Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα λοιπόν κάηκε το λαποπ της αδελφής μου και σκέφτομαι να της ετοιμάσω ένα desktop.Το budget όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 400 Ευρώ μαζί με την οθόνη...Ετοίμασα δύο συνθεσούλες με γνώμονα την οικονομία και την άνετη χρήση.Δεν μας ενδιαφέρει ο τομέας gaming,άντε κανα Sims...Λοιπόν παρακάτω παραθέτω τις δύο συνθέσεις από τον e-shop θα ήθελα τις απόψεις σας!!!

http://prntscr.com/2s29h4

http://prntscr.com/2s29it

Και στις δύο συνθέσεις υπάρχουν:

Οθόνη 

Κλασικό ποντίκι+πληκτρολόγιο

2.0 Ηχεία 

->Δεν περιλαμβάνετε λογισμικό<-

->Δεν περιλαμβάνετε Cd/DvD rom<-

Τι λέτε χρειάζονται διορθώσεις;Ποιο από τα δύο αξίζει περισσότερο;

Δημοσ.

Σε πρωτη φαση εγω θα σου ελεγα να παρεις σκληρο 1tb. Η διαφορα ειναι μικρη.

Λογω περιορισμενου budget προσεξα οτι εβαλες αργες μνημες. Η apu του amd θα τα βρει σκουρα στο gaming. Απο την αλλη η καρτα που εβαλες στον intel ειναι χαλια (οχι οτι μπορεις να παρεις και κατι καλητερο) :P

Το τροφοδοτικο ειναι πολυ fail.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυστηρα κατω απο 400ε μια εκδοχη ειναι αυτη. 
Με +20-30ε πας σε καλυτερες μνημες, μεγαλυτερο δισκο, καλυτερο κουτι και ισως και λιγο καλυτερη οθονη.

post-270338-0-03561000-1392292600_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλύτερα να κοψεις απο οπου μπορεις, πχ να βαλεις 2gb ram και με την πρωτη ευκαιρία αγοραζεις ακομα 2. Παρα να παρεις κακο τροφοδοτικο. εγω θα αγοραζα το 450

Δημοσ.

Αφού ο κεντρικός σκοπός δεν είναι τα παιχνίδια μπορείς να πας στον g3220, ΧΩΡΙΣ εξτρά VGA ,θα είναι άνετη και για τα sims και εάν και όποτε θελήσει μια καλύτερη vga βάζεις όποια θες,μάλιστα στην ίδια τιμή g3220+gt630 μπορείς να πας και στον ι3-4330 που είναι πολύ ποιο δυνατός σαν επεξεργαστής και έχει και καλύτερα γραφικά από τον pentium.

+1 για το corsair τροφοδοτικό,τα deer είναι πολύ χαμηλής ποιότητας.

Δημοσ.

Αντιπροτεινεις που στον εαυτο σου? Αφου το αποφασισες καλοδουλευτο :)

Επιμένω στον συνδιασμό του συγκεκριμένου Pentium+Asus GT630 και αντιπροτείνω αυτό το σύστημα :

http://prntscr.com/2s2v8i

Δημοσ.

Βγαίνουν λίγο ποιο φτηνά αυτά που λέει ο σαινόμπι ,αλλά

σαν επεξεργαστές είναι το ίδιο και η HD 8570D με μια gt630 είναι στα ίδια μόνο που η 630 έχει 2gb δικιά της μνήμη που σημαίνει ότι θα είναι πολύ ποιο άνετα αφού θα μένει παραπάνω μνήμη για το σύστημα.

Δημοσ.

Ενω η gt 630....

Με 430 είμαι και δεν μπορώ να παίξω ούτε assasins creed 4 στα very low :P

Αυτό:

Δεν μας ενδιαφέρει ο τομέας gaming,άντε κανα Sims...

γράφτηκε στο πρώτο κιόλας post τού t.s.

- Ψάχνω για ένα μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο πόλης. Η χρήση του θα είναι «σπίτι-δουλειά- σπίτι». Τι λέτε για το τάδε;

- Μαλακία είναι! Στην πρώτη πλαγιά που θα επιχειρήσεις να σκαρφαλώσεις, θα κολλήσει.

- Μα...εγώ δεν ασχολούμαι με off roading! Για την πόλη είπα ότι το θέλω...

- Ασχολούμαι εγώ και ξέρω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...