deesnider Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Tις εξυπνάδες αλλού Please. Μπα! Εκεί που αρμόζουν, θα μπαίνουν αέρα και εν προκειμένω έρχονται κουτί! Ξεκαθαρίζει από την αρχή ο t.s. ότι δεν τον ενδιαφέρει ο τομέας gaming, κάποιοι σχολιάζουν τις προτάσεις που τού γίνονται με κριτήριο το gaming και ήταν «εξυπνάδα» το post που κριτικάρει ακριβώς αυτό... ...θα 'λεγα τι ήταν το δικό σου, αλλά σήμερα νηστεύω! Mods υπάρχουν, δόξα τω Μανιτού. Αν κρίνουν ότι αυτό που λέω είναι λάθος, προσβλητικό, απρεπές, off topic ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, θα μού κάνουν παρατήρηση, θα μού διαγράψουν το post, θα κάνουν αυτό που κρίνουν σωστό τέλος πάντων. Από εκείνους δέχομαι υποδείξεις, από 'σένα όχι. Κάνε μου report...
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί οπωσδήποτε να βάλεις κάρτα γραφικών? Πάρε μια motherboard με ενσωματωμένη και πάρε καλύτερο επεξεργαστή ή καλύτερη οθόνη ανάλογα τι θεωρείς πιο σημαντικό. Αργότερα αν θες βάζεις μια αξιοπρεπή κάρτα από το να πάρεις τώρα μια πεθαμένη.
nikοs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν επιμένω για την Κάρτα γραφικών για την οθόνη επιμένω περισσότερο γιατί θα είναι σε πολύ κοντινή απόσταση οπότε νομίζω πως η 19αρα θα βολεύει αρκετά περισσότερο απο μια μεγαλύτερη που πιθανόν να κουράζει στο πολύ κοντινό.
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αν η απόσταση είναι να κάθεσαι σε μια καρέκλα μπροστά από ένα γραφείο μια 22αρα είναι μια χαρά νομίζω.
nikοs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Τέσπα έστω ότι τα καταφέρνουμε να ξεφύγουμε ένα 50 ευρω...Στα 450 αυτό πως σας φαίνεται;;; http://prntscr.com/2s7ufw Γίνετε κάτι οικονομικότερο με onboard γραφικά ;;;; Η αγορά θα γίνει αναγκαστικά από e-shop ...προτείνετε μου καμια συνθεσουλα;;;;
nikοs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Fatals δεν έχω κανένα θέμα με AMD εγώ προσωπικά στον δικό μου FX-8320 έχω...
fatals Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 MΠορείς να κάνεις και κάτι τέτοιο τότε..
nikοs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 MΠορείς να κάνεις και κάτι τέτοιο τότε.. Πολύ τούμπανο θα αφαιρέσω το οπτικό έχω 2-3 και κάθονται και θα βάλω τις ίδιες μνήμες στα 1600Ghz για απλή χρήση μια χαρά θα είναι!!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα