Προς το περιεχόμενο

Αγορα ipad απο amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το amazon.co.uk έχει επιλογή να κάνει το ίδιο, μετατροπή του νομίσματος και να σε χρεώσει απευθείας σε ευρώ.

Για να το ενεργοποιήσεις πήγαινε στο account σου, στην επιλογή Amazon Currency Converter.

Αυτή τη στιγμή, η ισοτιμία που χρησιμοποιεί το Amazon Currency Converter είναι:

1 GBP = 1,2721095612 EUR

Για κοίτα, σε συμφέρει αυτό σε σχέση με την ισοτιμία της Τράπεζας σου + την προμήθεια; (βαριέμαι να κάνω εγώ τους υπολογισμούς :))

post-40534-0-79726700-1392624066_thumb.png

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσο καιρό που κάνω αγορές απο το ιντερνετ δεν έχω δει να μου κρατάει προμήθεια συναλλάγματος και παλιότερα σε ερώτηση προς τη τράπεζα μου είχαν αναφέρει οτι για τις συναλλαγές σε διαφορετικό νόμισμα, η τράπεζα δεν κρατάει προμήθεια καθώς την μετατροπή και την ισοτιμία ημέρας σε euro την κάνει κάθε φορά η visa ή η mastercard ανάλογα με την ισοτιμία που δημοσιεύουν κάθε μέρα στα αντίστοιχα site τους και στις οποίες ισοτιμίες είναι ελάχιστα διαφορετικές απο τις ισοτιμίες που διαμορφώνονται διεθνώς (π.χ. απο αυτές που βλέπουμε στο www.xe.com) καθώς εμπεριέχουν και την όποια προμήθεια.

Τώρα αν άλλαξε κατί το τελευταίο διάστημα....θα το διαπιστώσουμε όλοι στις συναλλαγές μας

(Υ.Γ: Τι αναφέρει ο αναλυτικός λογαριασμός της κάρτας δίπλα στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα???)

update: Μόλις είδα την ανάλυση λογαριασμού μιας προπληρωμένης που έχω και είχα κάνει και μια αγορά (σε ευρώ ομως) απο το εξωτερικό τη προηγούμενη εβδομάδα. Δεν μου έχει κάποια χρέωση συναλλαγής...)

Επεξ/σία από mobile_32
Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο. Πριν ένα μήνα που γόρασα κάτι σε δολάρια με Visa Πειραιώς, η μετατροπή έγινε από τη Visa με ισοτιμία που αναφερόταν στο λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο. Πριν ένα μήνα που γόρασα κάτι σε δολάρια με Visa Πειραιώς, η μετατροπή έγινε από τη Visa με ισοτιμία που αναφερόταν στο λογαριασμό.

Ναι ισχύει πλεον καθολικά αυτό με τη προμήθεια...Το βλέπω κάθε μέρα και στο ebay για αγορές μέσω paypal..επιλέγοντας την μέθοδο μετατροπής νομίσματος βλέπεις και διαφορετικό ποσό χρέωσης,γιατί μεταβάλλεται η προμήθεια... Οι περισσότεροι το εχουν στο visa/mastercard conversion method..

Δημοσ.

του amazon δεν συμφερει με την πειραιως γιατι εχει 6Ε μεγιστη προμηθεια. Για οποιαδηποτε άλλη τράπεζα έρχεται μια η αλλη

Δημοσ.

εγινε η αγορα. αντε να δω ποτε θα ερθει. Για προτεινετε καμια μεμβρανη. Ειχα δει καποιες στο i-storm αλλα ειχαν 25Ε. Τοσο πολυ πανε για το ipad?

Δημοσ.

εγινε η αγορα. αντε να δω ποτε θα ερθει. Για προτεινετε καμια μεμβρανη. Ειχα δει καποιες στο i-storm αλλα ειχαν 25Ε. Τοσο πολυ πανε για το ipad?

Με το καλό να έρθει, αν θές στείλε το link για να δώ τιμή. Τα μεταφορικά πόσο στα χρέωσαν? Υποθέτω οτι θα έρθει με courier και οτι λογικά θα έχεις και tracking number.

Δημοσ.

λοιπον η αγορα εγινε στις 506.81 (500.43 + 6.38 μεταφορικα).

η χρεωση στην τραπεζα ειναι 621.55Ε Προμηθεια δεν υπαρχει ακομα τουλαχιστον

αρα σιγουρα δεν χρησιμοποιηθηκε η ισοτιμία της Πειραιώς, αλλα μάλλον αυτή εδω: 

http://www.visaeurope.com/en/cardholders/exchange_rates.aspx

Δημοσ.

λοιπον η αγορα εγινε στις 506.81 (500.43 + 6.38 μεταφορικα).

η χρεωση στην τραπεζα ειναι 621.55Ε Προμηθεια δεν υπαρχει ακομα τουλαχιστον

αρα σιγουρα δεν χρησιμοποιηθηκε η ισοτιμία της Πειραιώς, αλλα μάλλον αυτή εδω: 

http://www.visaeurope.com/en/cardholders/exchange_rates.aspx

Με το καλό να το παραλάβεις. Πήρες το wifi+4g μοντέλο? Φαντάζομαι οτι θα σου έρθει με courie?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αυτο που έχω στο πρώτο post. Περιμένω να το στείλουν και θα σου πω. Φαντάζομαι πως θα είναι με tracking

Επεξ/σία από Eki_13
Δημοσ.

Για να ειμαι ειλικρινής και εγω οτι εχω ψωνίσει μεχρι τωρα πάντα ειναι αποκλειστεικα απο amazon οχι άλλους μεταπωλητές. Σε περίπτωση αλλαγής/ επιστροφής κτλ. το amazon ειναι πολυ οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...