Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και λίγες μέρες έχω βάλει adsense στο blog μου ...
Το θέμα είναι ότα τα ποσά που λέει μου φαίνονται κάπως μεγάλα καθώς τα κλικ και η επισκεψιμότητα μου είναι μικρή...

Όσο για τα κλικς μέχρι στιγμής είναι κάπου στα 10 άτομα που έχω πει και κάνουν κλικ μια φορά τη μέρα... (εξηγήστε μου αν αυτό είναι εφικτό)

Δείτε και το screenshot
image.png

Δημοσ.

Εφικτό είναι, ωστόσο αν το site σου δεν έχει ιδιαίτερη επισκεψιμότητα και οι μόνοι σχεδόν που μπαίνουν είσαι εσύ και οι φίλοι σου και κάνετε clicks , τότε η Google στις επόμενες ημέρες θα ακυρώσει το λογαριασμό σου. 

• Like 1
Δημοσ.

εύκολα δεν πρόκειται απ όσο ξέρω να εισπράξεις ακόμα και το μικρότερο ποσό της ανάληψης (70€) .  Υποτίθεται ότι εσύ ή οι φίλοι σου δεν πατάτε στις διαφημίσεις , μόνο οι υπόλοιποι επισκέπτες.

Το κακό με την adsense είναι ότι απ τη στιγμή που σου απενεργοποιεί τον λογαριασμό δεν πρόκειται να στον ξαναανοίξει (και νομίζω πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς αλλού :/

Όπως και να χει πές μας αν τελικά στον απενεργοποίησε.. Αν και το πιθανότερο είναι να φτάσεις το ποσό τον 70€ και τότε να στον ακυρώσει.

Δημοσ.

Ας πατήσουμε όλοι να το φας πιο γρήγορα τότε :P

έλεος :P

δεν ξέρω αν γίνεται η αν σε σταμπάρει η google μετά... άλλα θα μπορούσες να ανοίξεις νέο google λογαριασμό, να έκανες τον νέο λογαριασμό διαχειριστή του blog και να άνοιγες καινούριο adsense από εκεί. απλά θα χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι για την έγκριση. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα σας για να μην ανοιγω και γω κιαλο θεμα μπορειτε και μενα να μου εξηγησετε κατι νουμερα..

Eχω ενα βιντεακι στο youtube και εβαλα να περνει διαφημισεις και συνδεσα τον λογαριασμο adsense με το youtube

Οταν μπαινω λοιπον στο adsense εδω και εναν μηνα+++ που το εχω κανει αυτο στα εκτιμωμενα κερδη παντα μου δειχνει 0 ευρω εννω στις αναφορες απο κατω μου βγαζει κατι νουμερα που δεν ξερω ακριβως τι ειναι μηπως μπορειτε να μου τα εξηγησετε

post-202511-0-89961200-1393759795_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Οι προβολές σελίδας είναι πόσες φορές εμφανίστηκαν οι διαφημίσεις σου.

Τα κλικ,πόσα κλικ έγιναν σε αυτές.

CTR, Αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Παράδειγμα 10 εμφανίσεις /2 κλικ = 20% CTR 
CPCΤο κόστος ανά κλικ (CPC) είναι το ποσό που κερδίζετε κάθε φορά που κάποιος χρήστης κάνει κλικ σε μια διαφήμισή.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Οι προβολές σελίδας είναι πόσες φορές εμφανίστηκαν οι διαφημίσεις σου.

Τα κλικ,πόσα κλικ έγιναν σε αυτές.

CTR, Αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Παράδειγμα 10 εμφανίσεις /2 κλικ = 20% CTR 

CPCΤο κόστος ανά κλικ (CPC) είναι το ποσό που κερδίζετε κάθε φορά που κάποιος χρήστης κάνει κλικ σε μια διαφήμισή.

δηλαδη με αυτα που βλεπω δνε εχω κερδιζει ουτε 50 λεπτα?

Δημοσ.

δηλαδη με αυτα που βλεπω δνε εχω κερδιζει ουτε 50 λεπτα?

To Youtube στην Ελλάδα δεν είναι κερδοφόρο για τον μέσο youtuber. Κάποιος για να μπορεί βγάζει τα προς το ζην θα πρέπει να έχει τα νούμερα περσόνων τύπου Mikeius, Kontopidis etc. και μάλιστα αυτοί χρησιμοποιούν το youtube κυρίως για να φτιάξουν ένα όνομα και πλέον βγάζουν λεφτά είτε πουλώντας κάτι (γνώσεις, υπηρεσίες κλπ) είτε κάνοντας tour. Στο περίπου 100k Views στο εξωτερικό είναι πάνω κάτω 500$ ενώ στην Ελλάδα κυμαίνονται στα 30$.

Παιδιά εδώ και λίγες μέρες έχω βάλει adsense στο blog μου ...

Το θέμα είναι ότα τα ποσά που λέει μου φαίνονται κάπως μεγάλα καθώς τα κλικ και η επισκεψιμότητα μου είναι μικρή...

Όσο για τα κλικς μέχρι στιγμής είναι κάπου στα 10 άτομα που έχω πει και κάνουν κλικ μια φορά τη μέρα... (εξηγήστε μου αν αυτό είναι εφικτό)

Δείτε και το screenshot

image.png

Με 10 Clicks την μέρα βγάζεις 5 €; Θα μπορούσες να πεις το Blog σου, έτσι από περιέργεια...

Δημοσ.

10 όχι αλλά περίπου 20 ήταν... με έσβησαν από το adsense φυσικά... και δεν ασχολούμαι και πολύ τον τελευταίο καιρό... το blog είναι αυτό της υπογραφής μου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...