DIM1000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Φίλοι μου δυστυχώς δεν υπάρχει πιθανότητα λάθους. Εχω δέσει άπειρα PC στη ζωή μου και μου είναι τυφλοσουρτι. Η πιο λογική εξήγηση που έδωσα κι εγω ηταν όπως είπε ο φίλος απο πάνω να είχα σφίξει το waterblock αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Τα πινς είναι ολοισια και ηταν το πρωτο που κοιταξα. Ειπα δυστυχως γιατί θα ήξερα τι είχε συμβει. Τωρα σπαω το κεφάλι μου. Ασυμβατοτητα με μνημες είναι πολύ πιθανη αιτια. Σε UD9 είχα συμβατοτητα με άπειρες μνημες, Είχα πληρωσει τελικά χρυσά 4GB handpicked Cellshock στα 1066 τα οποία δούλεψαν. Μετά απο αναβαθμιση bios σταματησαν να δουλευουν. Γενικά με τις Gigabyte οσο καλες είναι τόσες ιδιοτροπίες έχουν. Βέβαια τωρα δεν εχει να κανει με μνημες,. Δεν χρειάζεται να βάλω την αεροψθξη και να δω αν ποστάρει. Θα έπρεπε να ποστάρει και έτσι ή εστω να αρχίσει ακαριαια να θερμαινεται. Αυτος είναι ψοφιος. Αναβεις και μενει παγωτο. Αρα να ταν κι άλλος..... Τι να πω... Ισως επειδή απο την αρχή που τον αγορασα τον κοιταγα στραβα, να μου τη φυλαγε. Θα παω αυριο να δω τι θα γινει. Παντως το σβησιμο πιστευω οτι θα ξαναγινει. Αν δεν ηταν θέμα του Socket η ζαβου επεξεργαστη, είναι κατι άλλο.... Θα το δουμε αφου πλέον θα την παλευει να μη γινει ψητος. Αν και απ1 οτι φαίνεται αυτοκτονει και μονος του...... :-D
Ashmadia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν αναβει τιποτα με τον επεξεργαστη μεσα? Ανεμιστηρακια ledakia? Γιατι αν αναβει και δεν δινει σημα πονταρω στην μητρικη και οχι στον επεξεργαστη. Επισης πες τους να μην τον βαλουν σε καμια μητρικη της πλακας για δοκιμη, γιατι δεν θα την ξαναδουν.
IceFrog Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Και i7 να ειχες παλι το ιδιο θα γινοταν. Αφου το λες μονος σου οτι δεν ειχες επαφη, γιατι δεν εκανες μια ερυνα αγορας? τωρα πεδευεσαι τσαμπα
DIM1000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αναβει κανονικότατα ολο το συστημα. ΚΑι εκει που 1-2 δευτερόλεπτα μετα θα έδινε σημα η GPU στην οθόνη δε γινεται τίποτα. Και ο επεξεργαστης ψυχρος εντελως. Ακριβως ιδιο πραγμα είχα παθει παλια οταν είχε καψει η ud9 ένα σλοτ μνημης. Οσο η μνημη ηταν πάνω έτσι ακριβως εκανε. Μολις την έβγαλα οκ. Το κακο τώρα είναι οτι δεν μπορω να καταλαβω τι στα κομματια συνεβη... Δεν αναψε και μετα να γινει κατι. Εσβησε, μπηκε το νερο και κακαρωσε... Μητρική δεν θα έπρεπε να μην δουλευει τιποτα? Εκτος αν έπαθε ζημια το σλοτ του επεξεργαστη για καποιο λογο. Εγω θα τον παω και ας τον βαλουν οπου να ναι... Αλλωστε και να τους πω να μην το κανουν ξερεις τι θα γινει.... Οπότε... Τωρα θα του κανω ενα τελευταιο check που ειμαι ξεκουραστος και θα παω απο εκει. Οταν λεω δεν ειχα επαφη φιλε, δεν εννοψ οτι είμαι ασχετος η mainstream user. Παλιοτερα δεν εκανα αλλη δουλεια απο το να ασχολουμαι με το 3d mark και να κλοκαρω. Αλλα παντα με ιντελ. Λογω υποχρεώσεων πλέον άφησα λιγο το θέμα, αλλα γενικά ποτε δεν είχα amd,. Ενας i7 μου είναι πολύ πιο οικείος. Μην φανταστεις οτι και αυτον τον πηρα για να μεινει ετσι. Απλά ήθελα πρώτα να ¨γνωριστώ¨ επειδη δεν τον ξερω και μετά οταν θα ειχε την υποδομή κατι θα καναμε.... στοκ δεν θα εμενε. Αλλωστε ο i7 έχει πολύ χαμηλότερο tdp οπότε ήδη με την EVO και λίγο χρόνισμα θα ήταν πολύ πιο οκ. Αυτο είναι ο βεζούβιος.... ΚΑι ειδα οτι είναι θερμος αλλα δεν πηγαινε το μυαλο μου πια.... ΚΑι αν δεις δεν λένε κιολας πόσο...
Zapee995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειναι σιγουρο οτι φταιει ο επεξεργαστης...Εγω θα τσεκαρα πρωτα απ'ολα ενα αλλο psu και αν μπορουσα σε κανα φιλο σε αλλη μητρικη. Οι επεξεργαστες δε χαλανε ετσι ευκολα και πιο πιθανο μου φαινεται να μη μπορει να ανταπεξελθει mobo/psu με το cpu πανω οταν μπουταρεις. Νομιζω πως ειναι εντελως τυχαιο το οτι εβαλες την υδροψυξη και δεν αναψε παλι, τοσες μερες εχει θεματακια το μηχανημα. 2
STORM1978 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 PSU μου φαίνετε έδινε οριακά τόσες μέρες ρεύμα και τώρα με την επιπλέον υδρόψυξη παρέδωσε. Τσεκαρε το τι δίνει με πολύμετρο και πεσμας!
