) ακόμα και ας μην το γράφει... Οχι, το pixel density δεν αρκει για να χαρακτηριστει μια οθονη ρετινα απο οτι καταλαβα. Πρεπει να διαθετεις το "apple certified eye", δηλαδη η οραση σου να ισουται με την τυπικη της apple και να χρησιμοποιεις την συσκευη σου σε αποσταση ιση με την "τυπικη" της apple για να καταλαβεις αν η οθονη σου ειναι retina. Η τουλαχιστον, ετσι καταλαβα, μιας και η apple ακομα και οθονες με 220 ppi τις θεωρει retina
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα