Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω τα φώτα σας , ενας συνάδελφος στην δουλειά εχει ενα προσωπικό αρχειο video γραμμένο σε ενα dvd , οταν το παίζει κανονικα απο το dvd drive του υπολογιστή ειναι μια χαρά , οταν το κανει ομως copy paste στον σκληρό δεν του το παίζει ....

Έχει κανενας φίλος ιδεά γιατι συμβαίνει αυτο ή τι να κανουμε για να του παίζει και στον δίσκο οταν το αντιγράψει ?. Σκέφτομαι μηπως εχει καμια προστασία αλλα το dvd ειναι αντιγραμμένο απο dvd writer δεν ειναι δηλαδη καποιο αυθεντικό.

Μηπως πρέπει να χρησιμοποιήσει καποιο πρόγραμμα για να το περάσει στον δίσκο , ισως στο copy paste να μην περνάει κατι για αυτο και δεν παίζει το video και στον δίσκο

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Έχει κανενας φίλος ιδεά γιατι συμβαίνει αυτο ή τι να κανουμε για να του παίζει και στον δίσκο οταν το αντιγράψει ?. Σκέφτομαι μηπως εχει καμια προστασία αλλα το dvd ειναι αντιγραμμένο απο dvd writer δεν ειναι δηλαδη καποιο αυθεντικό.

Δεν έχει σημασία υπάρχουν dvd cloner που αντιγράφουν το dvd όπως είναι μαζί με την προστασία.

Για να αφαιρέσεις την προστασία, από τα καλύτερα είναι το anydvd αν και υπάρχουν και ελεύθερα.

Δημοσ.

Τι αρχείο είναι; Video_TS folder?

Δεν ξέρω τώρα αλλα θα μάθω μεσα στην ημέρα

Δεν έχει σημασία υπάρχουν dvd cloner που αντιγράφουν το dvd όπως είναι μαζί με την προστασία.

Για να αφαιρέσεις την προστασία, από τα καλύτερα είναι το anydvd αν και υπάρχουν και ελεύθερα.

Αυτο σκέφτηκα και εγω γιατι απο οτι μου ειπε το ειχε αντιγράψει απο κατι παλιά αντριγραφικά που ηταν μονο για αυτην την δουλειά , τωρα δεν ξέρω ποια ενοεί ακριβώς

Ωραία θα του το πω να το δοκιμάσει το anydvd

Thanks

Edit : Με το anydvd μπορει να κανει και μεταφορά στον υπολογιστή το βιντεάκι ε ? εκτος ενοω απο το να κανει on the fly εγραφή σε αλλο dvd αν θέλει

Δημοσ.

Το anydvd είναι σαν driver για να μην δουλεύει η προστασία,μετά μπορείς να κάνεις ότι θες σε αυτό το δισκάκι με όποιο πρόγραμμα θες,σαν να μην έχει προστασία.

Π.χ. τα αντιγράφεις και από τον (file) explorer.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού είναι προσωπικό βίντεο δεν μπορεί να έχει προστασία. Επίσης να σου πει με ποιο πρόγραμμα προσπάθησε να το δει και σε τι win και αν μπορεί να ξεχωρίσει σε τι μορφή είναι το βίντεο. Το καλύτερο είναι να μπεις με teamviewer στον υπολογιστή του και να δεις μόνος σου τι είναι και τι πρόβλημα βγάζει.

Ας κατεβάσει το vlc και μετά από το μενού Πολυμέσα->Άνοιγμα φακέλου να επιλέξει τον φάκελο που έχει αντιγράψει τα αρχεία από το dvd.

Δημοσ.

Του ειπα να δοκιμάσει αυτο που μου πρότεινε ο TheELF  και περιμένω να μου πει τι έγινε και τι κάταληξη εχει το αρχείο , τον ειχα ρωτήσει και μου ειχε πει οτι προσπάθησε να το παίξει με vlc και bsplayer και δεν το έπαιζε οταν το ειχε περασμένο με copy paste απο το dvd στον δίσκο , ενα αν το έτρεχε απο το dvd με bsplayer vlc κτλπ έπαιζε κανονικα

Δημοσ.

Άρα το vlc δεν έχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή και αφού κατάφερε να το αντιγράψει δεν νομίζω να έχει κάποιο κλείδωμα.

Πιστεύω ότι από το δισκάκι θα το έκανε με το autoplay και επέλεγε το ανάλογο πρόγραμμα ενώ όταν το περνούσε στον δίσκο δεν είχε autoplay και δεν ήξερε τι να κάνει για να δει το βίντεο.

Αν είαν video_ts και κάνει αυτό που είπα θα το παίξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...