Thanos1972 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 για να σου φυγει η απορια παντως οπως και ολων εμας και μιας και αυριο ειναι κυριακη,.εαν εισαι απο αρκετα βορεια Ελλαδα τον δοκιμαζουμε σε εμενα. 1
DIM1000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Παιδες πάλι σπίτι απο το πλαισιο. Πήγα και εξηγησα στο παλλικαρι τι έγινε και τι εχω τραβηξει. Του λεω μακαρι να ειχα παρει Ι7.Ηταν η μαγικη λεξη. Μου λεει αστα οπως είναι και παρε Ι7. Είχε λοιπον αντιμετωπισει παλι το ίδιο θεμα με ίδιο επεξεργαστη σε Asus μητρικη. Αλλαξαν δυο φορες μητρικη στον ανθρωπο και 2 φορες επεξεργαστη. Το συστημα δουλευε τελεια και ξαφνικα έκλεινε οπως το δικό μου. Ολα ηταν καινουργια και υπεραρκετα για να καλυψουν τις αναγκες. Πιθανον λεει να υπαρχουν καποια οχι καλα κοματια αλλα για να μην μπαινω σε διαδικασιες έδωσα μια διαφορα και πηρα την MSI Z87 - G45 Gaming και τον 4770 3.4 (1150). Θα αναρωτηθείτε γιατί δεν πηρα Κ που κανει παπαδες, αλλα ηθελα απλα ενα πιο καινουργιο σοκετ που θα υποστηριζεται καιρο ακομα. Μη γινει κατι και ψαχνω για μητρικη δεξια αριστερα. Τουλαχιστον απο τον Ε8600 ειναι τεραστια αναβαθμιση και εχει καποια περιθωρια για clocking. Τωρα θα το στησω και ελπιζω να τελειωνει εδω το θεμα και να το χαρω λιγο. Μνημες κρατησα τις ιδιες και αν ειναι τροφοδοτικο θα το δουμε σε καμια ωρα. Παντως δεν εχω λογια για το Πλαισιο και για τον συγκεκριμενο άνθρωπο στη μεταμορφωση. ΑΨΟΓΟΙ πραγματικα. Θα μπορουσαν απλα να τα κρατησουν, να δουν τι γινεται και να τα αλλαξουν.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 τς, κατα τη γνώμη μου έπρεπε να πουλήσεις τον 9370, ή έστω να τον αντάλλαζες με έναν 8320-8350 και να τελείωνες. τώρα αν οι πωλητές-τεχνικοί του πλαισίου ήταν σωστοί θα σου έλεγαν τι παίζει με τη cpu και θα σου πρότειναν 8320-8350. για να τους πάρεις με τις πέτρες είναι όχι άψογοι. τώρα αν έχεις κάποιες γνώσεις και πήρες τα εν λόγω parts απο μόνος σου, είναι δικό σου λάθος καθαρά.. ψαχνέ το καλύτερα άλλη φορά.. φιλικά σου το λέω, γιατί μπήκες σε μπελάδες και έξοδα..
DIM1000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δικό μου λάθος ήταν καθαρά αν και στην αρχή δεν το θεώρησα λάθος. Απο εκει και κατω ηταν άψογοι γιατί δέχτηκαν να αλλάξω με i7 απο το οποίο και γράφω τώρα. Το μηχάνημα λειτουργεί σαν ελβετικος μηχανισμός. Κιχ δεν έχει κάνει αν και είναι νωρίς ακόμα για να πω το οτιδήποτε. Σε λίγο θα περάσω τα προγράμματα για θερμοκρασίες κλπ και το call of duty ghosts για να το στρεσάρω λίγο. Α και με το 1/3 των watt και τα νερά πλέον που είναι για 300+ δεν θα νιώθει πιστεύω. Μόλις είναι έτοιμος θα τον σκαλισω. Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά παίδες γι ατη συμμετοχή σας. Τουλάχιστον τώρα είμαι χαρουμενος και ανεβηκε η ψυχολογία μου. 2
WalkerSW Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Οποιαδήποτε προσπάθεια σκαλίσματος σε μη Κ επεξεργαστή το πιο πιθανό είναι να προκαλέσει βλαβη στην μητρική και να τρέχεις πάλι ... Άστον οπως ειναι... Πάλι λάθος επιλογή έκανες οπως και με τον amd.. Z87 μητρική και μη Κ επεξεργαστής δεν κολανε .. Απλα δεν έχει νόημα... 3
andrapos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Ο 4770κ είναι ίδιο socket με τον 4770 και ο πρώτος έχει ξεκλείδωτο πολαπλασιαστή=overclock.Αυτός που πήρες είναι το ίδιο καλός αλλά oc δεν κάνει..
TEOKOS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τι ακριβώς θα σκαλίσεις σε non k επεξεργαστή; Γενικά το όλο thread ακούγεται περίεργα..... 5
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 To Τροφοδοτικό που έχω τον FX 8350 στα 4,9Ghz τον τελευταίο καιρό είναι το THERMALTAKE TOUGHPOWER 750WATT μετά από ένα πρόβλημα που έδειξε το enermax. http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000788 Αν ο φίλος τα λέει σωστά έχει το 850άρι ! Δεν βρίσκω λόγο να μην μπορεί να τροφοδοτήσει το τροφοδοτικό το σύστημα, εκτός και άν χάλασε ... 62Α στα 12V από τα 5 rails είναι αρκετό! Δεν είναι για γέλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα