Προς το περιεχόμενο

Αγορα ipad απο amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι μεταξύ ipad mini retina και ipad air για αγορά απο το amazon και απλα ρωταο πως ειναι η συσκευή (γενικα) μετα απο λιγο καιρο χρήσε

Μην σε ανησυχει ιδιαιτερα...Είναι εντελώς ίδια στα χαρακτηριστικά...Επιδόσεις μην το συζητας..Το ipad air ,mini retina ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην αγορα..ο,τι πιο δυνατό...ο,τι πιο ποιοτικό..να μην εχεις καμια αμφιβολια..προσωπικά ως κάτοχος ipad 3 σου προτείνω καταρχάς το ipad AIR,λόγω απολαυστικης πλοήγησης,στην 9,7αρα οθονη του..Επίσης το ρετινα ακουστηκε οτι εχει προβληματα με την οθονη,με τα χρωματα,και με το λευκο...Ακόμη μην αγνοείς το γεγονός ο,τι το AIR σε συκριση με τα προηγουμενα ipad 2,3,4 είναι ΠΟΥΠΟΥΛΟ..Το σήκωσα στα χέρια μου και δεν το πίστευα..Το 3αρι μου φαινεται τουβλο τώρα :o

Τέλος επειδή έκανα τη μεγαλύτερη βλακία της ζωής μου,ΜΗΝ πάρεις το WIFI ONLY μοντέλο...Θα το μετανιώσεις όσο και εγώ..Wifi ανοιχτό δεν βρίσκω πουθενα σχεδον όπου παω.Ολοι τα κλειδωνουν πλεον...Ενώ το 3G-4G είναι πέρα για πέρα απαραίτητο..Εχεις πραγματικά παντού ίντερνετ...Το ipad air είναι και ελαφρύ,άρα θα το παίρνεις όπου θες..Κρίμα να μην εχεις νετ...

WIFI+CELLULAR 4G να επιλέξεις κι ας είναι και 16 GB..Μην ξεχνάς ο,τι τον χώρο τον παλεύεις,αδειάζοντας το φωτογραφικό υλικό σε σκληρό,και σβήνοντας τα περιτά...

***Εαν πραγματικά δεν βιάζεσαι,περίμενε,γιατί πιθανότατα θα βγει νέο ipad AIR με TOUCH ID ,ακόμα καλύτερους επεξεργαστές και exclusive δυνατότητες,γιατί ακούστηκε ό,τι η ισότητα ανάμεσα σε air και mini retina έκανε κακό στις πωλήσεις του mini 2,κάτι που φάνηκε στα νούμερα των πωλήσεων,και δεν τους άρεσε καθόλου. Θα κάνουν καλύτερο το air για να ενισχύσουν τις πωλησεις στο μινι 2 με καλύτερη τιμή. Επομένως περίμενε καλού κακού..Μη ξεχνάς τί έκαναν με το ipad 3..Το αγοράσαμε,και μέσα σε λίγους μήνες έβγαλαν το 4 που πετάει,και εμείς σερνόμαστε με τον Α5Χ.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απάντηση σου.πραγματι μετα απο όσα διαβάζω γενικα απο reviews στο Ίντερνετ το ipad air δείχνει να ειναι καλύτερη επιλογή. Σε οτι αφορά για wifi+3G, επειδη τα οικονομικά μου δεν το επιτρέπουν να δώσω τέτοιο ποσο μαλλον με βλέπω να τη βγάζω με tethering απο το κινητό....επισης, δεν το βιάζομαι οποτε μολις βγει το νεότερο ισως πέσει η τιμη του παλιότερου και το αγοράσω σε καλύτερη. Οποτε υπομονή

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απάντηση σου.πραγματι μετα απο όσα διαβάζω γενικα απο reviews στο Ίντερνετ το ipad air δείχνει να ειναι καλύτερη επιλογή. Σε οτι αφορά για wifi+3G, επειδη τα οικονομικά μου δεν το επιτρέπουν να δώσω τέτοιο ποσο μαλλον με βλέπω να τη βγάζω με tethering απο το κινητό....επισης, δεν το βιάζομαι οποτε μολις βγει το νεότερο ισως πέσει η τιμη του παλιότερου και το αγοράσω σε καλύτερη. Οποτε υπομονή

Ακριβώς..Οταν βγει το καινουριο μάλιστα αγοράζεις το τωρινο  αιρ σε value for money τιμή με wifi + cellular 4G !! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...