Eki_13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 οχι ακομα, Τεταρτη λογικα. ποια μεμβράνη προτείνετε? κάποιες της puro που έχει το Public τι λένε?
Eki_13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) αυτο βρηκα μονο http://www.expansys.com.gr/belkin-screenguard-for-ipad-air-transparent-242589/ αλλα ποιο απο αυτα ειναι: http://www.belkin.com/us/Products/Smartphone-&-Tablet/c/WSCAPSP/device/iPad-Air/ και ποιες οι διαφορες τους αραγε? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2014 από Eki_13
ramarg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 αυτο βρηκα μονο http://www.expansys.com.gr/belkin-screenguard-for-ipad-air-transparent-242589/ αλλα ποιο απο αυτα ειναι: http://www.belkin.com/us/Products/Smartphone-&-Tablet/c/WSCAPSP/device/iPad-Air/ και ποιες οι διαφορες τους αραγε? Φιλε εχε υποψιν για τις μεμβρανες να ΜΗΝ είναι ματ....Χαλανε οσο δεν φανταζεσαι την αναλυση της ΡΕΤΙΝΑ ΟΘΟΝΗΣ....δημιουργουν μη αισθηση θολουρας,και η οθονη μοιαζει IPS..η μεμβρανη να είναι glossy.... Eπίσης εαν ψαξεις θηκες να μην ειναι χοντρες...Αλλαξα αρκετες στο ipad και καταλαβα πως χαλάνε την αισθητικη της συσκευης...Κοιταξε καποια που να μην προσθετει περιττό βάρος και πάχος στη συσκευή...Και οχι μέσω ίντερνετ..Δες από κοντά τις θήκες... (Προσωπικά εγώ έχω καταλήξει στο smart cover της apple και τέλος...Η οθόνη θέλει προστασία,όχι το αλουμίνιο από πίσω...Και θηκη να παρεις οταν σου περασει το αγχος-φροντίδα της νεας συσκευης θα πεταξεις ολες τις θηκες...Μόνο η οθόνη θέλει προστασία...) 1
Eki_13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ναι ματ δεν θα ειναι σιγουρα. κι εγω μαλλον για smart cover εχω καταληξει. για χρηση στο σπιτι ειναι μια χαρα, απλα σκεφτομουν και καμια θηκη για οταν το παιρνω εξω. Εχει κι αυτο τα θεματα του iphone5 που ξεβαφε στις ακρες? 1
Eki_13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 εφτασε χτες, ολα αψογα και με ευρωπαϊκό φορτιστή. Αν το έστελναν και με tracking θα ηταν ακομα καλυτερα 1
mobile_32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Με γεία το εργαλείο :P !!! Περιμένω και εγω καμία προσφορά για το mini retina και θα κάνω και εγώ την αγορά. Πολύ θετικό οτι σου ήρθε με ευρωπαϊκο φορτιστή. Όταν λες δεν σου έδωσαν tracking number, σου ήρθε με courier αλλά δεν είχες tracking number???
Eki_13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 οχι με royal mail και παραλαβη απο ελτα
mobile_32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 περίμενα λόγω του ότι είναι αντικείμενο κάποιας αξίας να στο έστελναν με courier. Τουλάχιστον ενα λαπτοπ που πήρα, και τότε ήταν ακόμα δωρεάν τα μεταφορικά, μου ήρθε με ups.
Eki_13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 ναι κι εγω αυτο περιμενα, μου ειπε οτι το επιλεγει αυτόματα το συστημα τους. Δεν με νοιαζε βασικα γιατι και να χανοταν, το πολυ πολυ να κατεληγα με 2 ipad
ramarg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ναι ματ δεν θα ειναι σιγουρα. κι εγω μαλλον για smart cover εχω καταληξει. για χρηση στο σπιτι ειναι μια χαρα, απλα σκεφτομουν και καμια θηκη για οταν το παιρνω εξω. Εχει κι αυτο τα θεματα του iphone5 που ξεβαφε στις ακρες? Αν θες για εξω ενταξει..βρες και μία θήκη τύπου κασσετίνας με φερμουαρ...Εχω και εγώ τέτοια..Στην καθημερινότητα όμως το smart cover είναι ό,τι πρέπει..Στο θέμα χρώματος όχι..Δεν έχει τέτοιο θέμα..Αυτό ήταν στο μαύρο χρώμα .. Πλεον ipad k iphone είναι space gray και δεν εχουν τετοια θεματα..
ramarg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πώς είναι το ταμπλετ μετά απο χρήση? Ενοείς στις επιδόσεις ή εξωτερικά εαν ξεφλουδίζει ?
mobile_32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ειμαι μεταξύ ipad mini retina και ipad air για αγορά απο το amazon και απλα ρωταο πως ειναι η συσκευή (γενικα) μετα απο λιγο καιρο χρήσεις. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2014 από mobile_32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα