Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony Mobile ξεκίνησε την διανομή του Android 4.3 firmware για τα γνωστά Sony Xperia T, Xperia TX και Xperia V. To firmware είναι το 9.2.Α.0.295 και είναι διαθέσιμο μέσω του Sony PC Companion αλλά και μέσω OTA.

Σύμφωνα με αναφορές, η αναβάθμιση σε Android 4.3 φέρνει τις αλλαγές που διαπιστώθηκαν στο Xperia SP εκτός από την προσθήκη του χαρακτηριστικού Smart Social Camera (μαζί με την δυνατότητα να κατεβάζουν οι χρήστες εφαρμογές).

gallery_286955_915_44452.png

Οι κάτοχοι των παραπάνω smartphones θα διαπιστώσουν αλλαγές στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας STAMINA, θα βρουν νέες εκδόσεις των εφαρμογών Album, Movies και Walkman, δυνατότητα εγκατάστασης Xperia themes από τρίτους και γενικότερα, μία πιο στρωτή εμπειρία χρήσης.

Link.png Site: http://www.xperiablog.net/2014/02/13/xperia-t-and-xperia-tx-android-4-3-update-expected-today/[/url]']XperiaBlog

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Μήπως κατά τύχη (λέω 'γω τώρα) πάρει την αναβάθμιση και το neo V παρέα με το V ?

lol ρε συ, οχι θα μας δωσουν κατευθειαν την 4.4. :P

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα το νέο λογισμικό στο SP μου και κολλάει (συγνώμη για την έκφραση) ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ! Πολύ απογοητευμένος και νευριασμένος! Θα πρότεινα για αρχή να μην το κάνετε αναβάθμιση όσοι το έχετε σκοπό! :@

Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα το νέο λογισμικό στο SP μου και κολλάει (συγνώμη για την έκφραση) ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ! Πολύ απογοητευμένος και νευριασμένος! Θα πρότεινα για αρχή να μην το κάνετε αναβάθμιση όσοι το έχετε σκοπό! :@

Btw πριν δεν μου είχε κολλήσει ούτε μια φορά!

Δημοσ.

Κάνε buckup τις επαφές σου και τλπ με το sony pc companion και κάνε factory reset, να έχεις υπόψιν σου ότι θα διαγράψει τα πάντα από το κινητό και θα πρέπει να τα ξαναπεράσεις.

Δημοσ.

πριν εγκαταστήσετε μια καινούρια έκδοση να θυμάστε πάντα πριν και μετά την εγκατάσταση factory reset. ζωτικό για το κινητό σας  

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις μόνο πληρωμένα και δωρεάν apps είναι εύκολο να τα ξανα περάσεις κάνοντας log-in στο play store με τον browser σου. Αν έχεις περάσει κάποιον lancher μην ξεχάσεις να κάνεις buckup στις ρυθμίσεις του lancher για να μην τον ξανά παραμετροποιείς από την αρχή. Αν έχεις swipe ενεργοποίησε το cloud sinc για να μην χάσει τα στατιστικά σου και τον τρόπο γραφής που ακολουθείς.

Δημοσ.

<p>Θα δω μια δυο μέρες μήπως "στρώσει" αλλιώς αυτό θα κάνω. Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να "κατέβω" στο προηγούμενο λογισμικό?</p>

Δεν γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως κατά τύχη (λέω 'γω τώρα) πάρει την αναβάθμιση και το neo V παρέα με το V ?

Τι θες να κάνει μια ώρα για να ανοίξει το κινητό??? Την 4.0.4 έχω και μου έρχεται να το πετάξω στον τοίχο καμία φορά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...