Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια προσφατα αγορασα το http://www.skroutz.gr/s/3887696/Dell-Inspiron-15-3537-i5-4200U-4GB-500GB-W8.html .Γενικα δεν παιζω παιχνιδια , αλλα παρολαυτα κατεβασα το  lol  το οποιο σερνεται  , φανταζομαι λογω του οτι δεν εχω τους  τελευταιους drivers  της gpu.Κατεβασα κατι drivers απο το site  της dell αλλα και παλι τιποτα .Τι μου προτεινεται να κανω?Υπαρχει καποιο προγραμμα για να τεσταρω τη  gpu?

Δημοσ.

Μπες ΕΔΩ και κατέβασε όλα τα drivers  ανάλογα με το λειτουργικό που χρησιμοποιείς γιατι θα σου χρειαστούν στο μέλλον κάποια στιγμή. Απο την καρτέλα video κατέβασε μόνο την κάρτα που έχεις (όχι της intel) και τρέξτο για να γίνει καθαρό instalation και μετά βλέπουμε

Δημοσ.

Σβησε τους drivers της dell και κατεβασε drivers απο το Link.png Site: Site της AMD. Πριν βαλεις ομως τους drivers απο το site της AMD, κατεβασε και βαλε τους drivers της Intel τους οποιους θα τους βρεις Link.png Site: εδω .

Δημοσ.

Φιλε στο site της amd βαζω                 step1:notebook

step2:radeon hd

step3:radeon hd 8xxxM series

step4:windows 8.1 64 bit

και στο τελος δεν μου βρισκει τιποτα για να κατεβασω.Τι κανω λαθος?

Δημοσ.

Δεν κανεις τιποτα λαθος απλα για καποιο λογο δεν δειχνει drivers για windows 8.1. Eγω σε παρομοιο λαπτοπ με το δικο σου(i7, 8850m) εβαλα τους drivers για windows 8 64bit σε windows 8.1 και δουλεψαν κανονικα. Πριν ομως κανεις αυτο που εκανα εγω, δοκιμασε να κανεις update στους drivers μεσω των windows updates, που τους βρισκει και τους εγκαθηστα αυτοματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...