kyriakh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Τι θέλω να πω.. Κάποιος δέχτηκε κλήση στο skype του κινητού από μιά "γκόμενα" με προκλητική ένδυση κλπ. εν ονόματι Isa. Η κοπέλα του που είδε την εισερχόμενη κλήση (που αυτός απέρειψε) ισχυρίζεται ότι είναι γκόμενα, και αυτός ότι δεν τη ξέρει, και δε ξέρει πως έγινε αυτό. Και ρωτάω εγώ.. : Υπάρχει περίπτωση κάποια σεξοεταιρεία να καλεί όπου αναγνωρίζει σαν φύλο: άρεν για κάποιον λόγο; Ποιά είναι η καλύτερη και ποιά η χειρότερη περίπτωση; Αν βάλεις το skype και δεν αλλάξεις τις ρυθμίσεις μπορεί να σε καλεί ο οποιοσδήποτε; ή μόνο οι φίλοι; Δε ξέρω τι άλλο να τσεκάρω, γιατί είμαι στη μέση και με ρωτανε και οι δύο να βοηθήσω.
Captain Nemo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα στιγμή που διάλεξε.Πολλά μπορεί να είναι μπορεί να είναι διαφημιστικό,spam,mallware πάντως αν δεν έχει βάλει απόρητο ο καθένας μπορεί να σε δεί και να σε καλέσει αλλά πρέπει αρχικά να έχεις αποδεχτεί μια φορά την αίτηση του νομίζω αλλά θα μας πεί και κανένας άλλος πιο σίγουρα μην κλήσω και κάνα σπίτι παραμονές του αγίου Βαλεγδύνου https://support.skype.com/en/faq/FA3281/adding-contacts-windows-desktop 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα