Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα, όμως, ρε φίλε, γιατί κάποια στιγμή που θα πάει καλύτερα το blog σου ή κάποιο άλλο project σου, θα το θες πραγματικά το adsense και δεν θα το έχεις...... Τότε δεν θα σου φαίνεται τόσο αστείο....

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα... αν η google δεν νοιαστεί ποτέ σε καμία από τις ενστάσεις μου τι να πω...

Εγώ τους είχα στείλει μέιλ και τους είχα πει... να μου μηδενίσουν το ποσό και ότι κάτι δεν πήγαινε καλά πολύ πριν με σβήσουν... οπότε μην μας το παίζει και άγια η google γιατί αν είχα 1.000.000 views το μήνα μια χαρά θα απαντούσαν σε όλα μου τα μείλ

Δημοσ.

Κοίτα... αν η google δεν νοιαστεί ποτέ σε καμία από τις ενστάσεις μου τι να πω...

Εγώ τους είχα στείλει μέιλ και τους είχα πει... να μου μηδενίσουν το ποσό και ότι κάτι δεν πήγαινε καλά πολύ πριν με σβήσουν... οπότε μην μας το παίζει και άγια η google γιατί αν είχα 1.000.000 views το μήνα μια χαρά θα απαντούσαν σε όλα μου τα μείλ

Ρε να στα δείνουν και να μην τα θες ? Παράξενο δεν είναι?

Δεν νομίζω να φας μπλοκ από την google. To πολύ πολύ να μηδενίσουν το ποσό.

Δεν είναι εφικτό η google να ξέρει αν η τάδε Ip είναι η Ip του φίλου σου. Αν τα cookies της ταδε IP οδηγούν σε εσένα.

Πχ.... Γινόμαστε όλοι φίλοι να πάμε spamaroume μεγάλα site τα οποία βγάζουν πραγματικά κέρδη απο τα adsense?

Αν ήταν έτσι τότε κανείς δεν θα είχε και κανείς θα είχε adsense...

Θυμάμαι παλαιότερα τις κομπίνες που γινόντουσαν με τα Κινεζάκια που κάναν κλίκ ακόμα και με τα πόδια επί 24 ώρες για ψίχουλα, αλλά δεν θυμάμαι να έφαγε ban κάποιο adsense account.

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι έφαγε το δικό μου... και ένα ακόμα μέιλ με το οποίο δεν είχα καταφέρει καν να ολοκληρώσω εγγραφή στο adsense και η προσπάθεια εγγραφής είχε γίνει πολύ νωρίτερα από τη δημιουργία λογαριασμού με το mail που είχε το ποσό για το οποίο ξεκίνησα το post :P

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι έφαγε το δικό μου... και ένα ακόμα μέιλ με το οποίο δεν είχα καταφέρει καν να ολοκληρώσω εγγραφή στο adsense και η προσπάθεια εγγραφής είχε γίνει πολύ νωρίτερα από τη δημιουργία λογαριασμού με το mail που είχε το ποσό για το οποίο ξεκίνησα το post :P

Τότε έκανες χοντράδα (γι' αυτό και τα μεγάλα ποσά), ή το περιεχόμενο του Site σου δεν συμβιβαζόταν με τους όρους της Google.

Πρόσφατα έκλεισαν το account ενός φίλου επειδή το περιεχόμενο του site του δεν ήταν ποιοτικό. Και συγγεκριμένος είχε αρκετές χιλιάδες επισκέψεις στο Site του.

Δημοσ.

Το ποιοτικό... νομίζω πιο πολύ το θεωρούν "ποσοτικό" παρά αξιόλογο κείμενο.

Τους είχα στείλει μέιλ πριν μου κάνουν ban λέγοντας... μηδενίστε το ποσό γιατί κάτι δεν πάει καλά...

και αυτοί μου έκαναν ban σε αυτό... και σε ένα άλλο μέιλ που δεν είχα καταφέρει να πραγματοποιήσω εγγραφή (την οποία είχα ξεκινήσει πριν δημιουργήσω το μέιλ του blog)

Δημοσ.

Το ποιοτικό... νομίζω πιο πολύ το θεωρούν "ποσοτικό" παρά αξιόλογο κείμενο.

Τους είχα στείλει μέιλ πριν μου κάνουν ban λέγοντας... μηδενίστε το ποσό γιατί κάτι δεν πάει καλά...

και αυτοί μου έκαναν ban σε αυτό... και σε ένα άλλο μέιλ που δεν είχα καταφέρει να πραγματοποιήσω εγγραφή (την οποία είχα ξεκινήσει πριν δημιουργήσω το μέιλ του blog)

Το Panda είναι υπεύθυνο για όλα.... :) 

http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Panda

http://googlewebmastercentral.blogspot.gr/2011/05/more-guidance-on-building-high-quality.html

Δημοσ.

το αdsense ειναι το καλυτερο site για publishers.οσα βγαζω με το αdsense σε ενα μηνα τα εβγαζα σε 4-5 μηνες με αλλα CPM-CPC Site.μεχρι πριν ενα χρονο εβγαζα 300 ευρω την μερα με την βοηθεια του facebook.τωρα ηρθε το τελος του facebook και τα post reach ειναι τραγικα

Δημοσ.

Ένα έχω να πω άμα θες να ασχοληθείς με το internet έκανες το μεγαλύτερο λάθος τις ζωής σου διότι το adsense είναι το μονο που βγάζεις ένα καλο μισθό άμα έχεις κόσμο στο site σου εγώ προσωπικά όπως λέει ο γιώργος έχω το site http://psomakia.euμε t facebook  πέρσι έβγαζα 70 80euro per day και τώρα ένα 20euro αλλα δεν έχει σημασία αυτό σημασία έχει ότι όταν θα θες να εγγραφτείς δεν θα σε αφήσει η google ξανά

Δημοσ.

Δεν έχετε καταλάβει κάτι... η Google έχει φόρμα ένστασης.... Αν μια μέρα το μπλογκ μου έχει ικανοποιητικό αριθμό επισκεπτών (που δεν το βλέπω γιατί είμαι υπερβολικά ρεαλιστής) τότε μια χαρά θα δεχτεί την ένσταση μου όπως έχει κάνει με πάαααααααααρα πολλούς.... απλά τώρα θεωρεί ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί.

Και όχι τα λεφτά δεν τα βγάζεις με το adsense εκτός και αν είσαι youtuber στην Αμερική.

Έχεις μεγάλη επισκεψιμότητα πάνε βάλε απευθείας διαφήμιση με εταιρεία... βάλε 4-5 banner και μετά έλα να μου πεις για το adsense.

Ευτυχώς μπορεί με την google να έπαθα ζημιά και πιθανότατα φταίω για να μην το παίζω έξυπνος αλλά όχι και να προσπαθήτε να μου λέτε ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου... αύριο φτιάχνω account σε συγγενικό μου πρόσωπο αν θέλω.

Παρεπιπτόντως ωραία τα ψωμακια ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω να ρωτήσω για αυτό που λέτε "με την βοήθεια του facebook αλλά τώρα που τελειώσε .." τι εννοείται ; 

η google ας πούμε δεν πληρώνει για τις επισκέψεις από το facebook ;

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω να ρωτήσω για αυτό που λέτε "με την βοήθεια του facebook αλλά τώρα που τελειώσε .." τι εννοείται ; 

η google ας πούμε δεν πληρώνει για τις επισκέψεις από το facebook ;

Καλησπέρα,ενοώ πως οποιος ειχε Μεγαλες σελιδες στο facebook μπορούσε να βγάζει χιλιάδες ευρώ εγω εβγαζα 300 ευρω καθε μερα,και καποιες μερες που ημουν ολη την μερα στον λαπτοπ και σπαμαρα εβγαζα και 500 ευρω.(οι σελιδες ειναι αμερικανικες και καναδικες γιαυτο τοσα πολλα αν ηταν ελληνικες θα εβγαζα λιγοτερο απο τα μισα).αν ειχες π.χ μια σελιδα με 400.χιλιαδες ατομα και εβαζες πιασαρικα αρθρα το εβλεπαν 70.000 με 100.000 ατομα στην αρχική τους.αυτο σημαινει πως καθε δευτερολεπτο ηταν χιλιαδες ατομα μεσα.Το Facebook γυρω στον σεπτεμβριο του 2013 αρχισε την πτωση του reach και τωρα πλεον σε σελιδες με 300.000 και 400.000 χιλιαδες ατομα τα αρθρα δεν τα βλεπουν ΟΥΤΕ 6.000..Σε μικροτερες σελιδες μου εχει τυχη να τα βλεπουν 10-20 ατομα μονο

Αλλα εχω δει οτι στις καινουργιες σελιδες μετα το 2014 τα πραγματα ειναι καλυτερα

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Στο AdSense μπορεις πχ να αφησεις τα λεφτα σου εκεί και να τα παρεις ολα μαζι πχ 1 φορα καθε 6μηνο? Συγνωμη που ρωτάω αλλα ειδα ενα ποσο 1300 το μηνα και ταπεξα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...