fitifititis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Στείλε δωρεάν το μήνυμα 4 στο 1330 μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 16/02! Οι 4 ώρες θα ισχύουν από τη στιγμή που θα στείλεις το μήνυμα και μπορούν να καταναλωθούν μέχρι τη Δευτέρα 17/02 στις 12:00 το μεσημέρι, προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP. Copy paste από τη σελίδα του What's Up στο facebook 20
parasaser Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ τον TS! έχω να βάλω κάρτα πάνω από 5μηνες 1
fitifititis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ τον TS! έχω να βάλω κάρτα πάνω από 5μηνες Από σένα έμαθα πως να βρίσκω τις προσφορές του What's Up. Πρέπει να χει περάσει και μισός χρόνος από τότε που έβαλα τελευταία φορά κάρτα... λήγει σε λίγους μήνες...
Captain Nemo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Από σένα έμαθα πως να βρίσκω τις προσφορές του What's Up. Πρέπει να χει περάσει και μισός χρόνος από τότε που έβαλα τελευταία φορά κάρτα... λήγει σε λίγους μήνες... Με πελάτες σαν εσένα και μένα θα πάει για φούντο η εταιρεία και εγώ έχω ξεχάσει πότε έβαλα τελευταία φορά κάρτα. 1
doctor444 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ εχω να βάλω απο τις 28 οκτωβρίου κάρτα...και δεν ξέρω πως έχω αρνητικό υπόλοιπο(-0.09€) και δεν με αφηνει να στείλω μήνυμα στο 1330...ωραίος είπα!!!
zbutsam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά, αν γίνεται, δε λέτε και σε μας τους υπόλοιπους πώς να βρίσκουμε τις προσφορές για δωρεάν χρόνο, να γλιτώσουμε κανα ευρώ; Θενκς στον TS.
fitifititis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Κάνε λάικ στο site του what's up στο fb. Εκεί ανεβάζουν τις προσφορές τους πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα