tiraklakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα!Έχω στη δουλειά 2 pc δίκτυο και στο server έχει κάποιες μέρες παρατηρώ το εξής: Ενώ δουλεύω κανονικά το κομπιούτερ σβήνει αλλά η μονάδα συνεχίζει να κάνει θόρυβο!! Έχω επάνω barcode scanner το οποίο μόλις κλείσει το κομπιούτερ σε λιγάκι κάνει μπιπ λέγοντας ότι ξαναπήρε ρεύμα. Σαν να έχει χάσει προσωρινά δλδ το ρεύμα.Η μονάδα δείχνει ότι δουλεύει αλλά ούτε η οθόνη δείχνει κάτι ούτε το δίκτυο λειτουργεί ούτε μπορώ να συνδεθώ μεσω teamviewer πχ. Πατάω το κουμπί ενεργοποίησης 10 δευτερόλεπτα κάνει τερματισμό κ το ξανάενεργοποιώ. Ο επεξεργαστής ανέβαζε i7 ανέβαζε θερμοκρασίες λόγω σκόνης αλλά το καθάρισα και θερμοκρασία έπεσε 15 βαθμούς. Να φταίει το τροφοδοτικό;κάποια μνήμη;Ο δίσκος; Αποστολή από το LT30p με τη χρήση Insomnia App
WalkerSW Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Για τι θερμοκρασίες μιλάμε? Ανεφερε και αναλυτικα όλο το σύστημα σου σε παρακαλω παρά πολύ ..
tiraklakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 I7 860 1156 socket @2,8Ghz<br> Gigabyte motherboard p55-us3l<br> 4gb ddr3 channel dual. 667mhz Kingston<br><br> Nvidia GeForce 210 512mb<br> Windows 7 home<br> Πριν είχα 50-60 βαθμούς κ τώρα 32.<br> Αποστολή από το LT30p με τη χρήση Insomnia App
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Η θερμοκρασία ειναι φυσιολογικά , ποιο τροφοδοτικό εχεις ?
tiraklakis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Άμα ήταν θέμα κάρτας γραφικών θα έσβηνε και δεν θα μου άφηνε πρόσβαση μέσω άλλου υπολογιστή; Προς το παρών άλλαξα τροφοδοτικό να δω αν το ξανακάνει! Αποστολή από το LT30p με τη χρήση Insomnia App
SPANK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αμα εχεις κανα no name τροφοδοτικό δεν ειναι και πολυ απίθανο να φταίει αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα