naive Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Όσο προχωράει η τεχνολογία θα βλέπουμε να ανεβαίνουν και οι χωριτικότητες ανά τεμάχιο. Η Toshiba γενικά είναι αξιόπιστη εταιρεία! Η Toshiba μου αρέσει, αλλά μακριά από τους σκληρούς της. Όλοι όσοι έτυχε να έχω παρουσίασαν πρόβλημα. Μπορεί να έτυχε σε εμένα βέβαια, αλλά τότε μιλάμε για διαβολική σύμπτωση.
ramarg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 καποτε ναι ισως...πλεον ολοι εχουν αντικραδασμικό design και δεν εχουν θεμα...παλια με το flat design ο σκληρος απορροφουσε ΟΛΟΥΣ τους κραδασμους μεχρι τελικης πτωσης..
Galaxia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Η Toshiba μου αρέσει, αλλά μακριά από τους σκληρούς της. Όλοι όσοι έτυχε να έχω παρουσίασαν πρόβλημα. Μπορεί να έτυχε σε εμένα βέβαια, αλλά τότε μιλάμε για διαβολική σύμπτωση. Έχω ένα σκληρό Toshiba και δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα (ελπίζω να μην τον μάτιαξα μόλις τώρα) και η αλήθεια είναι ότι την εταιρεία την εμπιστεύομαι αρκετά. Νομίζω ότι ο σκληρός της δίσκος με τα 5Τ θα είναι εξαιρετικά εύχρηστος και καλύτερος από τον αντίστοιχο της Seagate με τα 6Τ. Το μόνο που θα ήθελα είναι η υποδοχή του καλωδίου να είναι η κλασική usb, αυτοί που έχει η πλειοψηφία των σκληρών δίσκων.
naive Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 <p>καποτε ναι ισως...πλεον ολοι εχουν αντικραδασμικό design και δεν εχουν θεμα...παλια με το flat design ο σκληρος απορροφουσε ΟΛΟΥΣ τους κραδασμους μεχρι τελικης πτωσης..</p> Δύο μου χάλασαν και ήταν μέσα σε λάπτοπ της τελευταίας τριετίας. Στη μία περίπτωση μάλιστα, το λάπτοπ (Toshiba) είχε και ειδική λειτουργία με αισθητήρα κραδασμών για προστασία του δίσκου, αλλά ο δίσκος χαιρέτησε στους 10 μήνες.
Galaxia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δύο μου χάλασαν και ήταν μέσα σε λάπτοπ της τελευταίας τριετίας. Στη μία περίπτωση μάλιστα, το λάπτοπ (Toshiba) είχε και ειδική λειτουργία με αισθητήρα κραδασμών για προστασία του δίσκου, αλλά ο δίσκος χαιρέτησε στους 10 μήνες. Αυτό δεν το έχω ξανακούσει. Δύο είναι τρομερό ποσοστό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα