giampoul Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ένα F&U ETB1056 το οποίο δεν έχει το google play app, βρήκα στο google το apk, το εγκατέστησα αλλα κρασάρει δευτερόλεπτα μετά το άνοιγμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε να το εγκαταστήσω; Αν κρίνω και απο αυτό, μάλλον δεν γίνετε..; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2014 από giampoul
mpoumpis!! Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε να το κάνεις root με το kingo root και μετά αν δεν μπαίνει πάλι ψάξου για custom rom με βάση τα χαρακτηριστικά του
Jimmys_The_Technological Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Άμα μετά από έναν χρόνο έχεις το ίδιο πρόβλημα, άρατα μούρατα χέστα και κατούρα τα. Έχω έναν τρόπο βασικά να βάλεις google play, τσεκαρισμένο στο δικό μου F&U. Αν έχεις ακόμα το πρόβλημα πες μου. Αν ξέρεις αγγλικά θα σου στείλω ένα λινκ με ένα άρθρο που λέει πώς να το κάνεις. Άλλωστε τι λέει η υπογραφή; | | | W Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2015 από Jimmys_The_Technological
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα