rafinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά εδώ και λίγες μέρες έχω βάλει adsense στο blog μου ...Το θέμα είναι ότα τα ποσά που λέει μου φαίνονται κάπως μεγάλα καθώς τα κλικ και η επισκεψιμότητα μου είναι μικρή...Όσο για τα κλικς μέχρι στιγμής είναι κάπου στα 10 άτομα που έχω πει και κάνουν κλικ μια φορά τη μέρα... (εξηγήστε μου αν αυτό είναι εφικτό)Δείτε και το screenshot
SteSak Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Εφικτό είναι, ωστόσο αν το site σου δεν έχει ιδιαίτερη επισκεψιμότητα και οι μόνοι σχεδόν που μπαίνουν είσαι εσύ και οι φίλοι σου και κάνετε clicks , τότε η Google στις επόμενες ημέρες θα ακυρώσει το λογαριασμό σου. 1
foutzos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 εύκολα δεν πρόκειται απ όσο ξέρω να εισπράξεις ακόμα και το μικρότερο ποσό της ανάληψης (70€) . Υποτίθεται ότι εσύ ή οι φίλοι σου δεν πατάτε στις διαφημίσεις , μόνο οι υπόλοιποι επισκέπτες. Το κακό με την adsense είναι ότι απ τη στιγμή που σου απενεργοποιεί τον λογαριασμό δεν πρόκειται να στον ξαναανοίξει (και νομίζω πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς αλλού :/ Όπως και να χει πές μας αν τελικά στον απενεργοποίησε.. Αν και το πιθανότερο είναι να φτάσεις το ποσό τον 70€ και τότε να στον ακυρώσει.
Legolas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Στο λεω εγω δεν γλιτώνεις.. εισαι για κλειδωμα με αυτα τα στατιστικα. Απλα περιμενεις το email τωρα
rafinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Να σας πω την αλήθεια ήμουν σίγουρος εξ αρχής ότι θα φάω ban χαχαχαχαχαχα 1
SlackulatoR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ας πατήσουμε όλοι να το φας πιο γρήγορα τότε 2
foutzos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ας πατήσουμε όλοι να το φας πιο γρήγορα τότε έλεος δεν ξέρω αν γίνεται η αν σε σταμπάρει η google μετά... άλλα θα μπορούσες να ανοίξεις νέο google λογαριασμό, να έκανες τον νέο λογαριασμό διαχειριστή του blog και να άνοιγες καινούριο adsense από εκεί. απλά θα χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι για την έγκριση.
john654321 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλημερα σας για να μην ανοιγω και γω κιαλο θεμα μπορειτε και μενα να μου εξηγησετε κατι νουμερα.. Eχω ενα βιντεακι στο youtube και εβαλα να περνει διαφημισεις και συνδεσα τον λογαριασμο adsense με το youtube Οταν μπαινω λοιπον στο adsense εδω και εναν μηνα+++ που το εχω κανει αυτο στα εκτιμωμενα κερδη παντα μου δειχνει 0 ευρω εννω στις αναφορες απο κατω μου βγαζει κατι νουμερα που δεν ξερω ακριβως τι ειναι μηπως μπορειτε να μου τα εξηγησετε
genius_13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Οι προβολές σελίδας είναι πόσες φορές εμφανίστηκαν οι διαφημίσεις σου. Τα κλικ,πόσα κλικ έγιναν σε αυτές. CTR, Αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Παράδειγμα 10 εμφανίσεις /2 κλικ = 20% CTR CPC, Το κόστος ανά κλικ (CPC) είναι το ποσό που κερδίζετε κάθε φορά που κάποιος χρήστης κάνει κλικ σε μια διαφήμισή.
john654321 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Οι προβολές σελίδας είναι πόσες φορές εμφανίστηκαν οι διαφημίσεις σου. Τα κλικ,πόσα κλικ έγιναν σε αυτές. CTR, Αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Παράδειγμα 10 εμφανίσεις /2 κλικ = 20% CTR CPC, Το κόστος ανά κλικ (CPC) είναι το ποσό που κερδίζετε κάθε φορά που κάποιος χρήστης κάνει κλικ σε μια διαφήμισή. δηλαδη με αυτα που βλεπω δνε εχω κερδιζει ουτε 50 λεπτα?
genius_13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ακριβώς,θες τουλάχιστον μερικές χιλιάδες προβολές καθημερινά για να λες ότι "κερδίζεις" κάτι.
NiKoS WSN Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 δηλαδη με αυτα που βλεπω δνε εχω κερδιζει ουτε 50 λεπτα? To Youtube στην Ελλάδα δεν είναι κερδοφόρο για τον μέσο youtuber. Κάποιος για να μπορεί βγάζει τα προς το ζην θα πρέπει να έχει τα νούμερα περσόνων τύπου Mikeius, Kontopidis etc. και μάλιστα αυτοί χρησιμοποιούν το youtube κυρίως για να φτιάξουν ένα όνομα και πλέον βγάζουν λεφτά είτε πουλώντας κάτι (γνώσεις, υπηρεσίες κλπ) είτε κάνοντας tour. Στο περίπου 100k Views στο εξωτερικό είναι πάνω κάτω 500$ ενώ στην Ελλάδα κυμαίνονται στα 30$. Παιδιά εδώ και λίγες μέρες έχω βάλει adsense στο blog μου ... Το θέμα είναι ότα τα ποσά που λέει μου φαίνονται κάπως μεγάλα καθώς τα κλικ και η επισκεψιμότητα μου είναι μικρή... Όσο για τα κλικς μέχρι στιγμής είναι κάπου στα 10 άτομα που έχω πει και κάνουν κλικ μια φορά τη μέρα... (εξηγήστε μου αν αυτό είναι εφικτό) Δείτε και το screenshot Με 10 Clicks την μέρα βγάζεις 5 €; Θα μπορούσες να πεις το Blog σου, έτσι από περιέργεια...
rafinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 10 όχι αλλά περίπου 20 ήταν... με έσβησαν από το adsense φυσικά... και δεν ασχολούμαι και πολύ τον τελευταίο καιρό... το blog είναι αυτό της υπογραφής μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα