-Naruto-uz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια παω να κανω στον υπολογιστη μου βοοτ για να του βαλω υμπουντο και δεν κανει μποοτ μου λεει DISK BOOT FAILURE, INSERT DISK AND PRES ENTER το κανω αφτο αλλα παλι δεν γινεται τιποτα
IceFrog Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πηγες απο το bios και εβαλες first boot device το cd? Το σφαλμα σου το βγαζει συνεχεια η μονο οταν πας να κανεις boot με το cd?
-Naruto-uz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πηγες απο το bios και εβαλες first boot device το cd? Το σφαλμα σου το βγαζει συνεχεια η μονο οταν πας να κανεις boot με το cd? ειχα υμπυντου στο πσ το οπιο δουλευε κανονικα μετα ηθελα να βαλω καλι λινυξ με usb οποτε πηγα το μπουτ στο usb hdd και εκει αρχιασαν τα προβληματα παταω επανακινηση με hard disk kai moy bgazei to mynhma μετα ξανακανω επανακινηση με τα μπουτ στο cd βαζω το cd και παλι μου βγαζει το μυνημα
euxoulhs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 εχει ξεριθμυστει ποιον δισκο θα διαβαζει για τα windows,πηγαινε στα bios και επελεξε ναναι πρωτη επιλογη ο σκληρος σου για να διαβαζει
IceFrog Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το grub ειναι οκ? πηγαινε στο bio και vale first boot τον δισκο σου χωρις το φλασακι
-Naruto-uz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το grub ειναι οκ? πηγαινε στο bio και vale first boot τον δισκο σου χωρις το φλασακι τι ειναι το grub ? το δοκιμασα το ιδιο γινεται
IceFrog Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 οταν ξεκινουσες τον υπολογιστη δε σου εβγαζε ενα menu για να διαλεξεις λειτουργικο συστημα? αυτο λεγεται grub.
-Naruto-uz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 εχει ξεριθμυστει ποιον δισκο θα διαβαζει για τα windows,πηγαινε στα bios και επελεξε ναναι πρωτη επιλογη ο σκληρος σου για να διαβαζει το εκανα αλλα μου βγαζει ενα μυνημα που λεει adds in cart η κατι παρομοιο δεν ξερω οταν ξεκινουσες τον υπολογιστη δε σου εβγαζε ενα menu για να διαλεξεις λειτουργικο συστημα? αυτο λεγεται grub. οχι απλα κολαει στην εικονα που ανοιγει καθε φορα ο υπολογιστης που λεει τα energy star και αυτα και μετα βγαζει το μηνυμα
IceFrog Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 φιλε μου πριν ειχες μονο ubuntu στο συστημα? εαν ναι κατι εκανες στο bios.Δοκιμασε να κανεις load to defaults
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα