Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να τα παίζουν τα vrm δύσκολο όπως επίσης και το toughpower (αν δεν έχει φάει τα ψωμιά του) που δίνει συγκεκριμένα amp σε ανεξάρτητα rails

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να τα παίζουν τα vrm δύσκολο όπως επίσης και το toughpower (αν δεν έχει φάει τα ψωμιά του) που δίνει συγκεκριμένα amp σε ανεξάρτητα rails

Μια χαρά μπορούν να τα παίξουν τα vrm της ud3 .. Δεν κανει για 220 tdp .. Ο συγκεκριμένος κολαει μόνο με high end μητρικές.

• Like 3
Δημοσ.

Αν μιλάμε για αυτή GA-990FXA-UD3( εκτός και αν oc καταστάσεις )δεν εχει ακουστεί κάτι. Ειναι και πιστοποιημένος ο 9370 από την GA νομίζω για αυτήν την μητρική

Δημοσ.

Αν μιλάμε για αυτή GA-990FXA-UD3( εκτός και αν oc καταστάσεις )δεν εχει ακουστεί κάτι. Ειναι και πιστοποιημένος ο 9370 από την GA νομίζω για αυτήν την μητρική

Οτι ειναι ειναι...Απλ αθελει και ενα τουμπανο Psu για να μη ξεμεινει.:)

Δημοσ.

Ισχυει οτι μπορει να την ακουν τα vrm, μην ξεχνατε οτι παιζει ρολο και αν την ακουει το socket.. Μονο με καλη ψυξη ερχονται ολα μαζι, αλλα και παλι μαλλον ειναι στο οριο παιδα, και μονο απο rev4 υποστηριζουν τους 9χχχ επισημα και φαινεται οτι εχουν και το κατι παραπανω στην ψυξη.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ηδη τώρα που μιλάμε ξεκινάω τοποθέτηση μιας Nepton 280L. Η λύση των νερών δεν μου είναι άγνωστη και επειδή είμαι στο χώρο των βελτιώσεων μοτοσικλετών και αυτοκινήτων, τη φτιάχνω αλεξίσφαιρη αν πρέπει να φτάσω εκει. Ηδη έχω ενα αλουμινένιο ψυγείο λαδιού mocal για Subaru Sti, που κοστίζει όσο 4 επεξεργατσές (το είχα στην άκρη καινουργιο για τέτοια ιστορία). Το να βάλω μια μοσχαρο αντλία και ένα καλό waterblock με σωλήνες σιλικόνης samco  και ρακορ πολύ υψηλών πιέσεων παντου ωστε να αποκτήσει μετά πρόβλημα υποθερμίας δεν είναι το θέμα. Το πρόβλημα είναι οτι θέλω να είναι μαζεμένο οσο γίνεται. 

Η μητρική είναι όντως η 990FXA Revision 4 και το κουτι το thermaltake big armor. Φυσικά και μπορεί να είναι και το Socket αφου η ψύξη είναι για γέλια. Αλλά καπου διάβασα οτι για στοκ ρολογια είναι επαρκης. Θα δουμε τώρα με το νερο τι καλύτερο θα γίνει. Αλλιως ή θα πουληθεί πριν τον σπασω και θα πάρω i7 να τελειώνει ή για πείσμα και μόνο θα φτιάξω την παραπάνω υδρόψυξη. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.

• Like 3
Δημοσ.

Ας τα πάρουμε απο την αρχη τα πράγματα..

Το πρώτο λάθος ήταν η ίδια επιλογή του επεξεργαστή. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής αναφερεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ σε extreme overclockers και δεν έχει καμία δουλεια στα χέρια ενός mainstream χρηστή σαν εμένα και εσένα.

Το δευτερο λάθος ήταν η επιλογή μιας low end ψυκτρας τον 180watt tdp για το επεξεργαστή με το μεγαλύτερο tdp αυτη την στιγμή.

Μια COOLERMASTER HYPER 212 καλύπτει έναν FX 8350 στα 4,6Ghz  !

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν μπορεί να κρατήσει τον FX 9370 ????

Αλλού είναι το πρόβλημα και θα συμβούλευα τον φίλο να κοιτάξει προς τις μνήμες !!!

Θα απενεργοποιούσα τα C6 SATES και τα C1E και θα κοιτούσα αν βελτιώθηκε η κατάσταση !

Μια χαρά μπορούν να τα παίξουν τα vrm της ud3 .. Δεν κανει για 220 tdp .. Ο συγκεκριμένος κολαει μόνο με high end μητρικές.

Η UD3 REV 4.0 είναι High end μητρική σε ότι αφορά τα VRM !!!

Ανώτερη από την UD7 που έχω εγώ !!!

• Like 1
Δημοσ.

Φίλοι μου απο την ωρα που εγραψα και εκλεισα το μηχανημα, τωρα τελειωσα την τοποθετηση της υδροψυξης. Εκανα ανω κατω ολο το μηχανημα για να τη βαλω οπως ήθελα. Μόνο που τωρα σας γραφω απο το λαπτοπ.... Το πιασατε το υπονοουμενο ε????

Φτιαχνω λοιπόν τα παντα και τον αναβω. Ολα οκ μονο που δεν ειχε σημα η οθόνη, Βρε καλωδια, βρε βγαζω και βαζω την καρτα γραφικων τιποτα.... Βαζω μια 4870... Παλι τιποτα. Τσεκαρω ξανα συνδεσεις, τιποτα. Βγαζω επεξεργαστη στο χερι, παταω να αναψει και αναβει κανονικά εννοείται λογικα πλεον χωρις να δινει σημα στην οθόνη. Οπότε επεξεργαστης καραμπινατα λεω εγω... Το θεμα είναι οτι όπως σας ειπα σας έγραψα το προηγουμενο ποστ, τον σβηνω και τοποθετω τα νερα που είναι κλειστου τυπου. Ε τελειωσε εκει.... Τι ήθελα τον AMD και δεν έπαιρνα έναν i7 να τελειωνω δεν ξερω..... Πήγα να κινηθω αρκετα καλα και πιο οικονομικα και τελικα έχω δωσει περισσότερα. Θα παω στο πλαισιο και ελπίζω να βγαλω καποια ακρη. Δεν ξερω τι γινεται με τις εγγυησεις σε αυτες τις περιπτωσεις. Το καλο είναι οτι δεν πρόλαβα να χρονισω τίποτα λόγω της ψυκτρας οπότε δεν είναι φταίξιμο μου. Ούτε μια ωρα δεν δουλεψε και δεν προλαβα να το χαρω καν... Τι να πω.......... ΚΑι ειχα και αγωνια να δω πως θα ανταποκριθεί με την υδροψυξη αυτη που τη δίνουν για 300+ watts. Τωρα το λαπτοπ και πολύ είναι,.....

Δημοσ.

οικονομικα στα 270 + ευρο δεν ειναι .

το οτι μπορει να εχεις κανει καποιο λαθος το αποκλείεις εντελος σε καποια συνδεση?

Δημοσ.

Το μονο που μπορώ να φανταστώ είναι οτι έσφιξες πολυ το μπλοκ της υδρόψυξης και έγινε οτι έγινε. Κοιτα τον cpu σου για στραβωμένα πιν. Αν δεν βρεις βάλτον πάνω με την εvo και δες εαν ποσταρει

Δημοσ.

δηλαδη adtakhs κατα την γνωμη σου,που μπορει να οφειλεται το οτι κλεινει?

Κατά την γνώμη μου πέρα απ`ότι έγινε , είναι τα C STATES και ενδεχόμενη ασυμβατότητα με μνήμες !

Το έχω δει σε πολλές πολλές περιπτώσεις και όλοι τρέχουν για αλλαγή μητρικής/ επεξεργαστή, ενώ είναι λεπτομέρια στις μνήμες !

Φίλοι μου απο την ωρα που εγραψα και εκλεισα το μηχανημα, τωρα τελειωσα την τοποθετηση της υδροψυξης. Εκανα ανω κατω ολο το μηχανημα για να τη βαλω οπως ήθελα. Μόνο που τωρα σας γραφω απο το λαπτοπ.... Το πιασατε το υπονοουμενο ε????

Φτιαχνω λοιπόν τα παντα και τον αναβω. Ολα οκ μονο που δεν ειχε σημα η οθόνη, Βρε καλωδια, βρε βγαζω και βαζω την καρτα γραφικων τιποτα.... Βαζω μια 4870... Παλι τιποτα. Τσεκαρω ξανα συνδεσεις, τιποτα. Βγαζω επεξεργαστη στο χερι, παταω να αναψει και αναβει κανονικά εννοείται λογικα πλεον χωρις να δινει σημα στην οθόνη. Οπότε επεξεργαστης καραμπινατα λεω εγω... Το θεμα είναι οτι όπως σας ειπα σας έγραψα το προηγουμενο ποστ, τον σβηνω και τοποθετω τα νερα που είναι κλειστου τυπου. Ε τελειωσε εκει.... Τι ήθελα τον AMD και δεν έπαιρνα έναν i7 να τελειωνω δεν ξερω..... Πήγα να κινηθω αρκετα καλα και πιο οικονομικα και τελικα έχω δωσει περισσότερα. Θα παω στο πλαισιο και ελπίζω να βγαλω καποια ακρη. Δεν ξερω τι γινεται με τις εγγυησεις σε αυτες τις περιπτωσεις. Το καλο είναι οτι δεν πρόλαβα να χρονισω τίποτα λόγω της ψυκτρας οπότε δεν είναι φταίξιμο μου. Ούτε μια ωρα δεν δουλεψε και δεν προλαβα να το χαρω καν... Τι να πω.......... ΚΑι ειχα και αγωνια να δω πως θα ανταποκριθεί με την υδροψυξη αυτη που τη δίνουν για 300+ watts. Τωρα το λαπτοπ και πολύ είναι,.....

Στείλτον RMA και λογικά θα σου τον αντικαταστήσουν !

Κάνε και ένα CLEAR CMOS προηγουμένος αν  δεν έχεις κάνει !

οικονομικα στα 270 + ευρο δεν ειναι .

το οτι μπορει να εχεις κανει καποιο λαθος το αποκλείεις εντελος σε καποια συνδεση?

225€ έχει ο FX 9370 ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...