Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια παω να κανω στον υπολογιστη μου βοοτ για να του βαλω υμπουντο και δεν κανει μποοτ μου λεει DISK BOOT FAILURE, INSERT DISK AND PRES ENTER το κανω αφτο αλλα παλι δεν γινεται τιποτα 

Δημοσ.

Πηγες απο το bios και εβαλες first boot device το cd? Το σφαλμα σου το βγαζει συνεχεια η μονο οταν πας να κανεις boot με το cd?

Δημοσ.

Πηγες απο το bios και εβαλες first boot device το cd? Το σφαλμα σου το βγαζει συνεχεια η μονο οταν πας να κανεις boot με το cd?

ειχα υμπυντου στο πσ   το οπιο δουλευε κανονικα μετα ηθελα να βαλω καλι λινυξ με usb οποτε πηγα το μπουτ στο usb hdd και εκει αρχιασαν τα προβληματα παταω επανακινηση με hard disk kai moy bgazei to mynhma μετα ξανακανω επανακινηση  με τα μπουτ στο cd βαζω το cd και παλι μου βγαζει το μυνημα

Δημοσ.

εχει ξεριθμυστει ποιον δισκο θα διαβαζει για τα windows,πηγαινε στα bios και επελεξε ναναι πρωτη επιλογη ο σκληρος σου για 

να διαβαζει

Δημοσ.

οταν ξεκινουσες τον υπολογιστη δε σου εβγαζε ενα menu για να διαλεξεις λειτουργικο συστημα? αυτο λεγεται grub. 

Δημοσ.

εχει ξεριθμυστει ποιον δισκο θα διαβαζει για τα windows,πηγαινε στα bios και επελεξε ναναι πρωτη επιλογη ο σκληρος σου για 

να διαβαζει

το εκανα αλλα  μου βγαζει ενα μυνημα που λεει adds in cart  η κατι παρομοιο δεν ξερω

οταν ξεκινουσες τον υπολογιστη δε σου εβγαζε ενα menu για να διαλεξεις λειτουργικο συστημα? αυτο λεγεται grub. 

οχι  απλα κολαει στην εικονα που ανοιγει καθε φορα  ο υπολογιστης που λεει τα energy star και αυτα και μετα βγαζει το μηνυμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...