texnotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πρόσφατα κάποιοι ρίξανε την τιμή του δραματικά. http://www.pcworld.com/article/2092232/best-buy-offers-massive-surface-pro-discount-as-tablet-fades-away.html Όχι οτι υπάρχει περίπτωση να δούμε εδώ τέτοια τιμή πριν το 3. Αλλά αυτή η τιμή το κάνει αρκετά πιο ελκυστική λύση. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι έχει κανείς εμπειρία ή έχει διαβάσει πόσο κρατάει η μπαταρία του. Ψάχνοντας βρήκα αντικρουόμενα στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πρόσφατα κάποιοι ρίξανε την τιμή του δραματικά. http://www.pcworld.com/article/2092232/best-buy-offers-massive-surface-pro-discount-as-tablet-fades-away.html Όχι οτι υπάρχει περίπτωση να δούμε εδώ τέτοια τιμή πριν το 3. Αλλά αυτή η τιμή το κάνει αρκετά πιο ελκυστική λύση. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι έχει κανείς εμπειρία ή έχει διαβάσει πόσο κρατάει η μπαταρία του. Ψάχνοντας βρήκα αντικρουόμενα στοιχεία. Δεν είναι το Pro 2, είναι το περυσινό Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Η προσφορά αφορά το Surface Pro και όχι το Surface Pro 2. Για περισσότερα, δες το θέμα εδώ και για τα λοιπά Win8 tablets: www.insomnia.gr/topic/513874-windows-tabletshybrids-γενικά/ Κάποια στιγμή θα πω και τις εντυπώσεις απ'το δικό μου, δεν το έχω δουλέψει αρκετά ακόμα για να δώσω μια καλή περιγραφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
texnotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Τhx μπερδεύτηκα και χάρηκα χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα