DoukiMan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Έχω κάποιες απορίες σχετικά με κάποια πράγματα που θα ήθελα να με βοηθήσετε να λύσω Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω ενα λαπτοπ (δεν με καίει να αποκτήσω άμεσα γιατί δεν υπάρχει το χρήμα 300-700 ευρω).Αλλα να ξερω τι παιζει πανω-κατω Κανοντας μια σύντομη έρευνα είδα πως τα ταμπλετ εχουν παρει πολυ "τα πανω τους" Αρχικα τι ζηταω απο μια φορητη συσκευη.(λαπτοπ-ταμπλετ εσεις θα με βοηθησετε) 1. Χρηση α) ασχολουμαι με τον προγραμματισμο (φοιτητης σε αντιστοιχη σχολη)οποτε χρειαζομαι τους compilers μου.πειραματιζομαι με web development-design και λιγο photoshop(να δω τι μπορει να κανει κανεις).Οποτε να μπορω να βαλω τα αντιστοιχα προγραμματα. β)κατα τα αλλα γενικη χρηση.social media (facebook-skype) μουσικη(αν και με ακουστικα βολευομαι) ταινιες-βιντεακια στο youtube word-excel-powerpoint 2.Φορητοτητα-Διαρκεια μπαταριας Δεν με ενδιαφερει το βαρος κτλπ αρκει να μην βγαζω τα ματια μου στην οθονη για να διαβασω-δω μια ταινια.Και να με βγαζει η μπαταρια τουλαχιστον μια μερα χωρις φορτιση. Τωρα εδω θελω την βοηθεια σας: 1)Για αυτα που ζηταω laptop η ταμπλετ? 2)Επειτα απο μια συντομη ερευνα που εκανα ειδα οτι αρκετα λαπτοπ τωρα εχουν και οθονη αφης και εχοντας δοκιμασει τα windows 8 πιστευω χωρις αφη ειναι αχρηστα.Αλλα και τα ταμπλετ εχουν αφη και απο οτι καταλαβα μπορεις να προσθεσεις πληκτρολογιο και ειναι σαν κανονικο laptop. 3)Στα tablet μπορεις να συνδεσεις εξωτερικο δισκο? 4)Για τα chromebook τι γνωμη εχετε? Πολυ φτηνα ειναι και με εναν σκληρο δισκο εισαι κομπλε, αλλα απο οτι καταλαβα θελει να εχεις παντα ιντερνετ και στην ελλαδα δυστυχως αυτο δεν νομιζω να ειναι ευκολο. 5)Στις θυρες usb 3.0 αν συνδεσεις usb 2.0 θα λειτουργει κανονικα? Να τονισω οτι δεν ενδιαφερομαι για αμεση αγορα,απλα για να ξερω "τι παιζει" και να χω το νου μου για καμια προσφορα.Αν θελετε καντε καμια προταση για αυτο που ζηταω Σας ευχαριστω,
00 George 00 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αν περιόριζες της ερωτήσεις θα απαντούσαν ποιο εύκολα περισσότερα άτομα . 1) Θα σου πρότεινα την κλασική λύση Laptop . 2) Είναι θέμα συνήθειας ( W8 ) και εξοικείωσης με το λειτουργικό και δουλεύει μια χαρά χωρίς αφή , ναι στα ταπλετ προσθέτεις και πληκτρολόγιο ( προσωπικά αν είναι να δουλεύω με πληκτρολόγιο επιλέγω λαπτοπ ) 3) Δεν ξέρω αν γίνεται σε όλα αλά μπορείς . 4) Δεν θα τα πρότεινα για χρήση . 5) Προϊόντα με προδιαγραφές λειτουργίας USB 3 συνδεδεμένα σε usb 2 μειώνεται η ταχύτητα ανάγνωσης - εγγραφής , δουλεύουν κανονικά . Αν σε ενδιαφέρει η ευανάγνωστοι οθόνη θα σου πρότεινα 17'' αν όχι 15" δες και μια επιλογή .
nickts1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει λάπτοπ που να βγάζει ημέρα (!) χωρίς φόρτιση...Από τάμπλετ δε ξέρω πολλά, αλλά και πάλι δύσκολο... 1
Papakaliati Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 To μονο tablet που βγαζει μερα χωρις φορτιση ειναι το ipad. To ipad αιρ που εχω κραταει screen on time 16 με 18 ωρες κυριως streaming Νetflix . Τα ανδροιντ ταμπλετς που ειχα ουτε το μισο δεν κρατουσανε. το nexus 10 δεν ουτε 6-7 ωρες. Εξησου το μονο λαπτοπ που βγαζει μερα με μπαταρια με screen on time 14, 16 ωρες ειναι το Macbook Air . Σε οτιδηποτε αλλο πεφτεις κατι απο τις 6-7 θεωρω. Αλλα τα Macbook Air δεν ειναι φτηνα. Αμα θελεις να ασχοληθεις με προγραμματισμο σε λαπτοπ θα πας δεν υπαρχει συζητηση. Τα ταμπλετσ ειναι μονο για ψυχαγωγια Αμα θελεις 17 πηγαινε σε 17, αν και εγω που ειχα κατεληξα οτι απλα δεν βολευουναι και οι 15ρηδες ειναι η χρυση τομη. Για αφης σε windows 8 κλαιν μαιν πραγματικα. Η τελευταια προτερεοτητα σου θα πρεπει να ειναι.
IceFrog Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Παρε ενα laptop και αγορασε μια extra μπαταρια
disqualified Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 πιστεψε με το βαρος ειναι κατι που σε ενδιαφερει παρα πολυ. Ειναι παρα πολυ δυσκολο να σου προτεινει καποιος κατι γιατι οι απαιτησεις σου ειναι πολυ γενικες. Ζητας πραγματα που δεν μπορει να στα δωσει μια μονο συσκευη παρα μονο στην καλυτερη περιπτωση ενα microsoft surface 2 ή ενα asus T100 σε συνδυασμο με εξωτερικη οθονη. Για την ωρα χρειαζεσαι υπολογιστη μαλλον αλλα αν θες να το κουβαλας παντου και παντα το βαρος ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας και ενα laptop δεν θα σε βολεψει
DoukiMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει λάπτοπ που να βγάζει ημέρα (!) χωρίς φόρτιση...Από τάμπλετ δε ξέρω πολλά, αλλά και πάλι δύσκολο... ολη μερα νταξει εννοω να ειναι πανω απο 6-7 ωρες πιο αξιοπιστες εταιρειες ποιες ειναι?
Xristaras12 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 αν παρεις καποιο λαπτοπ με ULV επεξεργαστη πχ τους νεους i5-4ΧΧΧU με μια 9cell μπαταρια πιστευω θα σε καλυψει γι αυτο που θες να κανεις για 4-6 ωρες. φιλος με dell 3537 με αντιστοιχο επεξεργαστη και 7670Μ σε μπαταρια(χωρις να παιζει)βγαζει κοντα 5 ωρες δοκιμασμενο απο μενα. Φωτεινοτητα λιγο πιο πανω απο τη μεση,με εξισσοροπηση στο σχεδιο παροχης ενεργειας και μονο σερφαρισμα και ανοιγμα pdf's κλπ. και ολα αυτα με την στανταρ 4cell(αν θυμαμαι καλα)μπαταρια που βγαινει.
DoukiMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Οποτε απ'οτι καταλαβα τα λαπτοπ ειναι μονοδρομος. Ενα αξιοπρεπες λαπτοπ τι κοστος εχει πανω κατω? Και κατι λιγο ακυρο.Απο το εξωτερικο υπαρχει κανα site που να εχει πιο φτηνες ηλεκτρονικες συσκευες(laptop-tablet-smartphones) Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2014 από DoukiMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα